0

براي كسب مدال طلا به ازبكستان رفته بودم

farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 269

نايب قهرمان كشتي آزاد آسيا:
كرمانشاه - نايب قهرمان مسابقات كشتي آزاد آسيايي با بيان اين كه تنها هدفش از حضور در رقابتهاي ازبكستان كسب مدال طلا بوده است، در عين حال از تصاحب مدال نقره نيز ابراز رضايت كرد.

عرفان اميري روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، در خصوص سطح مسابقات كشتي آسيا كه در ازبكستان برگزار شد، اظهار داشت: اين رقابتها به واسطه حضور قهرمانان كشتي آسيا از سطح بالايي برخوردار بود و بسيار خوشحالم كه توانستيم نتايج خوبي را كسب كنم.

وي با اعلام اين كه تمامي رقابتهاي وزن 96 كيلوگرم در سطح بالا و نزديكي برگزار شد، گفت: اكثر نامداران اين وزن در مسابقات ازبكستان حضور داشتند و براي كسب مدال طلا و موفقيت در اين رقابت ها عزم خود را جزم كرده بودند.

اميري در خصوص رقابتهاي خود در مسابقات آسيايي افزود: در دور اول مسابقات با قرعه استراحت برخورد كردم و در مرحله بعد نيز به مصاف كشتي گيري از هند رفتم كه در تايم اول پس از تساوي 'يك بر يك' در زمان معمول مسابقه، كار به قرعه كشيده شد كه با درآمدن قرعه به نام من توانستم با خاك كردم حريف اين تايم را برنده شوم و در تايم دوم نيز با حساب' يك بر صفر' به پيروزي رسيدم و موفق به صعود به مرحله بعدي شدم.

وي ادامه داد: در مرحله بعد مسابقات به مصاف كشتي گير مغولستاني رفتم كه در دو تايم اول با نتايج 'سه بر صفر' و 'دو بر صفر' حريف را شكست دادم و به فينال صعود كردم.

اين كشتي گير كرمانشاهي خاطر نشان كرد: در ديدار نهايي وزن 96 كيلوگرم به مصاف قربانف ازبكستاني رفتم كه تايم اول پس از كسب نتيجه مساوي 'يك بر يك' گوي به نفع حريف شد و وي توانست اين تايم را به نفع خود خاتمه دهد.

اميري ادامه داد: تايم دوم نيز كشتي گير ازبك توانست با زيركي يك امتياز از من بگيرد و با اداره كشتي تا پايان وقت، نتيجه را به سود خود خاتمه داده و عنوان قهرماني را به دست آورد.

وي همچنين با تمجيد از كشتي هاي خوب احسان اميني نتايج كلي تيم ملي در مسابقات آسيايي ازبكستان را رضايت بخش عنوان كرد.

اميري در پايان شركت در مسابقات انتخابي تيم ملي را از برنامه هاي آتي خود عنوان و ابراز اميدواري كرد تا باز هم بتواند صاحب دوبنده تيم ملي شود.

پنج شنبه 5 خرداد 1390  4:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها