برخي از تركيبات موجود در پياز داراي خواص آنتي اكسيداني و آنتي باكتريال فوقالعادهاي هستند به طوري كه ميتوان از اين سبزي بعنوان يك نگهدارنده طبيعي و مفيد استفاده كرد.
به گزارش روزنامه تلگراف، دكتر جوناتان سانتاز از كارشناسان دپارتمان تغذيه و بروماتولوژي در دانشگاه بارسلونا در اين باره گفت: خواص آنتي اكسيداني و ضد ميكروبي پياز خام فوق العاده و منحصر به فرد است به طوري كه ميتواند كانديد خوبي براي استفاده بعنوان مواد نگهدارنده غذايي باشد.
اين مطالعه همچنين حاكيست فلاوونوئيدهاي موجود در پياز علاوه بر خواص مفيدي كه براي سلامتي دارند طول عمر مواد غذايي را نيز افزايش ميدهند و بنابراين ميتوان در صنايع غذايي آن را به عنوان يك جايگزين طبيعي براي نگهدارندههاي مصنوعي استفاده كرد.