مواد اولیه :
شكر 200 گرم
آب 125 گرم
سفيده تخممرغ چهار عدد
بادكا 300 گرم
گلاب 1/4ليوان
مغز پسته 150 گرم
طرز تهيه:
شكر و آب را روي حرارت در ظرف مسي قرار داده تا جوشيده و كمي قوام آيد. بادكا را اضافه كرده و مرتب هم زده تا غليظ شود به طوري كه اگر قطرهاي از شربت را در آب سرد بچكانيد و با دندان امتحان كنيد، شكننده باشد.
سپس سفيده تخممرغ را خوب زده تا سفت شده و از ظرف نريزد، گلاب را كمكم به آن اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهيد، بعد سفيده را فوري به مايه اضافه و مرتب هم زده، ظرف حاوي مايه را بر روي ظرف آب ديگري كه در حال جوش است قرار داده و به طريق بنماري آن را بپزيد، دقت كنيد
اين مايه مرتب بايد هم زده شود تا غليظ و سفت گردد به طوري كه اگر قاشقي از مايه را برداريد و بالا بگيريد كش پيدا نكند آنگاه مغز پسته را به مايه اضافه كرده، در مرحله بعدي ظرف را از روي آب جوش برداشته و از مايه گلولههايي به اندازه يك گردو با قاشق برداشته و در ظرف آرد بيندازيد و در آرد بغلتانيد و با دست يا قالب مخصوص گرد كرده و در ظرف بچينيد.
نكتــه:بادكا يا گلوكز مايع را ميتوانيد از فروشگاههاي معتبر، لوازم قنادي فروشي و سوپرماركتها تهيه كنيد.