0

مصرف لبنیات خطر حمله قلبی را افزایش نمی‌دهد

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

مصرف لبنیات خطر حمله قلبی را افزایش نمی‌دهد

به گزارش سرویس دانش و فناوری برنا، به گفته پزشکان، لبنیاتی مانند شیر و پنیر موادی پیچیده هستند که از ترکیبات زیادی تشکیل شده‌اند، یکی از مواد تشکیل دهنده لبنیات، چربی است که بر اساس تحقیقات چربی اشباع این مواد هیچ ضرری برای بدن  ندارد.

بنا به گزارش ساینس دیلی، مواد تشکیل دهنده لبنیات، در مقابل  بیماری‌های قلبی، حالت حفاظتی دارند. از مواد مفید در مواد لبنی می‌‍‌توان به کلسیم، ویتامین دی، پتاسیم و منیزیوم اشاره کرد. 

نتایج آزمایش روی سه هزار و 500 داوطلب زن و مرد میانسال اهل کاستاریکا، نشان داد، میزان سکته قلبی در افرادی که مصرف و جذب لبنیات در آن‌ها بالاتر بوده نسبت به افرادی که هرگز از مواد لبنی مصرف نکرده‌اند، تفاوتی نداشته است

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

سه شنبه 10 خرداد 1390  9:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها