0

قراردادم را با تيم البرز گاز تمديد مي‌كنم

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

خبرگزاري فارس: تنيسور ملي پوش اصفهاني گفت: دستورالعمل فدراسيون اجازه پيوستن به تيم سيمين سپاهان را نمي‌دهد،‌ بنابراين قراردادم را با تيم البرز گاز تمديد مي‌كنم.

روزبه كامران امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: سرمربي تيم سيمين سپاهان براي فصل آينده با من صحبت كرد، اما به دليل اينكه براساس دستورالعمل فدراسيون جذب بيش از دو بازيكن رنكينگ نخست كشور در يك تيم ممنوع است، امكان پيوستن به تيم سيمين وجود نداشت.

وي با اشاره به مذاكراتي كه با تيم البرز گاز داشته است، افزود: تيم البرز براي تمديد قرارداد هم زمان با سيمين به من پيشنهاد داده بود و با توجه به منتفي شدن پيوستن به اين تيم اصفهاني، طي امروز و يا فردا با تيم البرز قرارداد خواهم بست.

ملي پوش اصفهاني ادامه داد: سال گذشته به همراه اين تيم به مقام قهرماني ليگ دست يافتم و با اين هدف در فصل جديد نيز اين تيم را همراهي مي‌كنم.

وي با بيان اينكه با نظر كادر فني تيم ملي براي مسابقات فيوچرز در تركيب تيم ملي قرار گرفته است، افزود: سرمربي تيم ملي طي صحبتي پيشنهاد عضويت دوباره در تيم ملي را داد.

كامران اضافه كرد: در مسابقات جايزه بزرگ به دليل داوري ضعيفي كه مشاهده كردم، تصميم به كناره‌گيري از اين مسابقات را گرفتم، اما نظر كادر فني تيم ملي بر ادامه عضويت من در اين تيم بود و به همين دليل تيم ملي را در مسابقات فيوچرز همراهي كردم.

چهارشنبه 11 خرداد 1390  2:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها