مواد اولیه :
كره نرم و پودر قند از هر کدام 250 گرم
آرد 390 گرم
مواد لازم مياني:
پودر گردو يك پيمانه
هل نصف قاشق چايخوري
پودر زنجبيل نصف قاشق چايخوري
نكتـه:ميتوانيد اين شيريني را با پودر قند و پودر پسته تزيين كنيد.
طرز تهيه:
اين شيريني خيلي راحت تهيه ميشود و مدت زمان آمادهسازي و پخت آن بسيار اندك است و يك شيريني مناسب براي عصرانه شما ميباشد.
كره و پودرقند را با همزن برقي ميزنيم تا حجم بگيرد. آرد را به تدريج اضافه كرده تا خمير شيريني آماده شود. از خمير گلولههايي به اندازه گردو برداشته و ميان آن را كميگود ميكنيم.
در كاسهاي مواد مياني را مخلوط كرده و داخل خمير كمي از مواد قرار داده و دوباره آن را جمع ميكنيم و در دست گلوله كرده در سيني فر ميچينيم. شيرينيها را يك ساعت در يخچال استراحت داده سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 25 دقيقه ميپزيم و تا زماني كه كاملا خنك نشده از سيني جدا نميكنيم زيرا شيريني از هم ميپاشد.