0

کیک ساق عروس

 
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

کیک ساق عروس

مواد لازم:

آرد 1/5 پیمانه

زرده تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع 1 قاشق غذاخوری

شیر یک دوم پیمانه

بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

سفیده تخم مرغ 1 عدد

مواد داخل ساق عروس:

پودر قند یک دوم پیمانه

پودر بادام یک پیمانه

هل 1 قاشق چای خوری

گلاب 2 قاشق غذاخوری

شربت بار به میزان لازم

طرز تهیه:

شیر، روغن، زرده تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر را با هم زن بزنید.

آرد را کم کم اضافه کرده تا حدی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

خمیر را کمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت کند.

از خمیر کمی برداشته و به صورت خمیر باقلوا، نازک پهن کنید، سپس به دور نی چوبی (قلم خطاطی) بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه آن را به هم بچسبانید.

خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.

سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید و داخل نی های سرخ شده را از این مواد پُر کنید.

یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کرده سپس داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف بچینید.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 5 خرداد 1390  12:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها