0

آخرین اخبار لیگ برتر در روز پنج شنبه 5-3

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

آخرین اخبار لیگ برتر در روز پنج شنبه 5-3

با سلام خدمت دوستان عزیز

با توجه  به اتمام بازیهای فوتبال لیگ برتر در پست هاي زير آخرين اخبار و حواشی مرتبط  به تيم هاي فوتبال ليگ برتر كشور  را در روز   

پنج شنبه 5 -3-90 بصورت مجموع قرار داده ميشود

این اخبار به تناوب و در طول روز گذاشته خواهد شد   

اميدوارم كه مور توجه دوستان قرار گیرد

دوستان  با مطالعه پست ها  لطفا از درج مطالب تکراری خودداری کنید - ممنون

پنج شنبه 5 خرداد 1390  12:32 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

پاسخ به:آخرین اخبار لیگ برتر در روز پنج شنبه 5-3

امتيازدهي به ليگ برتر ايران

بازرسان AFC از باشگاه ذوب آهن بازديد کردند

بازرسان کنفدراسيون فوتبال آسيا امروز چهارشنبه از امکانات و بخش‌هاي مختلف باشگاه ذوب آهن اصفهان بازديد کردند.

6 بازرس کنفدراسیون فوتبال آسیا به سرپرستی سوزوکی مدیر لیگ حرفه‌ای AFC صبح امروز در نهمین روز بازدید خود از تیم های لیگ برتری ایران از بخش های اداری، مالی و حقوقی باشگاه ذوب آهن دیدن کردند.

دراین دیدار که درغیاب اصغر دلیلی مدیرعامل باشگاه ذوب آهن و با حضور فرشته سموعی قائم مقام و مسئولان بخش های مختلف این باشگاه برگزار شد، مسئولان AFC  از وضعیت باشگاه ذوب آهن ابراز رضایت کردند.

قرار است بازرسان AFC در دیدارعصر امروز با حضور در ورزشگاه فولاد شهر دیدارتیم های ذوب آهن اصفهان و النصر عربستان را از نزدیک تماشا کنند و مدیریت این مسابقه را از سوی تیم ذوب آهن مورد ارزیابی و کنترل قرار دهند. گروه بازرسان AFC امشب از اصفهان راهی تهران خواهند شد تا فردا با سفر به استان کرمان از باشگاه مس این شهر بازدید کنند.

بازدید فرستادگان ویژه کنفدراسیون فوتبال آسیا از باشگاه‌های لیگ برتری ایران که از 26 اردیبهشت ‌ماه آغاز و دو هفته به طول می‌انجامد در راستای امتیازدهی به تیم‌های لیگ فوتبال ایران و تعیین سهمیه کشورمان درلیگ قهرمانان آسیا تا سال2014 صورت می‌گیرد.

پنج شنبه 5 خرداد 1390  12:36 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

آرش برهاني:آسيب ديدگي‌ام به خاطر بي‌دقتي خودم بود

مهاجم تيم ملي فوتبال ايران گفـت: تمام تلاشم را مي‌کنم تا بيشتر مورد توجه کارلوس کي‌روش قرار بگيرم.

آرش برهاني پس از تمرين امروز تيم فوتبال ايران اظهار کرد‌: اردوي خوبي بود و بازيکنان نسبت به يکديگر و به ويژه تفکرات کادر فني به شناختي رسيده‌اند. قطعا در ارد‌و‌هاي بعدي آشنايي متقابل بازيکنان و کادر فني از هم بيشتر مي‌شود. به سهم خودم تمام تلاشم را خواهم کرد تا مورد توجه بيشتر کارلوس‌کي‌روش قرار بگيرم.

برهاني درباره آسيب ديدگي‌اش در تمرين امروز(چهارشنبه)، گفت: آسيب ديدگي‌ام به خاطر بي‌دقتي خودم بود که ساق پايم در يک صحنه با ساق پاي عباس محمدي دروازبان تيم ملي برخورد کرد و مصدوم شدم.  اميدوارم هر چه زودتر اين آسيب ديديگي بر طرف شود.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

گزارش تمرين پرسپوليس

تمرين پرسپوليس بعدازظهر امروز پيگيري شد.

تمرين پرسپوليس از ساعت 18 در ورزشگاه شهيد درفشي‌فر دنبال شد.

*در اين تمرين که سبک بود بازيکنان بدن‌هاي خود را گرم کردن، سپس به کارهاي سرعتي پرداختند و در مرحله بعدي نيز سپک‌تاکرا انجام دادند. در اين تمرين تيم عبدي و تيم دايي مقابل يکديگر قرار گرفتند که در اين ديدار تيم عبدي، تيم دايي را شکست داد.

* محمد پروين، سکوبرت و سپهر حيدري تمرينات اختصاصي را انجام دادند.

*جلال اکبري، سامان آقا زماني و حميد علي عسگر غايب بودند.

* غلامرضا رضايي دقايقي در تمرين حضور يافت و سپس تمرين را ترک کرد.

* مراسم تشييع جنازه ناصر حجازي و حضور انبوه مردم در تمرين امروز باعث شد بازيکنان درباره اين موضوع با يکديگر صحبت کنند.

* عليرضا حقيقي و وحيد هاشميان پس از 50 دقيقه تمرين را ترک کردند.

* کري بين بازيکنان باعث شده بود تمرين امروز با نشاط خاصي برگزار شود.

* تمرين پرسپوليس ساعت 11 فردا دنبال خواهد شد.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

زرينه خبر داد:غيبت سكوبرت در بازي مقابل سپاهان و عمل جراحي جلال اكبري

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس از غيبت سکوبرت در ديدار مقابل سپاهان خبر داد.

دکتر فريد زرينه اظهار داشت: علي‌رغم تلاش‌هاي فراوان متأسفانه سکوبرت به دليل مصدوميت بازي مقابل سپاهان اصفهان را همراه سپهر حيدري و محمد پروين از دست داد.

وي افزود: درباره جلال اکبري نيز پس از اينکه با سه پزشک متخصص وارد مذاکره شديم مشخص شد که پاي خود را بايد به تيغ جراحان به دليل پارگي رباط صليبي بسپارد. اين اتفاق ظرف دو روز آينده انجام خواهد شد و اکبري تحت عمل جراحي قرار مي‌گيرد.

زرينه همچنين در خصوص محمد نوري گفت: اين بازيکن وضعيت بهتري دارد و به احتمال فراوان به بازي مقابل سپاهان مي‌رسد؛ اما تکليف نهايي او روز جمعه مشخص مي‌شود.

وي درباره محمد پروين و سپهر حيدري گفت: پروين همچنان بايد به تمرين بپردازد و براي حضور در ميادين کار زيادي دارد؛ اما سپهر حيدري اگر اتفاق خاصي رخ ندهد مي‌تواند در بازي مقابل فولاد در صورت صعود به مرحله بعد به ميدان برود. البته غلامرضا رضايي نيز برنامه‌هاي جديدي را در دستور کار خود قرار داد و تلاش مي‌کنيم او را به زودي به ترکيب پرسپوليس باز گردانيم.

ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان از مرحله يک‌چهارم نهايي جام حذفي روز يک‌‌شنبه 19:40 در ورزشکاه آزادي تهران برگزار خواهد شد.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

ليگ قهرمانان آسيا

صعود قاطعانه ذوب‌آهن به جمع هشت تيم

ذوب‌آهن ايران توانست با نتيجه 4 بر يک النصر عربستان را در اصفهان شکست دهد تا همراه سپاهان ديگر نماينده ايراني باشد که به جمع هشت تيم برتر آسيا مي‌پيوندد.

ديدار تيمهاي ذوب آهن ايران و النصر عربستان از ساعت 19:15 امروز در ورزشگاه فولادشهر برگزار شد که نماينده کشورمان موفق شد با نتيجه چهار بر يک پيروز شود و به جمع هشت تيم برتر آسيا بپيوندد.

محمد قاضي (ثانيه 33)، ايگور کاسترو (6 و 63) و شاهين خيري (74) گلهاي ذوب آهن را به ثمر رساندند.

پس از اينکه داور به نشانه آغاز بازي در سوت خود دميد و مسابقه دو تيم ذوب آهن و النصر آغاز شد، اين نماينده ايران بود که به سمت دروازه عربستاني‌ها هجوم برد و در ثانيه هاي آغازين مسابقه محمد قاضي توسط پاسي که خلعتبري به او داد صاحب موقعيت شد و با فريب دادن تمام مدافعان النصر توپ را وارد دروازه کرد تا سريع ترين گل‌ ليگ قهرمانان را به ثمر برساند.

حمله‌هاي ذوب آهن همچنان ادامه پيدا کرد تا اين که ايگور کاسترو روي کرنري که از سمت چپ دروازه النصر ارسال شد گل دوم را وارد دروازه عبدالله العنزي کند.

در ادامه بازي‌ درخشش خلعتبري محسوس بود و از زمين تيمش پاس بلندي را براي کاسترو ارسال کرد اما موقعيتي که کاسترو در شرايط تک به تک به دست آورد با اختلاف از کنار دروازه النصر به بيرون رفت.

در دقيقه‌هاي پاياني اين نيمه بازيکنان النصر پشت محوطه جريمه ذوب آهن صاحب موقعيت شدند اما نتوانستند از آن بهره‌اي ببرند.

ذوب آهن که با اندوخته دو گل براي آغاز نيمه دوم وارد زمين شده بود بازي را آرام‌تر شروع کرد. اما باز هم انديشه‌هاي ابراهيم‌زاده بر دراگان اسکوکيچ چربيد و در نهايت ايگور کاسترو در شصت و سومين دقيقه بازي روي پاس قاسم حدادي فر صاحب موقعيت شد و توانست دومين گل خود را وارد دروازه النصر کند و ذوب‌آهن را 3 بر صفر از النصر پيش بيندازد.

چهار دقيقه پس از اين گل النصري‌ها توسط بدر ‌المطاوا توانستند يکي از گل‌هاي خورده را جبران کنند.

در محوطه جريمه النصر توپي نصيب خلعتبري شد اما پس از چند حرکت نمايشي مدافعان حريف توپ او را دفع کردند که در برگشت اين توپ به شاهين خيري رسيد و او توانست با شوتي از پشت محوطه جريمه در دقيقه 74 توپ را به کنج دروازه العنزي بچسباند.

حسين عبدالغني در دقيقه 88 بازي با کارت قرمز داور مواجه شد تا النصر دقيقه هاي پاياني را 10 نفره ادامه دهد.

ذوب آهن با اين برد توانست همراه سپاهان، ديگر نماينده اصفهاني ايران به جمع هشت تيم برتر آسيا بپيوندد.

پنج شنبه 5 خرداد 1390  12:37 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

دراگان اسکوچيچ:خودمان پيروزي را تقديم ذوب‌آهن کرديم

سرمربي تيم فوتبال النصر عربستان با بيان اينکه شکار آساني براي تيم ذوب آهن نبوديم گفت: ما خودمان پيروزي را به آنها تقديم کرديم.

دراگان اسکوچیچ پس از شکست تیمش برابر ذوب آهن در نشست خبری گفت: من به تیم ذوب آهن تبریک می گویم برایم این شکست خیلی سخت است. ما با دو گل زودهنگام غافلگیر شدیم. می توانستیم روند بازی را به سودمان برگردانیم اما این گونه نشد و من از شکست تیمم بسیار عصبانی ام.

وی در مورد بی احترامی بازیکنانش پیش از آغاز مسابقه اظهار داشت: من اینجا ترجیح می دهم به سئوالات فوتبالی جواب دهم من برای فوتبال ایران احترام خاصی قائلم اما اگر اتفاقی افتاده مطمئن باشید عمدی نبوده و ما قصد اهانت نداشتیم.

سرمربی تیم فوتبال النصر عربستان  خاطرنشان کرد: در این بازیها تجربه عامل موفقیت تیم است. امروز ایگور کاسترو و خلعتبری بازیکنان خوب ذوب آهن بودند. ما بعد از دو گل ذوب آهن چندین موقعیت داشتیم اما به نظرم توان فردی بازیکنان ذوب آهن باعث شد ناکام شویم.

اسکوچیچ در پاسخ به این سئوال که به نظرش استقلال قوی تر بود یا ذوب آهن اظهار داشت: واقعا عادلانه نیست این دو تیم را با هم مقایسه کرد زیرا شرایط آن مسابقه با این دیدار بسیار متفاوت است.

خبرنگار عربستانی پرسید که شما پرویز مظلومی سرمربی استقلال که گفته بود ذوب آهن به راحتی النصر را شکست می دهد را مسخره کردید؟ وی در این خصوص تاکید کرد: من به هیچ وجه مظلومی را مسخره نکردم اما باید بگویم ما شکار آسانی برای ذوب آهن نبودیم بلکه ما بازی را به آنها واگذار کردیم و پیروزی را به این تیم ایرانی تقدیم کردیم.

این خبرنگار عربستانی در پایان نشست به سرمربی النصر خبراخراجش را اعلام کرد و از او در این خصوص پرسید و وی گفت: من از اخراجم بی خبرم. اگر من مقصر شکست باشم مشکلی نیست اما مربی یک وظایفی دارد که من فکر می کنم وظایفم را درست انجام دادم.

تیم فوتبال ذوب اهن اصفهان عصر امروز چهارشنبه با پیروزی 4 بر یک برابر النصر عربستان به مرحله یک چهارم نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا راه یافت.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

ابراهيم‌زاده: فينال ايراني آرزوي من است؛ به بازيكنانم افتخار مي‌كنم

سرمربي ذوب آهن گفت: رويارويي تيم‌هاي ايراني در فينال ليگ قهرمانان آسيا آرزوي من است.

منصور ابراهيم‌زاده پس از پيروزي 4 بر يک ذوب‌آهن برابر النصر عنوان کرد: بار ديگر درگذشت ناصر حجازي را تسليت مي‌گويم. به تمام بازيکنان ذوب‌آهن خداقوت مي‌گويم زيرا توانستند شرايط بسيار خوبي را براي اين تيم به وجود آورند و باعث شادي تمام مردم ايران و به خصوص اصفهاني‌ها شوند.

وي ادامه داد: از قبل گفته بودند که ديدار سختي برابر النصر داريم، البته سطح ارتفاع فولادشهر از دريا و خشکي هوا کمي روي بازيکنان النصر تأثير گذاشته بود.

سرمربي ذوب‌آهن افزود: ما مي‌دانستيم اگر در 15 دقيقه ابتدايي به گل دست يابيم در ادامه شرايط بهتري خواهيم داشت. زيرا بازيکنان النصر در ابتدا با توجه به اينکه بازي محتاطي را در دستور کار قرار خواهند داد دسترسي به گل براي ما آسانتر خواهد بود.
وي افزود:خوشحالم که در 5 دقيقه ابتدايي به اين هدف دست يافتيم و توانستيم در بازي احاطه پيدا کنيم. ما به جز دقايقي از نيمه دوم در ساير دقايق بر بازي مسلط بوديم.

ابراهيم‌زاده خاطرنشان کرد: افتخار مي‌کنم که بازيکنان ذوب‌‌آهن به اين خوبي بازي مي‌کنند و اين تيم در سطح بالايي قرار دارد. اين پيروزي را به تمام ايرانيان تبريک مي‌گويم و اميدوارم در مراحل بعدي ذوب‌آهن موفق باشد.

وي در پاسخ به اين سؤال که ابراهيم‌زاده را متخصص ليگ قهرمانان آسيا مي‌دانند، گفت: اين موضوع را قبول ندارم من يک مربي هستم و در هر بازي با شرايط خاصي وارد ميدان مي‌شويم و در بازي‌هايي که شکست مي‌خوريم نيز فوتبال آگاهانه‌اي به نمايش مي‌گذاريم و اين نشان مي‌دهد که مجموعه ذوب‌آهن منسجم و يکدل است.

سرمربي ذوب‌آهن درباره اينکه پيش از بازي اعلام کرده بود النصر تيم زيرکي است، يادآور شد: واقعاً به اين موضوع اعتقاد دارم و کماکان پاي آن هستم. النصر با زيرکي برابر استقلال نتيجه گرفت و در اين ديدار نيز اين شرايط حاکم بود.

ابراهيم‌زاده در پاسخ به خبرنگار عربستاني که از او پرسيد آيا پيشنهاد رشوه سال گذشته الهلال درست است، تصريح کرد: اصلاً چنين موضوعي وجود ندارد من در عربستان هم که بودم چنين سؤالي از من پرسيده شد و اين موضوع صحت ندارد شايد اين شايعه کار تيم الاتحاد رقيب الهلال در باشگاه‌هاي عربستان باشد.

وي در مورد بي‌احترامي بازيکنان النصر پيش از آغاز بازي و حضور نيافتن آنها در وسط زمين خاطرنشان کرد: ‌اين موضوع را نبايد از من بپرسيد بلکه از مسئولان AFC بايد سؤال کنيد. شايد سکوت عربستاني‌ها همانگونه‌اي بود که بازيکنان دور يکديگر حلقه زدند.

سرمربي ذوب‌آهن در مورد صحبت اميرقلعه‌نويي مبني براينکه آرزوي يک فينال کاملاً ايراني داشته، عنوان کرد: من هم چنين آرزوي دارم خوشحال مي‌شوم که چنين اتفاقي بيفتد زيرا حداقل پس از چندين سال يک تيم ايراني قهرمان خواهد شد.

ابراهيم‌زاده در مورد تمديد قرارداد خود گفت: قراردادم امروز با ذوب‌آهن تمام شد و از هم‌اکنون به عنوان سرمربي آزاد هستم و مي‌توانم به پيشنهادهاي ديگر فکر کنم هرچند که تعهد اول من نسبت به ذوب‌آهن است.

وي در پاسخ به اين سؤال آيا با مسئولان پرسپوليس مذاکراتي انجام داده، خاطرنشان کرد: من تاکنون به خودم اجازه نداده‌ام با شخصي صحبت کنم و از امروز نيز موبايل خود را خاموش مي‌کنم.

سرمربي ذوب‌آهن درباره قهر روز گذشته خلعتبري و شهاب گردان يادآور شد: اين دو بازيکن به علت عدم پرداخت مطالبات مالي خود اردو را ترک کردند که من با آنها صحبت کردم و حاضر شدند تا به تيم بازگردند.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

محمدرضا خلعتبري:پيشنهاد خوبي داشته باشم نمي‌مانم

هافبک ملي پوش ذوب آهن اصفهان با تاکيد بر اينکه اگر پيشنهاد خوبي داشته باشد در ذوب آهن نمي ماند از عملکرد سرمربي اين تيم ابراز ناراحتي کرد.

محمدرضا خلعتبری در پایان دیدار تیمش برابر النصر عربستان با بیان اینکه نمی داند در باشگاه ذوب آهن چه خبر است و هر روز همه علیه یکدیگر صحبت می کنند گفت: متاسفانه در این مدت حمایت های لازم از دلیلی نشد. وی زحمات زیادی کشید اما متاسفانه با او برخورد خوبی صورت نگرفت.

وی اضافه کرد: من از این موضوع ناراحتم که چرا سرمربی تیم به جای حمایت از بازیکنان از باشگاه حمایت می کند.

مهاجم تیم فوتبال ذوب آهن در مورد خبر ترک اردوی این تیم اضافه کرد: من قصد داشتم اردو را ترک کنم اما دوباره برگشتم. به من بگویند شب داخل اتاقش نبوده در حالی که تا یک نصفه شب فیزیوتراپی می کردم. آنها می گویند ما را نمی خواهند در حالی که برای تیم  زحمت زیادی کشیده ام.

هافبک ملی پوش ذوب آهن اصفهان  با بیان اینکه حرف دلش را باید می زد زیرا در این مدت حرفهای زیادی در دلش مانده است اظهار داشت: دلیلی به من گفت چک من و گردان را نمی دهند. من 5 سال برای ذوب آهن زحمت کشیدم و قطعا به هر تیمی بروم دو برابر پولی که از ذوب آهن را گرفته ام می گیرم. نمی دانم دلیل برخورد بد آنها چیست اما چه باشم و چه نباشم ذوب آهن تیم و خانه من است.

خلعتبری در پایان  با بیان اینکه قبل از بازی نتوانستیم مسئولان را پیدا کنیم چه برسد بعد از بازی،  در مورد ادامه حضورش در تیم ذوب آهن گفت: امروز قراردادم به پایان رسید. مطمئن باشید پیشنهاد خوبی داشته باشم از  ذوب آهن می روم زیرا قدرم را نمی دانند.

پنج شنبه 5 خرداد 1390  12:38 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

مسابقات ليگ فوتبال آزادگان كشور از نهم شهريورماه آغاز مي شود

مسئول برگزاري مسابقات فوتبال ليگ هاي کشور گفت: مسابقات ليگ دسته اول فوتبال باشگاههاي کشور ( جام آزادگان )از نهم شهريورماه امسال آغاز مي شود.

''غلامرضا بهروان '' گفت: اين مسابقات در قالب دو گروه 14 تيمي و بصورت رفت و برگشت و دوره اي برگزار مي شود .
وي اضافه کرد: هنوز زمان قرعه کشي اين مسابقات مشخص نيست ،ولي تيم ها بايد در موعد مقرر نسبت به اعلام اسامي بازيکنان و کادر فني تيم خود به فدراسيون فوتبال اقدام کنند.
مسئول برگزاري مسابقات فوتبال ليگ هاي کشور خاطرنشان کرد: در پايان ليگ دسته اول فوتبال کشور ،دو تيم اول هر گروه بصورت مستقيم به ليگ برتر راه خواهند يافت . تيم سوم هم با برگزاري دو مسابقه رفت و برگشت از تيم هاي دوم هر گروه مشخص و ليگ برتري مي شود .
بهروان همچنين زمان برگزاري ليگ دسته دوم فوتبال کشور را چهاردهم و دسته سوم را هم نوزدهم شهريورماه سالجاري اعلام کرد.
وي اظهار اميدواري کرد تا مسابقات ليگهاي دسته اول ،دوم و سوم فوتبال باشگاههاي کشور در سال جديد با نظم و ترتيب و طبق برنامه صورت گيرد .
در استان يزد در مجموع پنج تيم در جام آزادگان کشور حضور دارند که شامل تيم هاي تربيت و فولاد يزد در ليگ دسته اول و سه تيم صنايع اردکان ،ناز سرام ميبد و شهرداري اشکذر در ليگ دسته سه است .

پنج شنبه 5 خرداد 1390  12:38 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

رفتار تماشاگران بندرعباسي ناشايست بود

عسگري: مسئولان تيم آلومينيوم هرمزگان خواستار توقف بازي شدند

نايب رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: به دليل جو بدي که در ورزشگاه بود مسئولان تيم آلومينيوم هرمزگان خواستار توقف بازي شدند.

حسين عسگري در گفت و گو با سايت رسمي فدراسيون درباره اتفاقات رخ داده در جريان بازي روز گذشته فجر سپاسي و آلومينيوم هرمزگان اظهار داشت: بازي بسيار حساسي بود چرا که اين ديدار نقطه پاياني براي اين فصل بوده و هر دو تيم بايد نتيجه مورد نظر را مي گرفتند که زحمات يکساله تيم به بار بشيند. بر همين اساس اين ديدار از حساسيت بالايي برخوردار بود.

وي ادامه داد: با آغاز بازي مشکلي در برگزاري مسابقه توسط کادر فني تيم ها وجود نداشت ضمن اينکه تيم آلومينيوم بندرعباس نهايت همکاري را براي نبود مشکل با مسئولان برگزار کننده مسابقات انجام داد اما متاسفانه از زماني که گل اول زده شد، سنگ هايي از سوي تماشاگران بندر عباس به زمين مسابقه پرتاب شد که در نهايت موجب مصدوم شدن دروازبان تيم فجر شد.

عسگري گفت: تماشاگران تيم بندرعباس رفتارهاي ناشايستي را انجام مي دادند و اين امر صورت خوش آيندي نداشت. در نيمه دوم نيز سعيد علي نژآديان کمک داور مسابقه که امنيت و تمرکز لازم را براي همراهي کادر داوري نداشت، به سوي قهرماني رفت تا وضعيت خود را در گوشه زمين گزارش دهد که با انتقال اين موضوع به مسئولان برگزار کننده و طبق تشخيص داور برابر قانون،از ادامه برگزاري اين ديدار جلوگيري شد. اينکه شايعه شده کمک داور دوم مصدوم شد،صحت ندارد.حتي در حين بازي در نيمه اول و نيمه دوم مسئولان تيم بندرعباس خواستار لغو بازي شدند که با شدت گرفتن خشم تماشاگران و پرتاپ نارنجک،صندلي و سنگ ها از ادامه اين بازي در اواخر نيمه دوم جلوگيري شد.

عسکري در پايان گفت: قضاوت در ديدار پرحاشيه فجر شهيد سپاسي و آلومينيوم بندر عباس بسيار سخت بود و داوران تا جايي که امکان داشت قضاوت خوبي را به نمايش گذاشتند.

پنج شنبه 5 خرداد 1390  12:39 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

بهروان:

بازي تکرار نمي‌شود؛ فجرسپاسي قطعاً ليگ برتري است

رئيس سازمان ليگ دسته اول گفت: کار براي صعود فجرسپاسي به ليگ برتر تمام است.

غلامرضا بهروان در مورد اتفاقات ديدار شب گذشته آلومينيوم هرمزگان و فجرسپاسي شيراز که نيمه کاره به پايان رسيد گفت: معاون کميته انضباطي در ورزشگاه حضور داشت و مي تواند در مورد اتفاقات بازي شب گذشته پاسخگو باشد.
وي ادامه داد: ما با تمام توان به بندرعباس رفتيم و تمام تمهيدات لازم را انديشيديم. البته قبل از بازي در ورزشگاه 20 هزار نفري خليج فارس حاضر شديم و مشکلات اين ورزشگاه را از نزديک ديديم.
بهروان در مورد سنگ پراني بندري‌ها تأکيد کرد: تکه‌هاي صندلي وارد زمين مي‌شد که همان‌ها هم ايجاد خطر مي‌کردند و بايد بازي نيمه کاره به پايان مي‌رسيد.

وي افزود: هواداران آلومنيوم با تيم خود مشکل داشتند و مشکلي با تيم شيرازي و ساير نفرات مسئول در ورزشگاه نداشتند و هيچ اتفاقي هم براي آنها نيفتاد. بندري‌ها از نتيجه راضي نبودند که در نتيجه اين اتفاقات به وجود آمد.
رئيس سازمان ليگ دسته اول گفت: کار براي صعود فجرسپاسي به ليگ برتر تمام است و بازي بنا برگزارش داور که نوشته است: "مسابقه در دقيقه 83 به دليل عدم امنيتي که در ورزشگاه براي بازيکنان بوده است به پايان رسيده "، با پيروزي 4 بر صفر نماينده شيراز در بازي برگشت و صعود اين تيم به ليگ برتر همراه شد.
وي ادامه داد: اگر بازي به دليل عدم امنيت تماشاگران ميزبان نيمه کاره رها شود حکم به سود تيم ميزبان داده خواهد شد و بازي ديگر تکرار نخواهد شد.

بهروان يادآور شد: رأي نهايي را کميته انضباطي اعلام مي‌کند و اين موارد ديگر از حيطه وظايف ما خارج ست. ما نيز شب گذشته در پرواز اصرار داشتيم اين موضوع زودتر اعلام شود.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

با تماشاگران متخلف ديدار آلومينيوم و فجر به شدت برخورد مي کنيم

حسن زاده سرپرست کميته انضباطي فدراسيون فوتبال از برخورد با تماشاگران خاطي ديدار آلومينيوم هرمزگان و فجر شيراز خبر داد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال ، وی در این باره گفت:«با توجه به اتفاقات دیدار آلومينيوم هرمزگان و فجر شیراز با تماشاگران خاطی بندرعباسی برخورد خواهد شد و ما در حال بررسی اتفاقات بازی و جمع آوری اسناد و مدارک لازم هستیم.»

وی در پایان گفت:«به زودی در این باره رای لازم را صادر خواهیم کرد.»

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

درخشش ايران و کره جنوبي

يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا

تيم‌هاي عربستاني و ژاپني با وجود عملکرد خوبي که در مرحله گروهي مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا داشتند، نتوانستند اين برتري را در مرحله يک چهارم نهايي نيز حفظ کنند و تنها يک نماينده در جمع هشت تيم برتر مسابقات خواهند داشت.

مرحله گروهی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا در حالی به اتمام رسید که تمامی نمایندگان کشورهای ژاپن و عربستان توانستند به جمع 16 تیم برتر مسابقات صعود کنند و عملکردی کاملا موفق داشتند اما در مرحله یک هشتم نهایی ورق برگشت و این تیم‌های ایرانی و کره‌ای بودند که گوی سبقت را از دیگر رقبا ربودند و حضوری حداکثری در جمع هشت تیم برتر رقابت‌ها خواهند داشت.

در پایان مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا سه تیم جئونبوک موتورز، اف سی سئول و سوون سامسونگ بلووینگز از کره جنوبی به همراه ذوب آهن و سپاهان ایران، السد قطر، سرزو اوزاکای ژاپن و الاتحاد عربستان جواز صعود به مرحله یک چهارم نهایی مسابقات را بدست آوردند.

تیم‌های سوون سامسونگ و جئونبوک موتورز کره جنوبی و ذوب آهن ایران سال گذشته نیز در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا حضور داشتند. تیم‌های سپاهان ایران، الاتحاد عربستان و السد قطر در حالی به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان صعود کرده‌اند که فصل گذشته در مرحله گروهی از دور رقابت‌ها کنار رفته بودند.

در میان تیم‌های حاضر در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا تیم‌های سوون سامسونگ بلووینگز و جئونبوک موتورز کره جنوبی، الاتحاد عربستان و السد قطر موفق به کسب عنوان قهرمانی مسابقات فوتبال جام باشگاه‌های آسیا یا مسابقات لیگ قهرمانان شده‌اند و از این بابت نسبت به دیگر تیم‌ها برتری دارند.

سال گذشته در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا چهار تیم از کره جنوبی، 2 تیم از عربستان، یک تیم از ایران و یک تیم از قطر حضور داشتند که امسال ترتیب حضور تیم‌ها در مرحله یک چهارم نهایی به شکل؛ سه تیم از کره جنوبی، 2 تیم از ایران، یک تیم از عربستان، یک تیم از قطر و یک تیم از ژاپن تغییر کرده است.

تمامی تیم‌هایی که در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا موفق به شکست حریفان خود شدند، صدرنشین‌های گروه‌های هشتگانه بودند به غیر از تیم سرزو اوزاکای ژاپن که به عنوان تیم دوم گروه G به جمع 16 تیم برتر مسابقات صعود کرده بود. تیم‌هایی که با توجه به صدرنشینی در مرحله گروهی امتیاز میزبانی در تک بازی مرحله یک هشتم را بدست آوردند از این فرصت نهایت بهره را برده و جمع هشت تیم برتر مسابقات صعود کردند.

- نتایج کامل دیدارهای مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا به شرح زیر است:
* گامبا اوزاکا ژاپن صفر - سرزو اوزاکای ژاپن یک
گل: دایسوکه تاکاشی (88)

* جئونبوک موتورز کره‌جنوبی 3 - تیانجین تدای چین صفر
گل‌ها: انیو اولیویرا جونیور (33، 44 و 84)

* سپاهان ایران 3 - بنیادکار ازبکستان یک
گل‌ها: فابیو جانواریو (28)، ابراهیم توره (33) و هادی عقیلی (69 - پنالتی) برای سپاهان و یورویچ (57) برای بنیادکار

* الاتحاد عربستان 3 - الهلال عربستان یک
گل‌ها: نونو آسیس لوپز دی آلمیدا (15 و 59) و عبدالمالک زیایا (17) برای الاتحاد و عبدالعزیز الدوساری (82) برای الهلال

* اف سی سئول کره جنوبی 3 - کاشیماآنتلرز ژاپن صفر
گل‌ها: بانگ سئونگ وان (38)، دژان دامیانوویچ (55) و کو میونگ جین (90)

* سوون سامسونگ بلووینگز کره جنوبی 2 - ناگویاگرامپوس ژاپن صفر
گل‌ها: کی هون یئوم (23 و 57)

* ذوب آهن ایران 4 - النصر عربستان یک
گل‌ها: محمد قاضی (2)، ایگور کاسترو (6 و 64) و شاهین خیری (74) برای ذوب آهن و بدر المطوع (66) برای النصر
اخراج: حسین عبدالغنی (89 - النصر عربستان)

* السد قطر یک - الشباب عربستان صفر
گل: عبدالله کانی (12)

قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا روز سه شنبه 17 خردادماه در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار می شود و هشت تیم حاضر در این مرحله از مسابقات حریفان خود را خواهند شناخت. مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا از روز چهارشنبه 14 سپتامبر 2011 (23 شهریورماه 1390) پیگیری خواهد شد.

پنج شنبه 5 خرداد 1390  12:40 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

برنامه نمايندگان AFC در تبريز اعلام شد

مسوول روابط عمومي هيات فوتبال آذربايجان شرقي برنامه هاي نمايندگان AFC در تبريز را اعلام کرد.

''محمدرضا تقيون'' گفت: هيات شش نفره AFC صبح امروز با ورود به تبريز از طريق فرودگاه بين المللي اين شهر، با حضور در باشگاه تراکتورسازي تبريز، به مدت دو ساعت، امکانات و تجهيزات اين باشگاه را مورد بررسي قرار خواهند داد.
وي اضافه کرد: اين هيات ساعت 10 و 30 دقيقه صبح با حضور در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز محل انجام بازي هاي خانگي دو تيم تراکتورسازي و شهرداري در ليگ برتر، از امکانات اين ورزشگاه نيز بازديد به عمل خواهند آورد.
تقيون گفت: نمايندگان AFC در ادامه، امکانات باشگاه شهرداري تبريز را بررسي خواهند کرد و پس از استراحت در هتل پارس تبريز و مخابره خبر به AFC ، ساعت 18 و 35 دقيقه تبريز را به مقصد تهران ترک خواهند کرد.
نمايندگان AFC که از بيست و ششم ارديبهشت ماه گذشته وارد کشورمان شده اند تاکنون از باشگاه هاي پيروزي، استيل آذين، شاهين بوشهر، سايپا، پيکان، پاس، ملوان، نفت تهران، راه آهن، صباي قم، ذوب آهن، سپاهان و مس بازديد کرده اند و در ادامه از باشگاه هاي تراکتورسازي، شهرداري، صنعت نفت، فولاد و استقلال بازديد خواهند کرد. 

پنج شنبه 5 خرداد 1390  12:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها