0

اولويت پليس برخورد با مجالس غيراخلاقي است

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

اولويت پليس برخورد با مجالس غيراخلاقي است

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس پليس امنيت فرمانده انتظامي آذربايجان غربي خبر داد:
اولويت پليس برخورد با مجالس غيراخلاقي است

خبرگزاري فارس: رئيس پليس امنيت فرمانده انتظامي آذربايجان غربي گفت: اولويت امسال پليس برخورد با مجالس لهو و لعب و غيراخلاقي است.

به گزارش خبرگزاري فارس از اروميه، خيبر تيبا در جمع خبرنگاران در اروميه اظهار داشت: 99 فقره پرونده قضايي در اين زمينه تشكيل شده كه 49 نفر دستگير شدند.
وي افزود: به دنبال اين موضوع پليس امنيت و اخلاقي با همكاري ساير ارگان‌ها از جمله صنوف و اماكن براي پاك‌سازي جامعه از برخي ناهنجاري‌ها تلاش مي‌كند.
تيبا از برخورد با صنوف توليد و توزيع‌كننده برخي از البسه با علايم گروه‌هاي منحرف خبر داد و اضافه كرد: ماموران نامحسوس پليس امنيت، مبارزه با ناهنجاري‌هاي جنسي و اخلاقي را در دستور كار خود قرار داده و با تمام توان خود در راستاي كنترل امنيت اجتماعي گام بر مي‌دارند.
اين مسئول از 4 هزار و 640 نفر متقاضي اخذ پروانه صنوف خبر داد و افزود: با اقدامات نظارتي و كنترلي همكاري‌هاي لازم در زمينه صدور قانوني مجوز براي صنوف متقاضي انجام شده است.
وي با بيان اينكه با رانندگان وسايط نقليه كه اقدام به آلودگي صوتي مي‌كنند، برخورد مي‌شود، ابراز داشت: استفاده از برخي علايم گروه‌هاي منحرف و حمل حيوانات نجس در برخي خودروها مجاز نبوده و در صورت مشاهده برخورد قانوني به عمل مي‌آيد.
اين مسئول اضافه كرد: هرگونه تغيير در وسائط نقليه عمومي، سيستم صوتي و رفتاري پرخطر و آلودگي صوتي و رفتاري نامتعارف و پخش موسيقي‌هاي غيرمجاز و ايجاد مزاحمت به نواميس مردم كنند با آنها نيز برخورد مي‌شود.
رئيس پليس امنيت فرمانده انتظامي آذربايجان غربي در پايان خبر از نظارت محسوس و غيرمحسوس از 169 واحد صنفي خبر داد و اذعان داشت: ظرف دو ماه گذشته 15 هزار و 789 نفر به اداره اماكن عمومي استان مراجعه كرده‌اند كه همكاري‌هاي لازم با آنان شده است.
انتهاي پيام/ن20

 
 
سه شنبه 10 خرداد 1390  10:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها