مواد اولیه :
کره 220 گرم
پودر كاكائو سه قاشق سوپخوري
پودر شكر پنج قاشق سوپخوري
بيكينگ پودر و وانیل از هر کدام نصف قاشق چايخوري
روغن مايع و ماست از هر کدام نصف پيمانه
زرده تخممرغ يك عدد
آرد به ميزان لازم
طرز تهيه كرم:
يكي ديگر از شيرينيهاي خوشمزه كه ميتوانيد با آن از مهمانان نوروزي خود پذيرايي كنيد...
ابتدا زرده و شكر را كاملا زده سپس به آن آرد و شير را اضافه كرده و هم بزنيد و روي حرارت قرار دهيد تا كرم غليظ شود. (مرتب هم بزنيد) در نهايت پودر نارگيل، كره و وانيل را به آن اضافه كرده و يك دقيقه ديگر به پخت ادامه دهيد. حرارت را خاموش كرده و اجازه دهيد تا كرم خنك شود.
طرز تهيه خمير:
براي تهيه خمير ابتدا، مارگارين نرم شده را با زرده و پودر شكر دو دقيقه بزنيد. سپس به آن روغن مايع و ماست را افزوده و بعد از مخلوط شدن بيكينگ پودر، وانيل و پودر كاكائو را اضافه كنيد. در نهايت آرد را قاشق قاشق به مواد افزوده تا خمير به دست نچسبد. خمير را به كمك وردنه باز كرده و با قالب گرد، قالب بزنيد و داخل هر كدام يك قاشق مرباخوري كرم قرار داده و خمير را ببنديد و در سيني فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا زماني كه رنگ آن تغيير كند.
مواد لازم براي كرم:
شير دو پيمانه
آرد سه قاشق سوپخوري
زرده تخممرغ يك عدد
كره يك قاشق سوپخوري
شكر يك پيمانه
وانيل نصف قاشق چايخوري
پودر نارگيل دو قاشق سوپخوري