0

فتح‌الله‌زاده: روي حرفم هستم؛ لازم باشد مدرك رو مي‌كنم

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

فتح‌الله‌زاده: روي حرفم هستم؛ لازم باشد مدرك رو مي‌كنم

خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: هنوز هم مي‌گويم باشگاه‌هايي هستند كه بالاي 20ميليارد هزينه مي‌كنند و اگر لازم باشد مدارك آن را ارائه مي‌كنم.

علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص درگيري مبعلي و مجيدي در تمرين روز گذشته استقلال عنوان كرد: خبري از درگيري ندارم به هر حال فوتبال است. ما از بازيكنان خواسته بوديم سخت تمرين كنند و جدي بگيرند. در تمرين هم تكلي زده مي‌شود و به يكي برخورد مي‌كند. به نظر من اين مسائل به تيم حاشيه وارد نمي‌كند.

سرپرست استقلال در خصوص گلايه امير قلعه نويي مبني بر اينكه چرا فتح‌الله‌زاده اعلام كرد باشگاه سپاهان هزينه 20 ميلياردي داشته است، گفت: من در صحبت‌هايم اسمي از باشگاه نياوردم ولي هنوز هم اعتقاد دارم برخي از باشگاه‌هاي ما بالاي 20 ميليارد خرج كردند و حتي اگر لازم باشد حاضرم مستندات آن را ارائه دهم.

وي افزود: وقتي با مسئولان اين باشگا‌ه‌ها صحبت مي‌كرديم آنها مي‌گفتند پرسپوليس و استقلال هم همين هزينه را داشتند اما در جواب گفتم پرسپوليس و استقلال هر هزينه‌‌ اضافه‌تري نسبت به بودجه در نظر گرفته شده داشته باشند بايد اسناد را در اختيار سازمان تربيت بدني قرار دهند. من به مسئولان تيم‌ها گفتم كه باشگاه‌هاي شما هم اگر هزينه اضافه‌تري از بودجه تصويب شده داشته باشند بايد اسنادش را تحويل دهند. من هنوز هم مي‌گويم رقم‌هاي 20 ميلياردي در فوتبال ما وجود دارد.

فتح‌الله‌زاده در ادامه در خصوص اينكه گفته مي‌شود با آندرانيك تيموريان و سيد محمد حسيني مذاكراتي را انجام داده است گفت: هنوز نقل و انتقالات شروع نشده اما رايزني با بازيكنان مورد نياز خود را شروع كرده‌ايم. از كادرفني خواستيم با بازيكنان مورد نظرشان صحبت كنند اما از روز شنبه هفته آينده مذاكرات رسمي را آغاز مي‌كنيم.

سرپرست باشگاه استقلال تاكيد كرد: استقلال براي فصل جديدي بيشتر از 4 بازيكن نمي‌گيرد. ما به دنبال سياه لشكر نيستيم. وقتي با اين سختي و با همين نفرات توانستيم نايب قهرمان شويم با كمي تقويت مي‌توانيم به اهداف خود برسيم. همه هدف‌مان اين است كه بازيكنان خود را حفظ كنيم. بازيكناني را هم كه نمي‌خواهيم خودشان مي‌دانند چه كساني هستند.

وي در پاسخ به اين سؤال فارس كه آيا براي فصل آينده يورگن گده را در كادر فني حفظ مي‌كنند گفت: در اين خصوص بايد نظر كميته فني را جويا شويم و سپس تصميم گيري كنيم.

فتح‌الله‌زاده در مورد اينكه پس از مرحوم ناصر حجازي باشگاه استقلال تصميم دارد چه كسي را به عنوان رئيس كميته فني انتخاب كند گفت: در حال مذاكره با 2 نفر از پيشكسوتان استقلال هستيم تا به جمع كميته فني اضافه كنيم. البته شادروان حجازي نظرات كميته فني درباره شرايط استقلال را آماده كرده و به من تحويل داده بود. به عنوان مدير باشگاه نمي‌توانم به همه چيز اشراف داشته باشم و براي هر مسئله‌‌اي بايد مسئولي انتخاب كنيم. شما ديديد كه در اين فصل حجازي خيلي به من كمك كرد.

سرپرست باشگاه استقلال در پايان در خصوص اينكه آيا منابع مالي براي پرداخت مطالبات باقي مانده بازيكنان استقلال رسيد يا خير به خبرنگار فارس گفت: هنوز پولي نرسيده و فعلا پرداخت پول از سوي سازمان تربيت بدني متوقف شده است. در اين بين بازيكنان نيز خواسته‌هايي دارند. البته بودجه آمده و حتي رئيس جمهور هم پرداخت اين بودجه به پرسپوليس و استقلال را صادر كرده اما از شانس ما به دليل تغيير و تحول چند وزير در پرداخت اين پول‌ها توقف ايجاد شده است.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

سه شنبه 10 خرداد 1390  11:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها