0

بن همام: اين اتهامات تاکتيک سپ بلاتر است

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

محمد بن همام، رئيس کنفدراسيون فوتبال آسيا و نامزد رياست فيفا، در آستانه برگزاري نشست کميته اخلاقي فيفا براي بررسي اتهاماتي که به او و چند عضو ديگر کميته اجرايي وارد شده، بيانيه اي صادر کرد.

پیش از این فیفا تایید کرد که جک وارنر، نایب رئیس، محمد بن همام، دبی مینگل، رئیس کنفدراسیون کونکاکاف و جیسون سیلوستره، دیگر عوض کونکاکاف روز 29 می باید در کمیته اخلاقی حضور پیدا کنند تا در مورد اتهاماتی که اخیرا به آنها وارد شده، پاسخگو باشند. این در حالی است که تنها یک هفته دیگر تا انتخابات ریاست فیفا باقی مانده است.

در مقابل بن همام با انتشار بیانیه ای در سایت اختصاصی اش به این اتهامات پاسخ داد.

" امروز برای من روزی سخت و دردناک است. اما اگر در دنیا عدالت وجود دارد، این اتهام نیز مانند باد محو خواهد شد. این در واقع تاکتیک افرادی است که به توانایی خودشان برای موفقیت در انتخابات ریاست فیفا اطمینان ندارند.

من واقعا به آقای وارنر به دلیل حس مسئولیت شان برای انجام یک رقابت جوانمردانه مدیون هستم. بدون پشتیبانی او من نمی توانستم با بسیاری از اتحادیه های مهم فیفا دیدار کنم و در مورد برنامه های انتخاباتی ام صحبت کنم.

من در اینجا هرگونه اتهامی در مورد انجام کاری خلاف قانون را رد می کنم. من با آقای وارنر صحبت کردم و او اعلام کرد کاملا از من حمایت می کند. من مطمئنم که این اتهامات نیاز به پاسخ ندارد و من به راحتی و بدون مشکل در انتخابات روز 1 ژوئن حضور پیدا خواهم کرد. من در این مورد دیگر صحبتی نخواهم کرد تا زمانی که در جلسه کمیته اخلاقی فیفا حضور پیدا کنم و به همین دلیل از همه خبرنگاران و اصحاب رسانه که به درخواست آنها پاسخ منفی خواهم داد پیشاپیش عذرخواهی می کنم."

پنج شنبه 5 خرداد 1390  12:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها