0

طرز تهیه پاستیل

 
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43956
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه پاستیل

مواد لازم :

پكتین 10 گرم

پودر تارتار 10 گرم

گلوكز مایع 100 گرم

شكر 450 گرم

آب 500 میلی لیتر

شكر اضافی 12 گرم

اسانس دلخواه و رنگ مجاز به میزان لازم

 طرز تهیه:

ابتدا پكتین را همراه 450 گرم شكر كاملا مخلوط كرده و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا كاملا شكر در آن حل شود

سپس گلوكز مایع را به مواد روی حرارت می افزاییم. بعد از چند دقیقه پودر تارتار را در كمی آب سرد حل كرده و به باقی مواد اضافه می كنیم و

اجازه می دهیم تا مواد به جوش آید و غلیظ شود. برای تعیین غلظت می توانیم مقداری از مواد را در یك ظرف بریزیم. اگر مواد سریعا بسته شد، یعنی غلیظ شده است

در این مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را می افزاییم

سپس در سینی تقریبا گودی كه سطح آن را با شكر نم دار( مخلوط شكر با كمی آب ) پوشانده ایم ، می ریزیم و با قالب مخصوص آن را قالب می زنیم

بعد از این در فر قرار می دهیم و دوباره روی سطح پاستیل ها را با شكر نم دار می پوشانیم30

دقیقه صبر می كنیم تا پاستیل ها آماده شود.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 5 خرداد 1390  12:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها