تهران - ركورد دار پرتاب ديسك آسيا گفت: به دليل تحريم هاي آمريكا عليه ايران، اين كشور اجازه شركت در مرحله چهارم مسابقات ليگ الماس دو و ميداني را نمي دهد.
|
|
|
'احسان حدادي' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: حامي مالي مرحله چهارم مسابقات ليگ الماس دو و ميداني كه در شهر 'ايوگن' آمريكا برگزار مي شود شركت 'نايك' است و تنها ورزشكاراني كه با اين شركت قرارداد دارند يا دعوتنامه اين شركت را دريافت كرده اند مي توانند در اين مسابقات حضور پيدا كنند.
وي ادامه داد: حامي مالي من نيز تا دو سال قبل شركت نايك بود اما با توجه به تحريم هاي كشور آمريكا عليه ايران قرارداد من لغو شد و از آن زمان تا كنون هيچ اسپانسري ندارم.
وي گفت: سال گذشته هم مي خواستم قراردادي با كمپاني خودروسازي پورشه به عنوان حامي مالي ام امضا كنم تا هر سال يكي از جديدترين خودروهاي توليدي اين شركت را دريافت كنم اما به دليل اينكه توانايي پرداخت هزينه گمركي اين خودروها به ايران را نداشتم اين قراداد امضا نشد.
*** فدراسيون براي قرارداد با مربي اقدامي نمي كند
قهرمان پرتاب ديسك آسيا درباره آخرين وضعيت قرارداد با مربي اش گفت: با 'كيم بوخنسوف' مذاكره كردم و او با وجود بيماري اش پذيرفت كه تا المپيك 2012 لندن مربيگري من را بر عهده بگيرد.
وي ادامه داد: قرار است كه پيش قراداد او از طرف فدراسيون دو و ميداني به روسيه ارسال شود اما در چند روز اخير مسوولان فدراسيون با اين بهانه كه بايد از طرف مقامات بالاتر دستور بيايد اين كار را انجام نمي دهند.
*** هنوز جوايز قبلي را نگرفته ام كه قول هاي جديد مي دهند
احسان حدادي با اشاره به وعده رييس سازمان تربيت بدني مبني بر اعطاي يك منزل مسكوني به ورزشكاراني كه سهميه المپيك لندن را كسب مي كنند، گفت: هنوز وعده دادن خانه براي مدال طلاي بازي هاي آسيايي گوانگجو عملي نشده است ولي قول هاي جديدي مي دهند.
وي تصريح كرد: پس از مسابقات دو و ميداني قهرماني آسيا كه در سال 2007 در اردن برگزار شد به همراه بازيكنان تيم هاي ملي واليبال و بسكتبال به ديدار رييس جمهور رفتيم. در آن جلسه قول دادند كه يك خودرو به ما اهدا مي كنند. به ورزشكاران واليبال و بسكتبال اين خودرو اهدا شد اما به دليل نامعلومي ورزشكاران دو و ميداني هنوز اين خودرو را دريافت نكرده اند.