كرج - مديرعامل شركت توسعه ، تجهيز و نگهداري اماكن ورزشي براي پيوستن فيروز كريمي به تيم فوتبال سايپاي البرز تلاش مي كند.
|
|
|
به گزارش ايرنا، 'علي تركاشوند' در پايان مراسم كلنگ زني پروژه سالن شش هزار نفري استان البرز در كرج خطاب به فيروز كريمي گفت: با آقاي كوشا صحبت مي كنم و زمينه سرمربيگري شما را در تيم سايپاي البرز فراهم مي كنم.
فيرزو كريمي دراين مورد در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: تيم شهرم ، سايپا را بسيار دوست دارم و اگر پيشنهادي به من از سوي اين باشگاه شود با كمال ميل قبول خواهم كرد.
وي گفت: از محل سكونتم تا محل بازيهاي سايپا پنج دقيقه راه است و بسيار راغب هستم كه در اين تيم مربيگري كنم ، اما تاكنون به صورت مستقيم هيچ صحبتي در اين خصوص با من نشده است.
كريمي يادآور شد: از دو تيم ديگر كه هنوز بازيهايشان در رقابتهاي جام حذفي به پايان نرسيده پيشنهاد دارم.
وي درمورد دو فصل اخير مربيگري اش در ليگ آزادگان نيز گفت: به عقيده خودم دو فصل موفق را پشت سر گذاشتم ، تيم داماش را تا مرحله پلي آف بالا آوردم ، اما به دليل مسائل غير فني از تيم كنار گذاشته شدم و تيم گسترش فولاد تبريز را نيز به دليل بيماري ترك كردم.
كريمي كيفيت رقابتهاي ليگ برتر دهم را بسيار پايين دانست و تصريح كرد: چهار پنج بازي از رقابتهاي ليگ برتر را بيشتر نديدم ، اما اعتقاد دارم سطح ليگ برتر بسيار پايين بود.