0

افضلي: از توان خودمان استفاده مي‌كنيم؛ بازيكن خارجي نمي‌گيريم

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

افضلي: از توان خودمان استفاده مي‌كنيم؛ بازيكن خارجي نمي‌گيريم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتسال فولادماهان گفت: امسال در نظر دارم كه از تمام توان و قدرت خودمان استفاده و از گرفتن بازيكن خارجي خودداري كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روابط عمومي باشگاه فولاد ماهان، حسين افضلي كه در نيمه‌هاي فصل گذشته بار ديگر به فولادماهان بازگشت، امسال نيز همراه با اين تيم در مسابقات حاضر خواهد بود و اميدوار است بعد از فرازونشيب‌هاي ليگ فصل گذشته و اتفاقاتي كه ماهاني‌ها درگيرش بودند، فولاد ماهان بار ديگر به مدعي اصلي قهرماني تبديل شود.

وي در اين‌باره گفت: با توجه به تصويب هيات‌مديره، با قدرت در ليگ 90 شركت مي‌كنيم. امسال ليگ بسيار سختي در پيش خواهيم داشت. كار براي تمامي مربيان نسبت به سال گذشته سخت تر شده، تمام تلاش من هم اين است كه برنامه‌هايم نسبت به سال گذشته بسيار متفاوت‌تر باشد. فصل قبل بعد از گذشت چند هفته از آغاز ليگ، به ماهان آمدم كه اين كار را برايم سخت كرد. اما امسال سعي مي كنم با شناسايي نقاط ضعف و قوت تيم با قدرت وارد مسابقات شويم.

افضلي با اشاره به اينكه 60 درصد تيم حفظ مي شود، اظهار داشت: سه گزينه ليگ برتري كه از بهترين‌هاي ليگ هستند مد نظرمان قرار دارند. در نظر دارم از تمام توان و قدرت تيم فولاد ماهان استفاده كرده و از گرفتن بازيكن خارجي در حال حاضر خودداري كنم.

رئيس كميته فوتسال فولاد ماهان با اشاره به اينكه مهمترين برنامه هايش در اين بخش، برنامه‌ريزي و ساماندهي آكادمي فوتسال ماهان و تشكيل مدرسه فوتسال آقايان و بانوان است، عنوان كرد: در حدود يك ماه پيش كميته فوتسال باشگاه ماهان تشكيل شد كه جا دارد از آقايان ريخته‌گران به دليل اعتمادي كه به من داشتند تشكر و قدرداني كنم. تشكيل كميته فوتسال در يك باشگاه ورزشي حركتي است كه براي اولين بار در كشور صورت مي گيرد.

افضلي تاكيد كرد: تعداد زيادي از بازيكنان ماهان در تيم ملي حضور دارند. اين يكي از كمك‌هاي بزرگي است كه تيم ماهان به تيم ملي مي‌كند چرا كه حضور هفت بازيكن موثر يك تيم در تيم ملي، باعث هماهنگي بيشتر تيم ملي مي‌شود.
انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

سه شنبه 10 خرداد 1390  6:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها