0

سوزوکي: تحت‌تأثير قرار گرفتيم

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

رييس کميته مسابقات ليگ قهرمانان آسيا و مسئول تيم ناظران کنفدراسيون صبح و ظهر يکشنبه را به بازديد از کمپ و باشگاه استقلال تهران اختصاص داد.

سوزوکي پس از پايان اين بازديد چند ساعته در گفت‌وگو با سايت رسمي باشگاه استقلال عنوان کرد: "بازديد بسيار لذتبخشي بود. من و همکارانم به وضوح تحت‌تأثير استقلال و برنامه‌هايش براي آينده قرار گرفتيم."

وي ادامه داد: "در بازديد از کمپ شاهد تأسيس يک زيربناي اساسي براي پايه‌گذاري شالوده‌هاي يک کمپ حرفه‌اي بودم. کمپ استقلال، کمپ بسيار خوبي بود و مشخصا مي‌توان از آن براي ساختن يک تيم بهتر استفاده کرد."

سوزوکي در مورد اهميت باشگاه‌ استقلال در فوتبال آسيا گفت: "استقلال غيرقابل انکار است و بزرگي اين تيم برکسي پوشيده نيست. استقلال و پيروزي، تيم‌هايي هستند با تماشاگران زياد و قدرت تأثيرگذاري بالا و بايد بيشتر و بيشتر در فوتبال آسيا شاهد حضور چنين تيم‌هايي باشيم. امروز از نزديک با افکار مديرعامل باشگاه آشنا شدم و از شنيدن هدف‌ها، برنامه‌هاي مدون توسعه، ديدن زيرساخت‌هاي تازه تأسيس و شنيدن برنامه‌هاي آينده بسيار خوشحال شدم. اين همان چيزي است که ما به دنبال آن هستيم. باشگاه‌ها بايد براي پيشرفت خود برنامه داشته باشند و استقلال اين برنامه را دارد. همين‌که در کوتاه‌مدت کمپي تأسيس مي‌شود و به اين مرحله مي‌رسد باعث خوشحالي است."

وي تأکيد کرد: "استقلال در آخرين بازي آسيايي خود رکورد تماشاگران را شکست و اين براي همه ما خبر خوبي است. در آسيا همه به تماشاگران استقلال و پيروزي نياز دارند. استقلال اما بايد هوادارانش را در تمام بازي‌هاي آسيايي متحد نگه دارد و نبايد در يک بازي تعداد تماشاگران، پايين‌تر از حد انتظار باشد. ما روي سکوهاي پر شما حساب ويژه‌اي باز کرده‌ايم."

وي استقلال را تيمي بزرگ خواند و گفت: "قصد ندارم به باشگاه‌هاي ديگر بگويم که از استقلال الگوبرداري کنند اما اگر تيمي بخواهد مثل استقلال بزرگ باشد و بخواهد مثل استقلال در تمام قاره براي خود اسم و رسمي دست و پا کند، خوشحال خواهيم شد. استقلال امروز ما را تحت‌تأثير خود قرار داد."

وي در ادامه تأکيد کرد: "بعضي پيشرفت‌ها را نمي‌توان ديد و بعضي پيشرفت‌ها قابل لمس است. کمپ استقلال نمونه‌اي از يک پيشرفت قابل لمس است، مأموريت شما ادامه دارد."

وي شرايط کلي استقلال از ديدگاه کنفدراسيون را مطلوب ارزيابي کرد و گفت: "استقلال اين فصل استانداردهاي لازم براي موفقيت در ليگ و آسيا را داشت اما در ليگ به نايب قهرماني دست يافت که بسيار قابل احترام است. در جام‌حذفي هم در نيمه‌نهايي حضور داريد. براي تيم شما بهترين آرزوها را دارم."

یک شنبه 8 خرداد 1390  6:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها