سپ بلاتر: چهره فيفا به دنبال اتهامهاي رشوه لكهدار شده است
سپ بلاتر: چهره فيفا به دنبال اتهامهاي رشوه لكهدار شده است
رييس فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) پس از محروميت بن همام و جک وارنر گفت: نميخواهم در اين باره توضيح دهم. تنها چيزي که ميتوانم بگويم اين است که متاسفم. چهره فيفا لکه دار شده است و طرفداران فوتبال نااميد و سرخرده هستند.
|
 |
|
سپ بلاتر، رييس فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) پس از اعلام محروميت بن همام و رييس کنفدراسيون فوتبال آسيا و جک وارنر، نايب رييس فيفا گفت: در اين باره نميخواهم توضيح دهم، تنها چيزي که ميتوانم بگويم اين است که براي حوادث اخير متاسفم. چهره فيفا لکه دار شده است و در آستانه از هم گسيختگي قرار گرفته است. فيفا و طرفداران فوتبال در نااميدي و سرخردگي به سر ميبرند.
جرومه والکه هم همزمان با سخنان بلاتر افزود: من قبول دارم که به دنبال حوادث اخير چهره فيفا لکه دار شده است اما برگزاري انتخابات با يک نامزد مانعي ندارد. چه بسا اين انتخابات در سطح عالياي نباشد، اما اين دليل نميشود که انتخابات با يک نامزد شان فيفا را پايين آورد.
دبير کل فدراسيون بينالمللي فوتبال خاطر نشان کرد: از اين حوادث بسيار ناراحتم. مطمئنا فيفا نيازمند تغييرات است، اما من رييس فيفا نيستم. اين تغييرات را بايد رييس فيفا ايجاد کند. فيفا بايد تغييرات لازم را ايجاد کند تا از تکرار چنين کارهاي جلوگيري شود. اين جزئي از ماموريت فيفا است که بايد در ماههاي آينده به سرعت انجام شود.
جرومه والکه همچنين درباره تاخير در انتخابات رياست فيفا که قرار است چهارشنبه در زوريخ سوئيس برگزار شود، افزود: چرا انتخابات را به تاخير بيندازيم؟ آيا بايد به خواسته رسانهها و روزنامهها تن در دهيم و انتخابات را به تاخير اندازيم؟ دليلي براي اين کار ندارم. من مشکلي در تک نامزد بودن نميبينم و اين انتخابات برگزار خواهد شد.
|
دوشنبه 9 خرداد 1390 12:18 PM
تشکرات از این پست