0

فورلان: باخت از هلند در جام‌جهاني هنوز برايم دردناك است

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

فورلان: باخت از هلند در جام‌جهاني هنوز برايم دردناك است

خبرگزاري فارس: بهترين بازيكن جام جهاني 2010 آفريقاي‌جنوبي گفت: با گذشت يك سال پس از پيكارهاي آفريقاي جنوبي باخت از هلند هنوز برايم تلخ و دردناك است.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديگو فورلان در گفت‌وگويي با نشريه كيكر آلمان اظهار داشت: در دوران ورزشي‌ام با خاطرات تلخ زيادي مواجه شده‌ام كه يكي از اين اتفاقات دردناك‌، باخت 3 بر 2 از تيم ملي هلند در مرحله نيمه‌نهايي جام جهاني 2010 است. در آستانه حضور در ديدار پاياني با آن باخت،‌ به يكباره همه چيز برايمان متوقف شد.

وي افزود: در كنار اين خاطره تلخ، حذف در مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان سال 2006 با ويارئال برابر آرسنال نيز برايم دردناك است.
هنوز نمي‌توانم آن لحظه كه ينس لمان پنالتي خوان رامون ريكلمه را مهار كرد و ما وقت اضافه و بازي نهايي را از دست داديم، فراموش كنم.

فورلان كه در چهار سال گذشته براي آتلتيكومادريد بازي كرده، در خانواده‌اي كاملا ورزشي رشد كرده است. پدرش بازيكن تيم ملي و پدر بزرگش حتي سرمربي تيم ملي بودند، ولي تنها او توانست چهره‌اي جهاني شود.
مهاجم توانمند تيم ملي اروگوئه در جام جهاني سال گذشته در آفريقاي‌جنوبي كاري كرد كه ليونل مسي، ستاره خط حمله آرژانتين به دست فراموشي سپرده شود. او تيمش را تا مرحله نيمه‌نهايي هدايت كرد و زننده 5 گل بود. به اين خاطر به‌عنوان بهترين بازيكن جام برگزيده شد.

وي در اين گفت‌وگو به نكات ديگري نيز اشاره كرده است:

* زيبا‌ترين لحظه دوران ورزشي‌تان تا به حال چه بوده؟
در يك دوره طولاني خيلي اتفاقات خوشايند بوده كه البته جام جهاني 2010 آفريقاي‌جنوبي مقدم بر همه‌ است. مثلا در اين جام به عنوان بهترين بازيكن جام معرفي شدم يا به همراه هم‌تيمي‌هايم، از اعتبار و رنگ پيراهن كشورم دفاع كردم. چنين اتفاقاتي واقعا مايه غرور و مباهاتم شد.

* دوست نداريد ياد و خاطره كدام بازي براي‌تان تداعي شود؟
اين هم مربوط به جام جهاني 2010 است و بازي منجر به باخت 2 بر 3 از هلند در نيمه‌نهايي. درست در شرايطي كه همه چيز ايده‌آل به‌نظر مي رسيد، در آستانه حضور در ديدار پاياني همه‌چيز برايمان متوقف شد كه واقعا دردناك است. همچنين حذف در مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان سال 2006 همراه با ويارئال برابر آرسنال، هنوز نمي‌توانم آن لحظه كه ينس لمان پنالتي خوان رامون ريكلمه را مهار كرد، را فراموش كنم و به اين ترتيب وقت اضافي و بازي نهايي را از دست داديم.

* اسطوره دوران كودكي‌تان چه كسي است؟
الگوي دوران كودكي‌ام به سادگي قابل تشخيص است كه پدرم است. او در خيلي زمينه‌ها الگوي من بود. مي‌خواستم با او چشم‌هم‌چشمي كنم، قبل از اين كه به دنيا بيايم، او بازيكن تيم ملي اروگوئه بود و در جام‌هاي جهاني 1966 و 1974 حضور داشت.

*مهم‌ترين چهره ورزشي آلمان كيست؟
براي يك جواني كه در خانواده‌اي فوتبال‌دوست رشد كرده، ‌بديهي است كه از فرانتس بكن باوئر نام مي‌برد.

*اگر بگويند وسيله سفر حاضر است، دوست داريد به كجا برويد؟
آنوقت دنبال گشت و گذار در قرون وسطي هستم. باور كنيد مشتري پروپاقرص تمام فيلم‌هاي هستم كه در اين زمينه ساخته شده است.

*دوست داريد با چه شخصي ملاقات كنيد؟
با يك هنرپيشه. فرقي هم نمي‌كند چه كسي باشد. از طرفي چون زماني خواننده پاپ بودم، دوست دارم به روي سن بروم و مقابل مردم بايستم تا مشخص شود چه احساسي دارد. فكر مي‌كنم چنين حضوري كاملا متفاوت با ميدان فوتبال است.

*عملكرد كدام ورزشكار مرد يا زن باعث حيرت شما شده؟
در گذشته تحت تاثير مايكل جوردن، قهرمان بسكتبال N.B.A بودم. بعد هم روي فعاليت تايگروودز و راجرر فدر، ‌تمركز كردم.

*اين سئوال را از همه مي‌پرسيم غارتگر چه چيزي از يخچال منزل‌تان هستيد؟
من به قول شما غارتگر خوراكي هستم، البته خوراكي‌هاي سالم مثل ميوه و ماست. ضمن اين كه اگر به من شب و روز سوسيس بدهند، سير نمي‌شوم.

*دوست داريد چه تيتري از خودتان را در مطبوعات بخوانيد؟
دنبال تيتر يا چيزهاي از اين دست نيستم. براي من مهمترين نكته در اين ارتباط پرداختن به موضوعاتي مثل صداقت‌كاري و يا درست‌كاري است. ويژگي‌هاي كه خانواده‌ام بسيار كوشيدند تا به من ياد بدهند. اگر در اين ارتباط موضوعاتي در مطبوعات ببينم، بديهي است كه خوشحال خواهم شد.

*اگر بازيكن نمي‌شديد به چه كاري مي‌پرداختيد؟
قبلا مي‌خواستم وكيل شوم. اما الان از كار تجاري يا روابط عموي استقبال مي‌كنم.
انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

سه شنبه 10 خرداد 1390  5:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها