0

فدراسيون دوچرخه‌سواري براي كسب سهميه المپيك كاري انجام نداده است

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

فدراسيون دوچرخه‌سواري براي كسب سهميه المپيك كاري انجام نداده است

خبرگزاري فارس: دارنده مدال برنز دوچرخه‌سواري بازي‌هاي آسيايي گوانگجو گفت: فدراسيون براي كسب سهميه المپيك لندن در بخش پيست و جاده كاري انجام نداده است.

محمود پراش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس با اشاره به تعطيلي اردوهاي تيم ملي در بخش پيست عنوان كرد: پس از بازي‌هاي آسيايي گوانگجو، برنامه‌هاي تمريني فدراسيون در بخش سرعت تعطيل شده است. من و ساير ركابزنان بخش سرعت تمرينات شخصي خود را براي حضور در رقابت‌هاي باشگاهي و قهرماني كشور دنبال مي‌كنيم. هر چند كه هنوز از سوي فدراسيون زمان مشخصي براي برگزاري اين مسابقات تعيين نشده و هر بار كه تاريخي اعلام مي‌شود تغيير مي‌كند و ما هيچ برنامه مشخصي براي تمرينات و شركت در رقابت‌هاي داخلي و خارجي نداريم.
وي افزود: اين موضوع در بخش اردوهاي تداركاتي هم صدق مي‌كند و فدراسيون برنامه‌اي براي برگزاري تمرينات بخش پيست ندارد.
پراش گفت: پيست آزادي فقط در تابستان قابل استفاده است، اما در اين فصل هم برنامه‌اي وجود ندارد و درست زماني كه مسابقات برون مرزي پيست در فصل بارندگي آغاز مي‌شود، فدراسيون به فكر تمرين در پيست مي‌افتد.
وي گفت: چندي پيش، يك دوره اردوي تداركاتي و انتخابي با عنوان رده سني زير 23 سال برگزار شد و اين در حالي بود كه تعدادي از ركابزنان بالاي اين رده سني نيز دعوت شدند. من به اين اردو دعوت نشدم، شايد چون همشهري آقاي رئيس نيستيم نبايد به اردو دعوت مي‌شدم.
دارنده مدال برنز بازي‌هاي آسيايي گوانگجو گفت: مسابقات انتخابي المپيك را پيش رو داريم، اما فدراسيون براي حضور و موفقيت براي كسب ورودي هيچ برنامه و تلاشي ندارد.
وي در خصوص برنامه فدراسيون براي اعزام به كاپ هاي آسيايي تصريح كرد: آيا واقعا هيچ رقابت ديگري به غير از كاپ‌هاي آسيايي نيست كه ركابزنان ايراني در آنها شركت كنند، چرا فدراسيون هيچ برنامه‌اي براي حضور ركابزنان ايراني در ميادين بزرگ ندارد.
پراش افزود: دوچرخه‌سواري ايران در المپيك آتن 2 سهميه در بخش پيست در كنار بخش جاده داشت و در المپيك پكن نيز فقط در بخش جاده، در اين لندن هم ما در بخش پيست نماينده اي نخواهيم داشت.
وي گفت: فدراسيون براي كسب سهميه المپيك لندن چه در بخش پيست و چه جاده هيچ كاري انجام نداده است و ورودي هم كه در بخش جاده نصيب ما خواهد شد، نتيجه تلاش تيم پتروشيمي تبريز است.
انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

پنج شنبه 5 خرداد 1390  2:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها