نتايج يك بررسي جديد تاييد ميكند برخلاف باورهاي عمومي مردم كه معتقدند خوردن كره و پنير موجب حمله قلبي ميشود در واقع مصرف فرآوردههاي لبني خطري را متوجه اين عضو مهم در بدن نميكند.
متخصصان دانشگاه براون در آمريكا كه روي هزاران فرد ميانسال مطالعه كردند دريافتند حتي در افرادي كه بيش از نيم كيلو پنير خوردند خطر بروز حمله قلبي شدت پيدا نكرد.
به گزارش روزنامه ديلي ميل، اين كارشناسان معتقدند كه چربيهاي اشباع شده در لبنيات تمديدي براي قلب محسوب نميشوند اما از سوي ديگر ساير ريزمغذيها مثل كلسيم و ويتامين D ميتوانند از قلب در برابر بيماريها محافظت كنند.