سوزوکي: تحتتأثير قرار گرفتيم
سوزوکي: تحتتأثير قرار گرفتيم
رييس کميته مسابقات ليگ قهرمانان آسيا و مسئول تيم ناظران کنفدراسيون صبح و ظهر يکشنبه را به بازديد از کمپ و باشگاه استقلال تهران اختصاص داد.
|
 |
|
سوزوکي پس از پايان اين بازديد چند ساعته در گفتوگو با سايت رسمي باشگاه استقلال عنوان کرد: "بازديد بسيار لذتبخشي بود. من و همکارانم به وضوح تحتتأثير استقلال و برنامههايش براي آينده قرار گرفتيم."
وي ادامه داد: "در بازديد از کمپ شاهد تأسيس يک زيربناي اساسي براي پايهگذاري شالودههاي يک کمپ حرفهاي بودم. کمپ استقلال، کمپ بسيار خوبي بود و مشخصا ميتوان از آن براي ساختن يک تيم بهتر استفاده کرد."
سوزوکي در مورد اهميت باشگاه استقلال در فوتبال آسيا گفت: "استقلال غيرقابل انکار است و بزرگي اين تيم برکسي پوشيده نيست. استقلال و پيروزي، تيمهايي هستند با تماشاگران زياد و قدرت تأثيرگذاري بالا و بايد بيشتر و بيشتر در فوتبال آسيا شاهد حضور چنين تيمهايي باشيم. امروز از نزديک با افکار مديرعامل باشگاه آشنا شدم و از شنيدن هدفها، برنامههاي مدون توسعه، ديدن زيرساختهاي تازه تأسيس و شنيدن برنامههاي آينده بسيار خوشحال شدم. اين همان چيزي است که ما به دنبال آن هستيم. باشگاهها بايد براي پيشرفت خود برنامه داشته باشند و استقلال اين برنامه را دارد. همينکه در کوتاهمدت کمپي تأسيس ميشود و به اين مرحله ميرسد باعث خوشحالي است."
وي تأکيد کرد: "استقلال در آخرين بازي آسيايي خود رکورد تماشاگران را شکست و اين براي همه ما خبر خوبي است. در آسيا همه به تماشاگران استقلال و پيروزي نياز دارند. استقلال اما بايد هوادارانش را در تمام بازيهاي آسيايي متحد نگه دارد و نبايد در يک بازي تعداد تماشاگران، پايينتر از حد انتظار باشد. ما روي سکوهاي پر شما حساب ويژهاي باز کردهايم."
وي استقلال را تيمي بزرگ خواند و گفت: "قصد ندارم به باشگاههاي ديگر بگويم که از استقلال الگوبرداري کنند اما اگر تيمي بخواهد مثل استقلال بزرگ باشد و بخواهد مثل استقلال در تمام قاره براي خود اسم و رسمي دست و پا کند، خوشحال خواهيم شد. استقلال امروز ما را تحتتأثير خود قرار داد."
وي در ادامه تأکيد کرد: "بعضي پيشرفتها را نميتوان ديد و بعضي پيشرفتها قابل لمس است. کمپ استقلال نمونهاي از يک پيشرفت قابل لمس است، مأموريت شما ادامه دارد."
وي شرايط کلي استقلال از ديدگاه کنفدراسيون را مطلوب ارزيابي کرد و گفت: "استقلال اين فصل استانداردهاي لازم براي موفقيت در ليگ و آسيا را داشت اما در ليگ به نايب قهرماني دست يافت که بسيار قابل احترام است. در جامحذفي هم در نيمهنهايي حضور داريد. براي تيم شما بهترين آرزوها را دارم."
|
یک شنبه 8 خرداد 1390 6:22 PM
تشکرات از این پست