0

آخرین اخبار لیگ برتر در روز یکشنبه 8-3

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

آخرین اخبار لیگ برتر در روز یکشنبه 8-3

با سلام خدمت دوستان عزیز

با توجه  به اتمام بازیهای فوتبال لیگ برتر  و باقی ماندن بازیهای جام حذفی ، در پست هاي زير آخرين اخبار و حواشی مرتبط  به تيم هاي فوتبال ليگ برتر كشور  را در روز   یک شنبه 8-3-90 بصورت مجموع قرار داده ميشود

این اخبار به تناوب و در طول روز گذاشته خواهد شد   

اميدوارم كه مور توجه دوستان قرار گیرد

دوستان  با مطالعه پست ها  لطفا از درج مطالب تکراری خودداری کنید - ممنون

24

یک شنبه 8 خرداد 1390  7:23 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

پاسخ به:آخرین اخبار لیگ برتر در روز یکشنبه 8-3

آندرانيک تيموريان: به استقلالي‌ها قول دادم که با آنها مذاکره کنم/ براي من بازي کردن در آسيا مهم است

آندرانيک تيموريان، هافبک ملي‌پوش تراکتورسازي در فهرست پرويز مظلومي قرار دارد و حالا استقلالي‌ها در حال مذاکره با اين بازيکن هستند.

منصور پورحیدری فردی است که از باشگاه استقلال با تیموریان تماس گرفته و حالا هافبک تراکتور، این موضوع را تایید می‌کند.
 تیموریان در مورد مذاکره‌اش با استقلال می‌گوید: «این موضوع صحت دارد ولی من هنوز با استقلال به صورت رسمی مذاکره نکرده‌ام.» یکی از مسوولان استقلال که سال‌ها زحمات زیادی برای این تیم کشیده است، چند بار با من تماس تلفنی داشت ولی هنوز با هیچ یک از مسوولان استقلال دیداری نداشته‌ام. من درگیر اردوی تیم ملی بودم ولی حالا با مدیربرنامه‌هایم پیشنهادها را بررسی خواهم کرد.»

تیموریان در ادامه می‌گوید: «وقتی با یکی از مسوولان استقلال حرف زدم، به او گفتم که بعد از اردوی تیم ملی به صورت رسمی با استقلال مذاکره خواهم کرد. من بازیکن آزاد هستم، به همین دلیل به استقلالی‌ها قول دادم که با آنها مذاکره کنم و سر حرفم خواهم ماند.»
 تیموریان در پاسخ به این سوال که آیا بازی در یک تیم تهرانی برای تو مهم است، خاطرنشان می‌کند: «راستش را بخواهید من تا الان در تیم تهرانی بازی نکرده‌ام و همه این مسائل بستگی به روند مذاکرات دارد. من از چند تیم لیگ‌برتری پیشنهاد دارم و البته این موضوع هم برایم مهم است که در لیگ قهرمانان آسیابازی کنم. در این میان باشگاه تراکتور هم هنوز تماسی با من نداشته و گویا فهرست این تیم برای سال آینده مشخص نشده است.»

یک شنبه 8 خرداد 1390  7:25 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

نمايندگان AFC تماشاگران ويژه ديدار پرسپوليس و سپاهان

نمايندگان کنفدراسيون فوتبال آسيا ديدار تيم هاي پرسپوليس و سپاهان اصفهان را از نزديک تماشا خواهند کرد.

تيم هاي فوتبال پرسپوليس تهران و سپاهان اصفهان از ساعت 19:40 يکشنبه شب در چارچوب مرحله يک چهارم نهايي رقابت هاي جام حذفي باشگاه هاي کشور در ورزشگاه آزادي به مصاف هم مي روند.
 نمايندگان کنفدراسيون فوتبال آسيا نيز طبق برنامه تدوين شده اين بازي را از نزديک تماشا مي کنند.
 شش بازرس AFC با مسووليت ''سوزوکي'' رييس بخش مسابقات کنفدراسيون فوتبال آسيا که براي بازديد از امکانات 18 باشگاه ليگ برتري در ايران حضور دارند در آخرين بازديدهاي خود عصر امروز در ورزشگاه آزادي حاضر مي شوند تا شرايط برگزاري ديدارهاي حساس در ايران را بررسي کنند.
 اين نمايندگان طي روزهاي گذشته نيز چند ديدار ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا که در تهران و اصفهان برگزار شد را تماشا کرده اند.
 اين نمايندگان فردا دوشنبه و در جريان نشست خبري نتيجه بازديدهاي خود را به اطلاع خبرنگاران مي رسانند و اين در حالي است که گفته مي شود 5 ورزشگاه کشور که در آن ديدارهاي ليگ برتر برگزار مي شود، شرايط استاندارد را دارا نيستند. 

یک شنبه 8 خرداد 1390  7:26 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

جعفري: كمالوند مشكلي براي تمديد قرارداد با تراكتورسازي ندارد

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: استعلام از سازمان ليگ به معني مشکل داشتن کمالوند براي تمديد قرارداد نيست.

محمد حسين جعفري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اينکه گفته مي شود شايد فراز کمالوند منشوري باشد و نتواند براي فصل جديد قرارداد امضا کند، اظهار داشت: اين خبر صحت ندارد. طبق خواسته سازمان ليگ قبل از قرارداد رسمي با مربيان و بازيکنان بايد از آنها استعلام گرفته شود. اين کاري است که همه باشگاه ها بايد انجام دهند. ما هم تصميم گرفتيم تا روزي که قرار است اين قرارداد در هيات فوتبال ثبت شود کارهاي اداري را انجام دهيم.

وي افزود: سازمان ليگ اعلام کرده تا 17 خرداد جواب همه استعلام ها را مي دهد. باشگاه تراکتورسازي به فراز کمالوند اعتقاد دارد و نسبت به او هم خوش بين است. کمالوند در تبريز است تا بتوانيم با برنامه ريزي کارهاي فصل بعدي را آغاز کنيم.

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تصريح کرد: از فردا تمديد قرارداد با بازيکنان خودمان را آغاز و با تامين منابع مالي پول آنها هم پرداخت مي کنيم. از هفته آينده هم جذب بازيکنان جديد را شروع خواهيم کرد. البته با شماري از بازيکناني که نامشان در ليست کمالوند است، مذاکرات را آغاز کرديم.

جعفري در مورد اينکه آيا با جاسم کرار براي تمديد قرارداد مذاکره مي کنند يا خير گفت: او بازيکن تاثير گذاري براي تراکتورسازي بوده اما بايد عصبانيت هاي او را کنترل کنيم. همه چيز به مذاکرات بستگي دارد.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

بعد از ديدار با سعيدلو

معصومي: به هيچ عنوان با پرسپوليس و كاشاني همكاري نمي‌كنم

کاپيتان سابق تيم ملي فوتسال گفت: ديگر به هيچ عنوان به پرسپوليس نمي‌روم و با حبيب کاشاني همکاري نخواهم کرد.

بابک معصومي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد ديدار روز گذشته‌اش با رئيس سازمان تربيت‌بدني اظهار داشت: زماني که بيمارستان بودم، سعيدلو به ملاقاتم آمد و گفت هر موقع حالت خوب شد، به سازمان بيا، من هم براي عرض ادب به ديدارش رفتم.

وي ادامه داد: سعيدلو يکي از مديران لايق ورزش است که در مدت حضورش در سازمان تربيت‌بدني کارهاي زيادي انجام داده و تيم‌هايمان در رشته‌هاي مختلف نتايج مطلوبي کسب کرده‌اند.

مربي تيم فوتسال پرسپوليس در ليگ دسته اول که همراه با اين تيم به ليگ برتر صعود کرد و بعد از جمع سرخپوشان جدا شد، تصريح کرد:‌ به هيچ عنوان ديگر به پرسپوليس نخواهم رفت و با حبيب کاشاني همکاري نمي‌کنم، حتي اگر روي تخت بيمارستان باشم از او کمک نمي‌گيرم. کاشاني مي‌خواهد با من قدرت‌نمايي کند، در حالي که زورم به او نمي‌رسد.

بابک معصومي در مورد حسين شمس نيز تاکيد کرد: در ديدار با سعيدلو صحبتي در مورد وي نداشتيم اما اين‌طور که شنيده‌ام قرار است اين دو جلسه‌اي با هم داشته باشند که زمينه بازگشت شمس به تيم ملي فراهم شود.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

سوزوکي: تحت‌تأثير قرار گرفتيم

رييس کميته مسابقات ليگ قهرمانان آسيا و مسئول تيم ناظران کنفدراسيون صبح و ظهر يکشنبه را به بازديد از کمپ و باشگاه استقلال تهران اختصاص داد.

سوزوکي پس از پايان اين بازديد چند ساعته در گفت‌وگو با سايت رسمي باشگاه استقلال عنوان کرد: "بازديد بسيار لذتبخشي بود. من و همکارانم به وضوح تحت‌تأثير استقلال و برنامه‌هايش براي آينده قرار گرفتيم."

وي ادامه داد: "در بازديد از کمپ شاهد تأسيس يک زيربناي اساسي براي پايه‌گذاري شالوده‌هاي يک کمپ حرفه‌اي بودم. کمپ استقلال، کمپ بسيار خوبي بود و مشخصا مي‌توان از آن براي ساختن يک تيم بهتر استفاده کرد."

سوزوکي در مورد اهميت باشگاه‌ استقلال در فوتبال آسيا گفت: "استقلال غيرقابل انکار است و بزرگي اين تيم برکسي پوشيده نيست. استقلال و پيروزي، تيم‌هايي هستند با تماشاگران زياد و قدرت تأثيرگذاري بالا و بايد بيشتر و بيشتر در فوتبال آسيا شاهد حضور چنين تيم‌هايي باشيم. امروز از نزديک با افکار مديرعامل باشگاه آشنا شدم و از شنيدن هدف‌ها، برنامه‌هاي مدون توسعه، ديدن زيرساخت‌هاي تازه تأسيس و شنيدن برنامه‌هاي آينده بسيار خوشحال شدم. اين همان چيزي است که ما به دنبال آن هستيم. باشگاه‌ها بايد براي پيشرفت خود برنامه داشته باشند و استقلال اين برنامه را دارد. همين‌که در کوتاه‌مدت کمپي تأسيس مي‌شود و به اين مرحله مي‌رسد باعث خوشحالي است."

وي تأکيد کرد: "استقلال در آخرين بازي آسيايي خود رکورد تماشاگران را شکست و اين براي همه ما خبر خوبي است. در آسيا همه به تماشاگران استقلال و پيروزي نياز دارند. استقلال اما بايد هوادارانش را در تمام بازي‌هاي آسيايي متحد نگه دارد و نبايد در يک بازي تعداد تماشاگران، پايين‌تر از حد انتظار باشد. ما روي سکوهاي پر شما حساب ويژه‌اي باز کرده‌ايم."

وي استقلال را تيمي بزرگ خواند و گفت: "قصد ندارم به باشگاه‌هاي ديگر بگويم که از استقلال الگوبرداري کنند اما اگر تيمي بخواهد مثل استقلال بزرگ باشد و بخواهد مثل استقلال در تمام قاره براي خود اسم و رسمي دست و پا کند، خوشحال خواهيم شد. استقلال امروز ما را تحت‌تأثير خود قرار داد."

وي در ادامه تأکيد کرد: "بعضي پيشرفت‌ها را نمي‌توان ديد و بعضي پيشرفت‌ها قابل لمس است. کمپ استقلال نمونه‌اي از يک پيشرفت قابل لمس است، مأموريت شما ادامه دارد."

وي شرايط کلي استقلال از ديدگاه کنفدراسيون را مطلوب ارزيابي کرد و گفت: "استقلال اين فصل استانداردهاي لازم براي موفقيت در ليگ و آسيا را داشت اما در ليگ به نايب قهرماني دست يافت که بسيار قابل احترام است. در جام‌حذفي هم در نيمه‌نهايي حضور داريد. براي تيم شما بهترين آرزوها را دارم."

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

محمدي خبر داد:از حضور بازيكنان بدون مدارك معافيت در ليگ‌هاي ايران جلوگيري مي‌شود

رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال از جلوگيري از قرارداد با بازيکنان بدون معافيت خبر داد.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، عزيز محمدي در اين باره گفت: امسال در فصل نقل و انتقالات با توجه به مشکل خروجي بازيکنان اميد و جوانان و همچنين برخي از بازيکنان با باشگاه ها که با مدارک معافيت تحصيلي در دانشگاه و دبيرستان، قرارداد بسته اند، قصد ما بر اين است که امسال اين قوانين جديد را درباره بازيکنان فوق اعمال کنيم.

محمدي گفت: امسال مدارک کاملا چک مي شود و مطابقت لازم درباره سن بازيکنان مشمول و معافيت آنها صورت مي پذيرد. همچنين بازيکنان مشمول بايد در هنگام انعقاد قرارداد، تاييديه نظام وظيفه را داشته باشند که شامل دفترچه معافيت تحصيلي و غيرتحصيلي است.

وي خاطرنشان کرد: اگر چنين اتفاقي نيفتد و بازيکنان اين مدارک لازم را به همراه نداشته باشند از بستن قرارداد آنها در هر باشگاهي و هر ليگي اعم از ليگ برتر تا ليگ هاي پايين جلوگيري خواهد شد.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

بازرسان AFC اعلام کردند؛پنج ورزشگاه فاقد استاندارد بين‌المللي هستند

در بازديد ناظران AFC از امکانات 18باشگاه ليگ برتري فوتبال ايران، پنج ورزشگاه فاقد استاندارد لازم و بين المللي معرفي شدند که براساس اعلام مسئولان کنفدراسيون فوتبال آسيا اين تيم‌ها تا آغاز ليگ يازدهم فرصت دارند تا نسبت به رفع اشکالات موجود اقدام کنند.

در پایان بازدید بازرسان AFC از امکانات باشگاه های لیگ برتر ایران، 5 ورزشگاه بهشتی بوشهر، تختی آبادان، تختی اهواز، دستگردی تهران و رجایی قزوین فاقد استانداردهای مورد نظر AFC برای برگزاری مسابقات بین المللی معرفی شدند.

بر اساس اعلام بازرسان AFC این باشگاه ها تا آغاز فصل جدید مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران (11 مرداد) فرصت خواهند داشت تا برای رفع نواقص موجود اقدام کنند و گزارش تکمیل ورزشگاه های خود را به AFC اعلام کنند.

جداسازی مبادی ورودی و خروجی بازیکنان، تماشاگران، خبرنگاران و عکاسان رسانه های گروهی، نداشتن اتاق های تخصصی و استاندارد برای نمونه گیری دوپینگ ، کنفرانس خبری ، پزشکی و ... از جمله مشکلات 5 ورزشگاه لیگ برتر ایران عنوان شده است.

فرستادگان ویژه کنفدراسیون فوتبال آسیا در بازدید خود از باشگاه‌های لیگ برتری ایران که از 26 اردیبهشت ‌ماه آغاز شد و دو هفته به طول ‌انجامید در راستای امتیازدهی به تیم‌های لیگ فوتبال ایران و تعیین سهمیه کشورمان درلیگ قهرمانان آسیا تا سال2014 صورت گرفت.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

معرفي جانشين مايلي‌کهن تا 48 ساعت آينده/ انصاريفرد بازيکن آزاد است

مدير ارتباطات باشگاه سايپا با اعلام اينکه سرمربي جديد تيم فوتبال اين باشگاه ظرف 48 ساعت آينده معرفي خواهد شد.

مذاکره این باشگاه با علی دایی، صمد مرفاوی و مجید صالح را گمانه‌زنی رسانه‌ها عنوان کرد.
 علی بابایان در خصوص آخرین وضعیت مذاکرات این باشگاه برای انتخاب سرمربی جدید گفت : مذاکره مسئولان باشگاه با گزینه های مورد نظر برای سرمربیگری تیم فوتبال سایپا همچنان ادامه دارد ولی پیش بینی می شود حداکثر ظرف دو روز آینده سرمربی جدید معرفی شود.

بابایان مطرح شدن نام چند مربی سرشناس لیگ برتر برای هدایت تیم سایپا را گمانه زنی رسانه ای عنوان کرد و اظهار داشت: مسئولان باشگاه در جریان این مذاکرات قرار دارند و من نه این مذاکرات را تایید می کنم و نه تکذیب.

وی اضافه کرد: بلافاصله پس از انتخاب سرمربی جدید طی یک کنفرانس خبری با حضور مدیرعامل باشگاه ، رسانه ها را در جریان برنامه های سرمربی جدید قرار خواهیم داد.

مدیر ارتباطات باشگاه سایپا در مورد آخرین وضعیت بازیکنان این تیم برای فصل آینده گفت: اکثر بازیکنان سایپا با باشگاه قرارداد دو ساله دارند ولی تصمیم نهایی در مورد لیست بازیکنان فصل آینده با سرمربی جدید خواهد بود.

بابایان در مورد وضعیت قرارداد کریم انصاریفرد گفت: قرارداد وی با باشگاه سایپا به اتمام رسیده و وی در حال حاضر بازیکن آزاد محسوب می شود . او بدون شک یکی از ستاره های آینده دار فوتبال ماست که آینده درخشانی پیش رو دارد.

وی تاکید کرد: سایپا خانه انصاریفرد است و اگر تمایل داشته باشد می تواند همچنان در سایپا بماند ولی در صورتی که او تمایل داشته باشد به تیم دیگری منتقل شود برای او آرزوی موفقیت می کنیم.

مدیر ارتباطات باشگاه سایپا درخصوص احتمال ادامه همکاری محمد مایلی کهن در سایر بخش ها با باشگاه سایپا اظهار داشت: مایلی کهن جزو سرمایه های فوتبال کشور است و سایپا خانه ایشان محسوب می شود. خوشبختانه ارتباط محکم و دوستانه ای بین مایلی کهن و مدیرعامل سایپا برقرار است و این احتمال وجود دارد تا پیشنهاد همکاری در بخش دیگری به ایشان مطرح شود تا از تجربیات مایلی کهن در پیشرفت باشگاه بهره شویم.

یک شنبه 8 خرداد 1390  7:27 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

مهدوي‌کيا و ادموند در جايگاه ويژه

ادموند بزيک مي‌گويد هر دو تيم پرسپوليس و سپاهان را دوست دارد.

ادموند بزیک مهاجم سال‌های دور پرسپولیس که سه فصل در سپاهان بازی کرده و با این تیم آقای گل فوتبال ایران نیز شده است، امروز به اتفاق مهدی مهدوی‌کیا، همبازی سابقش در پرسپولیس به ورزشگاه آزادی می‌رود تا بازی حساس پرسپولیس – سپاهان را از نزدیک تماشا کند.

بزیک در این زمینه می‌گوید: « با مهدی در ارتباطم و قرار گذاشتیم امروز به ورزشگاه برویم. البته شنیده‌ام بچه‌های دیگری هم از فوتبالیست‌های سابق پرسپولیس، می‌آیند.»

وقتی از بزیک سوال می‌کنیم که بیشتر طرفدار سپاهان هستی یا پرسپولیس، با خنده جواب می‌دهد: «مسلم است که کلا پرسپولیسی هستم، اما در سپاهان هم روزهای خوبی داشتم و با وجود آنکه آنها در آخر قرارداد با من رفتار خیلی بدی داشتند، اما دوران خوبم در این تیم را فراموش نمی‌کنم. در هر صورت امروز به ورزشگاه می‌رویم که بازی خوبی تماشا کنیم و انشاء‌الله تیمی که بهتر است، می‌برد. »

بزیک درباره اینکه دوست دارد کدام یک از دو تیم برنده بازی باشد، می‌گوید: «چون نمی‌دانم طرفدار کدام تیم هستم، این سوال را جواب نمی‌دهم! ولی به خاطر علی دایی دوست دارم او در پرسپولیس موفق باشد. و بازی امروز را به نفع خود تمام کند.»

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

رضا نوروزي؛ دهمين گلزن برتر ليگ هاي 2011 دنيا

فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال رده بندي برترين گلزن هاي ليگ هاي برتر کشورهاي دنيا را اعلام کرد که بر اساس آن 'رضا نوروزي' از تيم فولاد خوزستان در مکان دهم قرار دارد.

