0

لغو ميزباني قطر كمترين اقدام مورد انتظار است

 
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

لغو ميزباني قطر كمترين اقدام مورد انتظار است

واکنش جامعه خبري اروپا

لغو ميزباني قطر كمترين اقدام مورد انتظار است
 

خبرنگاران اروپايي به خاطر توهين‌هاي روز گذشته بلاتر به شدت عصباني بوده و در حال جمع آوري امضا براي ارائه هشدار جدي به بلاتر هستند. لغو ميزباني قطر کمترين اقدام مورد انتظار آنها است.


   ديلي ميل در گزارش امروز خود بلاتر را يک بازنده پير معرفي کرده و مي نويسد: هيچ خبرنگار آگاهي قصد تبرئه بن همام را ندارد و اگر فيفا مستندات مربوط به مجرم بودن او را منتشر کند ما هم آن را قبول مي‌کنيم؛ اما اين فرد بدون هيچ تفهيم جرمي مجرم شناخته‌شده و برکنار شده است. اين مصداق بارز ديکتاتوري در فيفا است.

در ادامه گزارش ديلي ميل آمده است: ديگر هيچ شکي در وجود فساد مالي در پيکره فيفا نيست، همه مي‌دانيم که قطر چگونه ميزبان شده و لغو ميزباني اين کشور بديهي‌ترين و کمترين خواسته خبرنگاران است. 
  

   بلاتر در کنفرانس خبري روز گذشته خود به سوالات چهار خبرگزاري بزرگ اروپايي پاسخ نداد و درباره بن همام و جک وارنر سکوت اختيار کرد، او سوالات را به صورت گزينشي انتخاب مي‌کرد و به سوالاتي که برايش دردسر ساز بود جواب نمي‌داد.
در پايان اين جلسه اکثر خبرنگاران اروپايي در حالي که بلاتر هنوز در حال حرف زدن بود سالن را ترک کردند و حتي رئيس بخش خبري فيفا را نيز که مانع خروجشان مي‌شد کنار زدند.

 

سه شنبه 10 خرداد 1390  2:15 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها