0

كيك تارت موز

 
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

كيك تارت موز

مواد اولیه :

كيك اسفنجي دايره‌اي شكل (به قطر 20 و ارتفاع 2 سانتي‌متر) يك عدد

كرم وانيلي دو پيمانه

خامه فرم گرفته يك پيمانه

اسانس موز دو قطره

موز دو عدد

پودر كاكائو و ژلاتین از هر کدام يك قاشق سوپخوري

 

طرز تهيه:

بدون شك هيچ‌كس از موز، اين ميوه بسيار لذيذ بدش نمي‌‌آيد بنابراين تارت آن نيز بسيار خوشمزه و دلچسب خواهد بود. كيك را در ظرف سرو قرار داده و دور آن را با كمربند قالب كمر بندي هم سايز كيك مي‌‌بنديم تا فاصله‌اي بين كيك و ديواره باقي نماند يكي از موز‌ها را خرد كرده و روي كيك چيده و ظرف را تا آماده شدن كرم در يخچال قرار مي‌‌دهيم.

كرم وانيلي را با خامه فرم گرفته و اسانس مخلوط كرده و به وسيله همزن برقي مي‌زنيم. ژلاتين را با دو و نيم قاشق سوپخوري آب روي حرارت بخار آب، حل مي‌كنيم و هنگام همزدن اضافه مي‌‌نماييم.

بلافاصله كرم را روي كيك ريخته سطح روي كرم را صاف كرده و دوباره به يخچال منتقل مي‌‌كنيم تا كرم بسته و تارت خودش را بگيرد.( حدود چهار ساعت) تارت را از يخچال خارج و روي آن پودر كاكائو مي‌پاشيم كمر بند را باز كرده سپس با خامه و موز باقي مانده روي آن را تزئين مي‌‌كنيم.

نكته:طرز تهيه كرم وانيلي قبلا در مجله شماره 29 صفحه 70 چاپ شده است.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 5 خرداد 1390  12:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها