0

تلاش مديرعامل شركت توسعه اماكن ورزشي براي سايپايي شدن فيروز كريمي

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

كرج - مديرعامل شركت توسعه ، تجهيز و نگهداري اماكن ورزشي براي پيوستن فيروز كريمي به تيم فوتبال سايپاي البرز تلاش مي كند.

به گزارش ايرنا، 'علي تركاشوند' در پايان مراسم كلنگ زني پروژه سالن شش هزار نفري استان البرز در كرج خطاب به فيروز كريمي گفت: با آقاي كوشا صحبت مي كنم و زمينه سرمربيگري شما را در تيم سايپاي البرز فراهم مي كنم.

فيرزو كريمي دراين مورد در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: تيم شهرم ، سايپا را بسيار دوست دارم و اگر پيشنهادي به من از سوي اين باشگاه شود با كمال ميل قبول خواهم كرد.

وي گفت: از محل سكونتم تا محل بازيهاي سايپا پنج دقيقه راه است و بسيار راغب هستم كه در اين تيم مربيگري كنم ، اما تاكنون به صورت مستقيم هيچ صحبتي در اين خصوص با من نشده است.

كريمي يادآور شد: از دو تيم ديگر كه هنوز بازيهايشان در رقابتهاي جام حذفي به پايان نرسيده پيشنهاد دارم.

وي درمورد دو فصل اخير مربيگري اش در ليگ آزادگان نيز گفت: به عقيده خودم دو فصل موفق را پشت سر گذاشتم ، تيم داماش را تا مرحله پلي آف بالا آوردم ، اما به دليل مسائل غير فني از تيم كنار گذاشته شدم و تيم گسترش فولاد تبريز را نيز به دليل بيماري ترك كردم.

كريمي كيفيت رقابتهاي ليگ برتر دهم را بسيار پايين دانست و تصريح كرد: چهار پنج بازي از رقابتهاي ليگ برتر را بيشتر نديدم ، اما اعتقاد دارم سطح ليگ برتر بسيار پايين بود.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

پنج شنبه 5 خرداد 1390  6:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها