خبرگزاري فارس: هافبك بازيساز تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا فاش كرد درگذشته احتمال داشت راهي تيم منچستريونايتد شود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ايوينيگ استاندارد، چاوي دو روز پس از پيروزي 3 بر يك يارانش مقابل منچستريونايتد در بازي نهايي پيكارهاي ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: وقتي چند سال قبل با پيشنهاد منچستريونايتد مواجه شدم، مدتها درباره پذيرش يا رد آن فكر كردم. به چالش جديدي نياز داشتم، در گذشته زماني وجود داشت كه وضعيتم در بارسا روبراه نبود. بتدريج به اين باور رسيدم كه بايد به مجموعه نفرات منچستر اضافه شوم و فكر ميكردم آينده من در انگليس و در گرو چنين حضوري خواهد بود.
وي ادامه داد: واقعيت همين بود كه در يك مقطع طولاني از دوران ورزشيام كه بهنظر ميرسيد من وارث گوارديولا در در خط مياني هستم، بازيكني به نظر رسيدم كه حاشيهنشين شده است. جواني ضعيف و سرخورده كه قابليت جانشيني گوارديولا را در تيم ندارد.
هافبك توانمند بازيساز بارسا اظهار داشت: به رغم همه اين احساسات من به جايي رسيدم كه به خودم گفتم چاوي ديگر بس است لازم است خودت را به همه نشان دهي. از آن پس بود كه تلاش كردم و به حد و اندازهاي كه الان هستم، رسيدم.
انتهاي پيام/