رضا نوروزي در مسابقات فصل اخير ليگ برتر فوتبال ايران موفق شد با 24 گل عنوان آقاي گلي را به دست بياورد و بدين ترتيب در رده بندي جهاني رتبه دهم را به خود اختصاص داد.
 وي در اين رده بندي بالاتر از بازيکناني چون ''''ساموئل اتوئو''''، ''''جبرييل سيسه''''، ''''سرخيو آگرو''''، ''''کارلوس توز'''' و ديميتار برباتوف'''' ايستاده است.
 ''''ادينيو'''' برزيلي ديگر بازيکن ليگ برتري ايران از تيم مس کرمان است با 22 گل در رده چهاردهم اين رده بندي قرار دارد.
 اما در صدر رده بندي بهترين گلزنان ليگ هاي داخلي جهان ''''کريستيانو رونالدو'''' بازيکن پرتغالي رئال مادريد اسپانيا با 40 گل قرار دارد.
 بعد از او ''''ليونل مسي'''' بازيکن آرژانتيني تيم بارسلونا با 31 گل دوم است و ''''ماريو گومز'''' بازيکن تيم بايرن مونيخ آلمان با 28 گل سوم است.
 فهرست 10 گلزن برتر ليگ هاي برتر جهان به شرح زير است:
1) کريستيانو رونالدو، بازيکن پرتغالي رئال مادريد، 40 گل
2) ليونل مسي، بازيکن آرژانتيني بارسلونا، 31 گل
3) ماريو گومز، بازيکن آلماني بايرن مونيخ، 28 گل
4) الکساندرو دي سوآزا، بازيکن برزيلي فنرباغچه، 28 گل
5) آنتونيو دي ناتاله، بازيکن ايتاليايي اودينزه، 28 گل
6) کنت ميلر، بازيکن اسکاتلندي تيم هاي گلاسکو رنجرز و بورسااسپور، 26 گل
7) ادينسون روبرتو کاواني، بازيکن اروگوئه اي تيم ناپولي، 26 گل
8) هنري هرناندز، بازيکن کلمبيايي تيم هرديا، 26 گل
9) آندره آلوز دو سانتوس، بازيکن برزيلي تيم ويدئوتون، 24 گل
10) رضا نوروزي، بازيکن ايراني تيم فولاد خوزستان، 24 گل 

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

مرفاوي:شکايتم از استقلال در سازمان ليگ جريان دارد/ از هيچ تيمي پيشنهاد ندارم!

سرمربي تيم فوتبال مس کرمان با بيان اينکه براي تمديد قراردادش مذاکره‌اي با مسئولان اين تيم کرماني نداشته است، گفتگويش با مسئولان باشگاه سايپا را رد کرد و گفت: فعلا از هيچ تيمي پيشنهاد ندارم و مشغول استراحت هستم!

صمد مرفاوی ضمن بیان مطلب فوق در مورد آخرین وضعیتش برای همکاری با تیم فوتبال مس کرمان گفت: برای ادامه همکاری با تیم مس کرمان با مسئولان آن صحبتی نکرده و به توافقی نرسیدیم.

وی در مورد پیشنهاد تیم فوتبال سایپا هم اظهار داشت: از این باشگاه پیشنهادی نداشتم، متاسفانه برخی‌ها این مسائل را درحالی مطرح می‌کنند که هیچ صحبتی بین طرفین صورت نگرفته است. در حال حاضر هیچ پیشنهادی ندارم و تنها استراحت می‌کنم.

سرمربی فصل گذشته تیم مس کرمان ادامه داد: کار کردن در کرمان شرایط خاص خودش را دارد، البته کار کردن در همه جا سخت است ولی من باید برای ادامه همکاری با این تیم تمام جوانب را در نظر بگیرم.

وی در مورد برگزاری لیگ دهم و سطح کمی و کیفی این مسابقات افزود: کیفیت فنی بهتر و برنامه‌ریزی مسابقات مناسب‌تر از فصل گذشته بود اما مسئولان باید روی مسائل مالی بیشتر دقت کنند. وقتی لیگ به پایان می‌رسد باید مربیان و بازیکنان مبلغ قراردادهای خود را دریافت کنند، نه اینکه با پایان مسابقات آنها هنوز از باشگاه‌های خود طلب‌کار هستند.

مرفاوی با در مورد قانون فدراسیون فوتبال که تیم‌های قبل از حضور در لیگ فصل بعد باید با کادر فنی و بازیکنان فصل گذشته تسویه حساب مالی انجام دهند، تاکید کرد: اگر این قانون اجرایی شود، به نظم و انضباط بیشتر مسابقات کمک کرده و مشکلات مربیان و بازیکنان کاهش پیدا می‌کند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در این فصل با تیم مس مشکل مالی داشته‌اید، خاطرنشان کرد: من بصورت کلی گفتم که باید این مشکل برطرف شود. بطور مثال دو فصل پیش سرمربی استقلال بودم و از این باشگاه مطالباتی دارم. حتی از آنها به سازمان لیگ شکایت کردم و پرونده من در سازمان لیگ در جریان است اما هنوز طلبم را دریافت نکرده‌ام.

سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال در پایان درگذشت ناصر حجازی را به جامعه فوتبال و خانواده‌اش تسلیت گفت و در این خصوص اظهار داشت: من در دوران بازیگری و مربیگری حدودا 2 سال با ناصر حجازی کار کردم و امیدوارم خداوند وی را بیامرزد و به خانواده‌اش صبر دهد.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

برانکو : با هيچ مديري در مورد پول حرف نزدم

او به دنبال گزينه هاي از کشور هاي ديگر است و کار در ايران براي او گزينه آخر است ؛ مگر اينکه دوباره با پيشنهاد تيم ملي مواجه شود.

مدیران فوتبال ایران وقتی به دنبال مربی خارجی هستند سعی می کنند که با مربیانی مذاکره کنند که در فوتبال ایران امتحان خود را پس داده اند . برانکو ایوانکوویچ یکی از مربیان موفق است که در فوتبال ایران مشتری زیاد دارد اما همیشه اسم او مطرح بوده است و زمانی او برای جام جهانی 2006 از ایران رفت تا به حال برنگشته است .
 برانکو بارها از سوی تیم های ایرانی گزینه بوده است اما حرف او به مدیرانی که با او مذاکره می کنند فقط یک کلمه است "نه " اولین مدیری که جواب نه را از برانکو شنید ساکت مربی سپاهان بود که زمانی تلاش زیادی کرد تا این مربی موفق کروات را به ایران بیاورد اما موفق نشد تا نظر برانکو را تغییر دهد .
 پس از پنج سال بیشتر از هر زمانی اسم برانکو در فوتبال ایران مطرح شده است و چند مدیر برای نیمکت تیم خود برانکو را در نظر گرفته اند و تماس های برانکو از ایران زیاد شده است اما او هنوز تصمیمی برای کار در ایران ندارد " من مدت کوتاهی است که از چین به کرواسی برگشتم و هنوز برای آینده ام تصمیمی ندارم .  چندین تماس از ایران داشتم اما هنوز تصمیمی برای آینده ندارم . ترجیح می دهم فعلا استراحت کنم و چند هفته دیگر در مورد آینده کاری ام تصمیم بگیرم "
 اما زمانی که ایوانکووچ در حال استراحت در کنار خانواده اش است در ایران مدیری از رقم پیشنهادی یک و نیم میلیون دلار برای کار در ایران خبرمی دهد " در مورد کار در ایران با من صحبت شد اما با هیچ کس در مورد رقم صبت نکردم ؛چون هنوز تصمیم نگرفته ام که در ایران کار کنم . "
 از نوع رفتار برانکو اینگونه بر می آید که او تمایلی برای کار در ایران ندارد و اما فضای کار در ایران را برای خود می سنجد . او به دنبال گزینه های از کشور های دیگر است و کار در ایران برای او گزینه آخر است ؛ مگر اینکه دوباره با پیشنهاد تیم ملی مواجه شود . این پیشنهاد به هرحال به او داده خواهد شد و تا آن زمان برانکو نمی خواهد اسمش را در فوتبال ایران بسوزاند .

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

درخشان: پس از مشخص شدن بودجه شهرداري به تبريز مي‌روم

سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: منتظر هستم بودجه باشگاه مشخص شود و سپس به تبريز بروم.

حميد درخشان در مورد اينکه آيا با باشگاه شهرداري تبريز قراردادش را تمديد کرد يا خير اظهار داشت: من هنوز در تهران هستم و منتظرم بودجه باشگاه تصويب و مشخص شود. به هر حال بايد بدانيم که تا چه سقفي مي توانيم بازيکن بگيريم و باشگاه چه توقعي دارد.

وي افزود: ليست خريد و مازاد خود را در اختيار باشگاه گذاشته ام و منتظرم باشگاه بابت انجام شدن کارها به من خبر بدهند. قرار است ظرف 8 روز ديگر با بازيکنان و کادرفني تسويه و سپس برنامه هاي فصل جديد آغاز شود.

درخشان در پاسخ به اين سوال که چند درصد از بازيکنان فصل گذشته را نمي خواهد، گفت: من 50 درصد تيم را حفظ مي کنم. 6یا7 بازيکن را هم نمي خواهم. اطلاعي هم ندارم آيا اين بازيکنان با تيم قرارداد دارند يا خير.

وي در خصوص اينکه در صورت ماندگاري در شهرداري تبريز آيا دستياران خود را تغيير مي دهد يا خير گفت: به احتمال زياد در کادرفني تغييراتي خواهيم داشت.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

مس سرچشمه حتما در ليگ برتر مي‌ماند

مدير عامل باشگاه مس سرچشمه گفت: مس سرچشمه حتما در ليگ برتر مي‌ماند و امتياز باشگاه را به جاي ديگري واگذار نخواهيم کرد.

منصوري درباره آخرين وضعيت اين تيم و حضور در ليگ برتر اظهار کرد: يکسري مسايل از جمله هماهنگي اساسنامه ما با آيين‌نامه AFC در حال انجام است که بايد قوانين باشگاه خود را با قوانيني که در اساسنامه ليگ آمده تطبيق دهيم.

وي ادامه داد: پيش از اين نام مس سرچشمه به عنوان يک شرکت تجاري ثبت نشده بود، اما به دنبال اين هستيم که طبق اساسنامه ليگ برتر اين کار را هم انجام دهيم، چرا که ما قبلا بر اساس اساسنامه ليگ دسته اول کار مي‌کرديم.

منصوري با اشاره به امکانات زياد باشگاه مس سرچشمه گفت: شرکت ملي صنايع مس ايران از روز اول هدفگذاري کرده که کار به نتيجه‌ برسد و اکنون که دو تيم از اين شرکت در ليگ برتر حضور دارند، بايد طوري کار کنيم که مس سرچشمه حتما در ليگ بماند. در جلسه‌اي که با حضور سعدمحمدي، رييس شرکت ملي صنايع مس، نژاد زماني، مدير عامل مس کرمان و زين علي مدير عامل مس رفسنجان داشتيم، قاطعانه از حضور مس سرچشمه ليگ برتر حمايت کرديم، به هر حال يکسري کارها است که انجام دادن آن‌ها کمي طول مي کشد، اما مس سرچشمه قطعا در ليگ برتر مي ماند.

وي افزود: باشگاه ما امکانات منحصر به فرد و استاديوم اختصاصي دارد و به غير از فوتبال در 40 رشته ديگر هم تيم داريم.

منصوري در پاسخ به اين سوال که آيا خبر خريد امتياز مس سرچشمه توسط تيم‌هايي همچون پيکان و پاس درست است يا خير، گفت: خير، تاکنون هيچ صحبتي با ما نشده است، ضمن اين که خود استان کرمان آنقدر به اين تيم نياز دارد که آن را به جاي ديگري واگذار نکند. همچنين پتانسيل استان به حد کافي بالا است و همه انتظار دارند که مس کرمان و مس سرچشمه دو نماينده قبلي استان در فصل بعدي ليگ برتر باشند.

مدير عامل مس سرچشمه در پاسخ به اين سوال که وضعيت مربيان و بازيکنان اين تيم در فصل بعد چگونه خواهد بود، گفت: به دليل شرايط خاصي که در سرچشمه داريم، سنجري، سرمربي ما باقي خواهد ماند. چرا که او به وضعيت تيم ما به حد کافي آشنا است. در مورد بازيکنان هم فعلا رايزني با چند بازيکن را آغاز کرده‌ايم و سعي داريم بيشتر بازيکنان فصل قبل را در تيم نگهداريم.

یک شنبه 8 خرداد 1390  7:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها