0

بيسكويت نارگيلي مربايي

 
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

بيسكويت نارگيلي مربايي

مواد اولیه :

آرد يك و نيم پيمانه

شكر 1/4پيمانه

نمك 1/8قاشق چايخوري

تخم‌مرغ يك عدد

كره نصف پيمانه يا 80 گرم

سفيده تخم‌مرغ و مربای هویج از هر کدام نصف پيمانه يا 100 گرم

شكر پنج قاشق غذاخوري

آب ليموترش و بیکینگ پودر و رنده پوست لیموترش از هر کدام نصف قاشق چايخوري

نارگيل آسياب شده يك پيمانه

 

طرز تهیه:

آرد، نمك، پيمانه شكر و بيكينگ پودر را با هم مخلوط و وسط آن را باز كرده و تخم‌مرغ را وسط آن بريزيد و كره‌هاي تكه شده را با آرد مخلوط كرده و با دست ورز داده و به اين ترتيب خمير را درست كنيد. حال خمير را در كيسه فريزر به مدت 30 دقيقه استراحت دهيد.

سپس آنها را به ضخامت نيم سانتي‌متر به صورت مربع شكل پهن كرده و به صورت رشته‌هاي پهن 10 سانتي‌متري ببريد. به آن كمي آرد زده و رشته‌ها را به صورت رول بر روي سيني فر چرب شده قرار بدهيد و داخل آن مارمالاد يا مربا اضافه كنيد. سفيده تخم‌مرغ را طوري بزنيد تا غليظ شده سپس شكر و رنده پوست ليموترش، آب‌ليمو و پودر نارگيل را به آن اضافه كنيد.

اين مواد را روي رولت‌هاي داخل سيني ريخته و داخل فر با حرارت 150 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد.

نكته:نصف پيمانه سفيده تخم‌مرغ تقريبا معادل سفيده دو عدد تخم‌مرغ است.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 5 خرداد 1390  9:44 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها