ماكدا به يونايتد بازميگردد
|
ماكدا به يونايتد بازميگردد
مهاجم جوان منچستريونايتد که در ژانويه و به شکل قرضي راهي سمپدرويا شده بود، به اين تيم بازخواهد گشت.
|
 |
|
|
فدريکو ماکدا که عضو تيم ملي زير 21 ساله هاي ايتاليا است، پس از سقوط سمپدوريا به سري B به تيم اصلي خود باز خواهد گشت.
جيوواني بيا مدير برنامههاي ماکدا در اين خصوص گفت: پس از برگزاري فينال ليگ قهرمانان اروپا با الکس فرگوسن در مورد بازگشت وی صحبت خواهم کرد. 90 درصد اطمينان دارم که وي بار ديگر به جمع شياطين سرخ باز خواهد گشت.
جيوواني بيا ادامه داد: فدريک با اين اميد به سمپدوريا آمد که بتواند بيشتر در ترکيب اصلي تيم قرار گيرد و بازيهاي بيشتري در سطح اول فوتبال انجام دهد. هدف از اين انتقال، به دست آوردن تجربه براي وي بود در صورتي که او کمتر از آنچه در يونايتد بازي کرده بود براي سمپدوريا به ميدان رفت.
اين در حالي است تيمهاي پارما و فيورنتينا آمادگي خود را براي جذب وي اعلام کردهاند. بدين ترتيب ممکن است ماکدا با يک قرارداد قرضي ديگر در سري A ماندني شود.
|
شنبه 7 خرداد 1390 7:08 PM
تشکرات از این پست