مواد اولیه :
نان باگت دو عدد
مرباي دلخواه (مارمالاد) کره و خامه به ميزان لازم
تخممرغ چهار عدد
شكر سه قاشق غذاخوري
وانيل 1/4 قاشق چايخوري
نمك 1/8 قاشق چايخوري
طرزتهيه:
رولت مربا يك صبحانه و عصرانه كامل براي شما و فرزندانتان ميباشد براي همين اين رولت را برايتان در نظر گرفتهايم كه آموزش آن را خواهيد خواند.
نان باگت را از وسط به صورت طولي باز ميكنيم طوري كه نان خرد نشود و دو سر آن را ميبريم. در داخل نان بعد از خارج كردن مقداري از خميرها، كره نرمشده را در كل سطح ميماليم. سپس يك لايه مربا (مارمالاد) دلخواه را ماليده و نان را به آرامي رول ميكنيم و در كيسه فريزر ميگذاريم تا نرم گردد.
در ظرف مخصوص (پيركس يا سوفلهخوري) يك لايه كره ماليده و مارمالاد دلخواه را روي كره ميريزيم و رولتها را به عرض دو سانتيمتر برش زده و در ظرف ميچينيم.
تخممرغ، وانيل، مقداري نمك و شكر را هم زده تا يكدست شده و آن را طوري اضافه ميكنيم كه روي باگتها را نپوشاند و آغشته نشود. به مدت 20 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم و بعد از پختن با خامه تزئين ميكنيم.
نكتــه:
اين رولت را با چاي و انواع آبميوه ميل كنيد تا مزه واقعي آن را دريابيد.