این ملی پوش سابق آرژانتینی روز گذشته از پستش در باشگاه رئال برکنار شد. بعد از برکناری او فلورنتینو پرس در یک کنفرانس مطبوعاتی در سانتیاگو برنابئو اعلام کرد که این اتفاق تصمیم هیئت مدیره برای ایجاد تغییرات ساختاری در باشگاه و حذف پست مدیرکلی بوده است و به همین دلیل بالدانو از این باشگاه جدا شده است.
پرس همچنین تاکید کرد که مورینیو به دنبال قدرت بیشتر از رئال نیست:" مورینیو هیچ درخواستی در این مورد نداشت. او تنها به دنبال استقلالی بود شبیه آنچه که در باشگاه های انگلیسی به کادر فنی داده می شود."
با این وجود صحبت های بالدانو نشان می دهد آقای خاص چندان هم بی تاثیر در اخراج او نبوده است.
" من کسی نیستم که بخواهم رئال را به دردسر بیندازم. تمام تلاش من در رقابت های این فصل هدایت باشگاه در مسیر صحیح بوده است.
از آخرین باری که با مورینیو صحبت کردم، زمان زیادی می گذرد. ما با یکدیگر خیلی محترمانه برخورد می کردیم اما او به دنبال ارتباط با افراد دیگری غیر از من بود. مسئولیت من در تیم اصلی خیلی کاهش پیدا کرده بود و من در این شرایط احساس راحتی نمی کردم."
با این وجود بالدانو معتقد است رئال در این فصل زیر نظر مورینیو پیشرفت کرده است. رئالی ها این فصل قهرمان کوپا دل ری شدند و تا نیمه نهایی لیگ قهرمانان پیش رفتند.
" معتقدم ماندن مورینیو برای رئال خوب است به ویژه بعد از عدم ثباتی که در گذشته در باشگاه بود. او نیاز به زمان دارد. اوکارش را خوب بلد است. من معتقدم او مربی خوبی است و فکر می کنم ماندنش لازم است.
رئال باشگاه بزرگی است اما این به معنای آن نیست که به ساختارهای جدید نیاز ندارد. رئیس باشگاه تلاش می کنند تا این شرایط سخت را حل کند و این اصلا کار ساده ای نیست.
همیشه جدا شدن از افرادی که دوست دارید و جایی که به آن عشق می ورزید، کار دشواری است. همه این را می دانند و من از همه هنگام رفتن از رئال خداحافظی خواهم کرد."