0

گفتگوهای پس از فینال ومبلی

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

گفتگوهای پس از فینال ومبلی

سرآلکس فرگوسن در پایان این دیدار گفت: ما انتظار داشتیم بازی بهتری را مقابل بارسلونا به انجام برسانیم اما در پایان بازی ، این بهترین تیم بود که برنده شد. منچستریونایتد به لحاظ پیوستگی تیم خوبی است اما باید بگویم مقابل بهترین تیم حال حاضر اروپا شکست خورد و این اصلا شرمندگی ندارد. گاهی اوقات شما مقابل یک تیم خیلی بهتر بازی می کنید و امشب از آن شب ها بود.
فرگوسن در این خصوص که بازیکن ویژه ای را مامور مهار لیونل مسی (مرد میدان) نکرده بود، گفت: ما سعی کردیم همانگونه بازی کنیم که با آن شیوه بازی کرده بودیم. تیم ما با یارگیری نفر به نفر بیگانه است. ما این موضوع را دانستیم و این خود، یک گام به جلو است.
سرمربی منچستر افزود: تیم بارسا در این لحظه بهترین است و هیچ شکی در آن نیست. آنها فلسفه بازی دارند. آیا شما می توانید بازیکنانی مثل مسی، ژاوی و اینیستا پیدا کنید؟ احتمالا نه. آنها از لحظه ای که در آن قرار دارند لذت می برند.
پپ گوارديولا پس از قهرماني در اروپا عنوان کرد: بسيار خوشحالم چنين بازيکنان ارزشمندي را در تيمم در اختيار دارم. ما از آنها خواستيم جدي و سخت کار کنند. لازم است همين جا از همه آنها تشکر کنم که در راه تحقق اين خواسته کوشيدند. با اين شرايط خيلي بهتر از بازي دو سال قبل در رم مقابل رقيب يونايتدي ظاهر شديم. در بازي که در ويمبلي انجام داديم، موقعيت‌‌هاي بسيار بيشتري نسبت به بازي دو فصل قبل داشتيم و از فوتبالي که برابر منچستر ارائه کرديم بسيار احساس غرور مي‌کنم.
وي افزود: با اينکه ابتداي بازي يونايتدي‌ها براي ما دردسرهايي درست کردند اما گل اول را زديم. فشار آنها طبيعي بود چون برابر حريفي صف‌آرايي مي‌کرديم که همه ساله در رقابت‌هاي قهرماني برنده مي‌شود. با اين حال سعي کرديم خيلي خوب مايکل کريک و رايان گيگز را کنترل کنيم. همين مساله بيان‌‌گر کيفيت بالاي تيم ما است. در شرايطي که هر تيمي در بازي نهايي ليگ قهرمانان با مشکلاتي مواجه مي‌شود، ما نسبت به بازي دو سال قبل مشکل کمتري داشتيم.
گوارديولا در مورد سرآلکس فرگوسن‌ اظهار داشت: درست است برنده بازي شديم ولي بايد عنوان کرد منچستريونايتد تيمي خارق‌العاده است. من هميشه تحت تاثير کار اعجاب انگيز سرآلکس فرگوسن هستم. همين که او در چهار سال گذشته در فينال سه دوره همراه تيمش حضور داشته، بيان‌گر خيلي‌ از حقايق است. براي من رويارويي با او هميشه يک افتخار است.
اين مربي در مورد بازيکنانش گفت: هرچند کارلوس پويول از سه ماه قبل با مصدوميتي بزرگ روبرو شد، ولي من گمان مي‌کنم بازيکني مثل اريک آبيدال که مجبور به جنگيدن با سرطان شده، بسيار سختي کشيده است. بازيکنان،‌ انسان هستند و ما بايد هميشه اين نکته را مد نظر داشته باشيم. چه ببريم و چه ببازيم، هميشه بحث انساني قضيه باقي مي‌ماند.
گوارديولا افزود: ليونل مسي بهترين بازيکني است که تاکنون ديده‌‌ام و به احتمال فراوان بهترين بازيکني خواهد بود که در تمام عمرم خواهم ديد. ما بازيکنان خيلي خوبي داريم ولي بايد اذعان کرد بدون مسي در شرايطي قرار نخواهيم گرفت که هميشه از حريف جلو بزنيم. مسي يکي است و بي‌نظير هم خواهد ماند.
فان درسار در اين خصوص گفت: وقتي در چنين ديداري شکست مي‌خوريد، نمي‌توانيد از خودتان راضي باشيد. آنها شانس‌هاي بسيار بيشتري داشتند که از آنها استفاده کردند. ما نيز يک يا دو اشتباه داشتيم که آنها به بدترين شکل ما را تنبيه کردند.
اين دروازه‌بان 40 ساله تاکيد کرد: در نيمه دوم و زماني که ليونل مسي آن شوت را به سمت دروازه ما زد، تصور مي‌کردم در موقعيت خوبي براي مهار ضربه قرار گرفته‌ام. فکر مي‌کردم او ضربه به گوشه دروازه خواهد زد ولي مسي اين کار را انجام نداد. بنابراين ديگر نتوانستيم کار ديگري انجام دهم و دروازه باز شد.
فان درسار در پايان گفت: بارسلونا بسيار خوب بازي کرد. ما مي‌خواستيم گل اول بازي را بزنيم ولي نتوانستيم. براي به ثمر رساندن گل بايد تلاش بيشتري انجام مي‌داديم.
ليونل مسي که در پايان ديدار فينال ليگ قهرمانان اروپا به عنوان بهترين بازيکن ميدان انتخاب شد درباره ي قهرماني گفت: فينال ومبلي را بايد هميشه در خاطرمان ثبت کنيم. تيم ما عالي فوتبال بازي مي کند. هنوز سير نشده‌ايم و مي خواهيم در آينده جام‌هاي بيشتري به دست بياوريم.
زننده گل دوم تيم بارسلونا درباره‌ي جشن قهرماني اين تيم که يک شنبه در ورزشگاه المپيک بارسلون برگزار مي شود هم عنوان کرد: حالا بايد منتظر يک جشن عالي باشيم. ما تيم قهرمان هستيم و به پايان راه رسيديم. به همين دليل در حال حاضر فقط بايد به يکشنبه و جشن در ورزشگاه المپيک فکر کنيم. بعد از جشن و خوشحالي فرصت کافي براي فکر کردن به فصل بعدي را خواهيم داشت.
ساندرو راسل که در اولين سال حضورش روي کرسي رياست بارسلونا توانست باشگاه را به مقام قهرماني برساند در پايان ديدار مقابل منچستريونايتد که با برتري 3 بر يک بارسلونا همراه بود گفت: بارسلونا با فوتبالي که به نمايش گذاشت باعث بالا رفتن ارج و ارزش فوتبال در سطح جهان شد. ديشب همه چيز در همه ابعاد کامل و فوق العاده بود.
راسل با نشان دادن يادداشتي از يکي از دوستانش عنوان کرد: زماني که به بارسلونا آمدم يکي از دوستان نزديک به من گفت که بارسلونا در لاليگا قهرمان مي شود، در فينال جام حذفي شکست مي خورد و ليگ قهرمانان اروپا را فتح مي کند. گل اول را هم پدرو به ثمر مي رساند. در آن زمان با سرسختي گفتم که نه در جام حذفي هم قهرمان مي شويم. اکنون مي بينم که پيش بيني‌هاي او مو به مو درست از آب در آمده است.
راسل در پايان درباره‌ي اهداف باشگاه در فصل آينده هم اظهار کرد: با توجه به اين که بهترين مربي جهان را در اختيار داريم و با توجه به اين که بهترين بازيکنان را که سرآمدشان مسي است در ترکيب تيم مي بينيم، فقط بايد بازيکنان و کادرفني را از لحاظ انگيزشي تقويت کنيم. بارسلونا امسال با مجموعه‌اي از عوامل تاکتيک، تکنيک، اخلاق ورزشي، انسانيت، استعداد و انگيزه به مقام قهرماني رسيده و براي فصل بعد بايد روي انگيزه زياد کار کرد. همه مي دانيم حفظ قهرماني کار بسيار دشواري است. فعلا نمي خواهيم به هيچ چيز فکر کنيم. فقط مي خواهيم يک شنبه شادماني‌مان را با کودکاني که به ورزشگاه مي آيند قسمت کنيم و پس از آن هم به تعطيلات خواهيم رفت.
کارلس پويول که در ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا به دليل آسيب ديدگي تنها در دقايق پاياني بازي وارد زمين شده بود، گفت: تيم بازي بسيار خوبي انجام داد و توانستيم در بهترين دقايق به گل برسيم و قهرمان شويم.
پويول درباره‌ي واگذار کردن بازوبند کاپيتاني به اريک آبيدال که به تازگي از بيماري سرطان رهايي پيدا کرده، گفت: پيش از اين تصميم گرفته بودم تا بازوبند را به اريک بدهم تا اگر قهرمان شديم او جام را بگيرد. آبيدال از اين موضوع خبر نداشت. تصميم گرفتم تا اين موضوع را از او مخفي نگه دارم و خوشحالم که غافلگيرش کردم. او به دليل مبارزه‌ي جانانه‌اي که با بيماري سرطان داشت، لياقت هرگونه پاداشي را دارد.
ویا در مورد دیدار فینالگفت:" این پاداش همه تلاش های ماست و ما بسیار خوشجال هستیم که در این استادیوم به این افتخار مهم دست پیدا کردیم. این جام مهمی برای باشگاه و برای همه ماست.
اگر ما را می شناختید می دانستید که ما هیچ وقت آرامش نداریم. ما جاه طلب هستیم. ما از توانایی هایمان آگاه هستیم و تشنه موفقیت. ما نمی توانستیم این موقعیت را از دست بدهیم."
ویا همچنین تایید کرد که در بهترین زمان گلش را به ثمر رساند زیرا منچستری ها به دنبال زدن گل تساوی بودند.
" گل من در زمان مناسبی به ثمر رسید و کمی ما را از نظر ذهنی آسوده کرد. ما 3-1 پیش افتادیم و این گل سرنوشت بازی را رقم زد. ما از اینکه به این جام دست پیدا کردیم بسیار خوشحالیم.
من این قهرمانی را به خانواده ام و همین طور به په په رینا دروازبان لیورپول تقدیم می کنم.
ویدیچ در گفتگویی گفت:" بله، آنها بهترین هستند. فکر می کنم ما هرگز تابه حال مقابل چنین تیمی بازی نکرده بودیم. باید به آنها احترام گذاشت. آنها فوتبال خوبی بازی می کنند و شایسته پیروزی بودند.
باید بگویم که آنها بیشتر از ما موقعیت گلزنی داشتند و ما نیز به آنها کمک کردیم. آنها امشب بهتر از ما بودند."
باید صادق باشیم. وقتی به فینال می رسید، به دنبال پیروزی هستید و و ما حالا از اینکه شکست خورده ایم، بسیار ناراحتیم. ما نتوانستیم پیروز شویم اما باید گفت که بارسا بازی بسیار خوبی ارائه داد.
ما تلاش کردیم تا آنها را کاملا پرس کنیم. در بخشی از بازی موفق شدیم اما فکر می کنم روی گل ها نتوانستیم کاری که باید را انجام دهیم. ما به آنها فرصت دادیم تا توپ را در اختیار داشته باشند. آنها توانستند پاس نهایی را بدهند و به سه گل برسند."
فرديناند در اين مورد گفت: از همه کساني که در طول فصل از ما حمايت کردند تشکر مي‌کنم. هم چنين از همه هوادارانمان به دليل باخت به بارسا و به دست نياوردن جام قهرماني عذر خواهيم مي‌کنم. مطمئن باشيد فصل آينده قدرتمند‌تر از اين فصل در ميادين ظاهر خواهيم شد.
فرديناند ادامه داد: اين شکست بر ايمان بسيار سخت بود. قهرمان انگليس در اروپا نايب قهرمان شد. شک نکنيد که باز خواهيم گشت. به بارسا براي قهرماني در اروپا تبريک مي‌گويم. آنها تيم بهتري بودند. بايد به آنها احترام بگذاريم. بسيار عالي بازي کردند، ولي ما نيز بايد بسيار بهتر از اينها ظاهر مي‌شديم. وقتي تيمي بهتر از شما است، بايد به آن اعتراف کنيد.

یک شنبه 8 خرداد 1390  2:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها