مواد اولیه :
آرد يك و نيم پيمانه
شكر 1/4پيمانه
نمك 1/8قاشق چايخوري
تخممرغ يك عدد
كره نصف پيمانه يا 80 گرم
سفيده تخممرغ و مربای هویج از هر کدام نصف پيمانه يا 100 گرم
شكر پنج قاشق غذاخوري
آب ليموترش و بیکینگ پودر و رنده پوست لیموترش از هر کدام نصف قاشق چايخوري
نارگيل آسياب شده يك پيمانه
طرز تهیه:
آرد، نمك، پيمانه شكر و بيكينگ پودر را با هم مخلوط و وسط آن را باز كرده و تخممرغ را وسط آن بريزيد و كرههاي تكه شده را با آرد مخلوط كرده و با دست ورز داده و به اين ترتيب خمير را درست كنيد. حال خمير را در كيسه فريزر به مدت 30 دقيقه استراحت دهيد.
سپس آنها را به ضخامت نيم سانتيمتر به صورت مربع شكل پهن كرده و به صورت رشتههاي پهن 10 سانتيمتري ببريد. به آن كمي آرد زده و رشتهها را به صورت رول بر روي سيني فر چرب شده قرار بدهيد و داخل آن مارمالاد يا مربا اضافه كنيد. سفيده تخممرغ را طوري بزنيد تا غليظ شده سپس شكر و رنده پوست ليموترش، آبليمو و پودر نارگيل را به آن اضافه كنيد.
اين مواد را روي رولتهاي داخل سيني ريخته و داخل فر با حرارت 150 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد.
نكته:نصف پيمانه سفيده تخممرغ تقريبا معادل سفيده دو عدد تخممرغ است.