0

تشكيل تيم نوجوانان سرمايه‌اي براي تيم ملي بزرگسالان هندبال بانوان است

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

تشكيل تيم نوجوانان سرمايه‌اي براي تيم ملي بزرگسالان هندبال بانوان است

خبرگزاري فارس: سرمربي مورد نظر فدراسيون هندبال براي هدايت تيم ملي نوجوانان بانوان گفت: تشكيل اين تيم سرمايه‌اي است كه بعدها در موفقيت تيم بزرگسالان نقش عمده‌اي را ايفا خواهد كرد.

زهرا علوي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، در‌خصوص دعوت ميترا نوري، نايب‌رئيس بانوان فدراسيون هندبال براي هدايت تيم ملي نوجوانان از وي گفت: نوري از من درخواست كرد تا در تيم ملي نوجوانان با آنها همكاري كنم. البته نپرسيدم براي سرمربيگري است يا خير اما فكر مي‌كنم همين مسئوليت باشد. نشمين شافعيان نيز به عنوان مربي در كنارم خواهد بود.
وي ادامه داد: نخستين اردوي نوجوانان از 26 خرداد‌ماه با حضور 110 بازيكن آغاز خواهد شد و تا 2 تيرماه نيز ادامه دارد. در پايان اردو 30 بازيكن باقي خواهند ماند تا در اردوهاي بعدي تمرينات خود را ادامه دهند. تاكنون تيمي در رده سني نوجوانان نداشته‌ايم و اين براي نخستين بار است كه دختران نوجوان را به مسابقات آسيايي اعزام مي‌كنيم. تشكيل تيم نوجوانان استارت خوبي است و كار سختي را پيش‌رو داريم اما در آينده مي‌توانيم از حضور آنها در تيم ملي جوانان و بزرگسالان استفاده كنيم.

سرمربي تيم بانوان ذوب‌آهن در ‌خصوص سابقه مربيگري خود، اظهار داشت: از سال 73 كار مربيگري را با باشگاه ذوب‌آهن آغاز كردم و در سال 87 نيز به عنوان مربي در كنار تيم ملي بزرگسالان در مسابقات المپيك آسيايي تايلند بودم كه در بين هشت تيم توانستيم با 2 پيروزي و 3 شكست به مقام ششمي برسيم.
وي در ليگ برتر سال 89 سرمربيگري ذوب‌آهن را بر عهده داشت كه توانست عنوان نايب‌قهرماني اين رقابت‌ها را از آن خود كند.
انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

یک شنبه 8 خرداد 1390  10:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها