مواد اولیه :
كيك اسفنجي دايرهاي شكل (به قطر 20 و ارتفاع 2 سانتيمتر) يك عدد
كرم وانيلي دو پيمانه
خامه فرم گرفته يك پيمانه
اسانس موز دو قطره
موز دو عدد
پودر كاكائو و ژلاتین از هر کدام يك قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
بدون شك هيچكس از موز، اين ميوه بسيار لذيذ بدش نميآيد بنابراين تارت آن نيز بسيار خوشمزه و دلچسب خواهد بود. كيك را در ظرف سرو قرار داده و دور آن را با كمربند قالب كمر بندي هم سايز كيك ميبنديم تا فاصلهاي بين كيك و ديواره باقي نماند يكي از موزها را خرد كرده و روي كيك چيده و ظرف را تا آماده شدن كرم در يخچال قرار ميدهيم.
كرم وانيلي را با خامه فرم گرفته و اسانس مخلوط كرده و به وسيله همزن برقي ميزنيم. ژلاتين را با دو و نيم قاشق سوپخوري آب روي حرارت بخار آب، حل ميكنيم و هنگام همزدن اضافه مينماييم.
بلافاصله كرم را روي كيك ريخته سطح روي كرم را صاف كرده و دوباره به يخچال منتقل ميكنيم تا كرم بسته و تارت خودش را بگيرد.( حدود چهار ساعت) تارت را از يخچال خارج و روي آن پودر كاكائو ميپاشيم كمر بند را باز كرده سپس با خامه و موز باقي مانده روي آن را تزئين ميكنيم.
نكته:طرز تهيه كرم وانيلي قبلا در مجله شماره 29 صفحه 70 چاپ شده است.