0

بلاتر: پاسخ خبرنگاران دردسرساز را نمي‌دهم

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

بلاتر: پاسخ خبرنگاران دردسرساز را نمي‌دهم

خبرگزاري فارس: رئيس فيفا در كنفرانس خبري شب گذشته خود جواب تعدادي از خبرنگاران را نداد و گفت: پاسخ خبرنگاران دردسرساز را نمي‌دهم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اينديپندنت، جوزف سپ بلاتر رئيس فيفا روز گذشته در نشست خبري ترتيب داده شده در سالن همايش زوريخ، از 15 سوال مطرح شده به چهار سوال پاسخ نداد. هر چهار سوال مطرح شده از سوي رويترز، ZDF، بي.بي.سي و تايمز، حول محور واكنش بلاتر به اظهارات تند و جنجالي جك وارنر، معاون اداري و مالي بلاتر مطرح شد و آقاي رئيس تنها به سكوت و حركات تحريك آميز صورت خود خطاب به خبرنگاران بسنده كرد.


وي در طول اين نشست خبري بسيار پريشان و مضطرب به نظر مي‌رسيد و طي جملات كليدي مطرح شده خود گفت: هيچ بحراني در فيفا وجود ندارد، خانواده فيفا مشكلات داخلي خود را حل مي‌كند، بحراني وجود ندارد تا شما خبرنگاران از آن بهره برداري كنيد، با خبرنگاراني كه قصد جوسازي و تخريب فضاي آرام فيفا را دارند به شدت برخورد مي‌شود، كارت شناسايي و تاييديه خبرنگاران دردسرساز ضبط مي‌شود، فيفا نيازي به كمك كسي ندارد.


بلاتر كه هنگام خروج از سالن به‌خاطر ترك كنفرانس خبري توسط اغلب خبرنگاران حاضر پيش از اتمام حرف‌هايش به شدت درمانده و عصباني به نظر مي‌رسيد گفت: مي‌دانم اين خبرنگاران از چه كسي دستور مي‌گيرند، اوضاع اين‌طور نمي‌ماند.



قرار است امروز اعضاي آسيايي فيفا به رياست محمد بن همام يك كنفرانس خبري تشكيل دهند؛ اما تا اين لحظه هيچ مجوزي توسط فيفا براي تشكيل اين كنفرانس خبري صادر نشده است. برخي خبرگزاري‌هاي بزرگ دنيا از بن همام خواسته‌اند تا با حضور در دفتر كار آنها بدون توجه به هشدارهاي فيفا روشنگري كند.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

سه شنبه 10 خرداد 1390  5:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها