خبرگزاري فارس: سرمربي تيم استقلال گفت: تلاش ميكنيم يك افتخار ديگر به افتخارات باشگاه استقلال اضافه كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در حاشيه تمرين امروز تيم استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هنگامي كه تيم را تحويل گرفتيم 5 بازيكن بيشتر در اختيار نداشتيم و اگر موفقيتي نصيب ما شد حاصل كار گروهي بازيكنان مديريت و تمام مجموعه بود.
وي افزود: شايد در برخي از بازيها نقاط ضعفي داشتيم و حتي در چند مسابقه نيمههاي دوم را از دست داديم اما با اين وجود بازيكنان من غيرت كردند و شايد اگر نيم فصل اول دچار بدشانسي نميشديم ميتوانستيم امسال قهرمان ليگ شويم.
سرمربي استقلال تاكيد كرد: بازيكنان خوبي داشتيم و در نيم فصل دوم اين بازيكنان را به انسجام تيمي رسانديم اما در اواسط فصل با آسيبهايي مواجه شديد كه در راه قهرماني به ما لطمه زد. در مجموع از آقاي فتح الله زاده و تمامي مجموعه استقلال تشكر ميكنم كه تيم را به اين جايگاه رساندند و تلاش ميكنيم در جام حذفي موفق شويم. حالا كه سهميه آسيا را هم گرفتهايم تلاش ميكنيم يك افتخار ديگر به افتخارات باشگاه استقلال اضافه كنيم.
مظلومي عنوان كرد: بازيكنان قول دادهاند كه براي شادي روح ناصر حجازي جام حذفي را كسب كنند ولي ميدانيم كه بازي سختي در پيش است و تلاش ميكنيم از اين مرحله عبور كنيم. اعتقاد دارم بازي روز پنجشنبه با ملوان يك نوع فينال است. در ليگ گذشته دو بازي مقابل اين تيم انجام داديم و هر دو بازي را پيروز شديم اما اين ديدار شرايط متفاوتي دارد. نقاط ضعف حريف را شناسايي كرديم ولي ميدانيم كه آنها نقاط قوتي هم دارند. اميدوارم كه براي بار سوم ملوان را در اين فصل شكست دهيم.
سرمربي تيم استقلال در خصوص ميلاد ميداودي اظهار داشت: اين بازيكن پا به توپ شده ولي هنوز به آمادگي صد در صد نرسيده است. ما براي بازگشت ميداودي عجلهاي نداريم و نميخواهيم مهره بزرگمان را بسوزانيم.
وي در خصوص مصدومان استقلال گفت: سيد صالحي مصدوم است ولي مجيدي و برهاني امروز اولين جلسه تمريني خود را با ما انجام دادهاند.
مظلومي در خصوص برنامههاي آتي تيمش گفت: فعلا نميتوانيم بازيكني به خدمت بگيريم ولي تصميم داريم سال آينده تيم را تقويت كنيم و براي قولي كه داديم تيم را براي ليگ برتر قهرمان كنيم.
وي در پايان در پاسخ به اين سؤال كه آيا براي فصل بعد از استقلال ميمانيد يا خير گفت: من با استقلال قرار داد دارم. تلاش ميكنم با قدرت به كارمان ادامه دهم و تيم را به موفقيت برسانم.
انتهاي پيام/