حجت الاسلام شجونی دبیر جامعه وعاظ تهران و عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در همایش جایگاه بصیرت در عصر غیبت که با همت حزب موتلفه اسلامی گیلان در مهدیه رشت برگزار شد اظهار داشت: بنده دو ماه پیش طی نامه ای به رئیس جمهور اعلام کردم که چرا باید بودجه میلیاردی ریاست جمهوری صرف شخصیت بعضی ها شود؟ و به جای آن پول های کلان صرف کسانی شود که در راستای خط انقلاب نیستند.
حجت الاسلام شجونی دبیر جامعه وعاظ تهران و عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی عصر یکشنبه 25 اردیبهشت در همایش جایگاه بصیرت در عصر غیبت که با همت حزب موتلفه اسلامی گیلان در مهدیه رشت برگزار شد اظهار داشت: بنده دو ماه پیش طی نامه ای به رئیس جمهور اعلام کردم که چرا باید بودجه میلیاردی ریاست جمهوری صرف شخصیت بعضی ها شود؟ و به جای آن پول های کلان صرف کسانی شود که در راستای خط انقلاب نیستند.
او افزود: وقتی خشت اول را معمار کج بگذارد باید دست آن معمار را شکست چون تا ثریا آن دیوار کج می رود.
شجونی ادامه داد نباید اجازه داد شخصی بیاید بگوید که من خیلی به رئیس جمهور نزدیک هستم و در هر وزارتخانه یا استانداری یک آنتن برای خودش داشته باشد و با کمال بی سوادی و نفهمی از پادشاه اردن دعوت شود برای سفر به ایران.
بی جا می کند کسی که پادشاه اردن را دعوت کند برای این مملکت، این مملکت شهدای بسیاری داده و اجازه نمی دهد چنین اتفاقی بیفتد.
یکی از سران فتنه گفت: شورشی که در مصر اتفاق افتاد دنباله جنبش سبز است و من به یک خبرنگار گفتم به او بگو شجونی گفته غلط زیادی نکن.
وی در ادامه اظهار داشت : هرکس نمی توان ادعای داشتن بصیرت نماید ، اگر کسی به موقع حرف نزند بصیرت ندارد. بصیرت یعنی اینکه دنبال رهبری باشید ، در کنار رهبری بودن هر چند اگر سال های زیادی باشد ولی در موقع لازم که باید حرف بزند ، سکوت نماید هیچ فایده ای ندارد.
بصیرت این است که وقتی عثمان بالای منبر می رود و می گوید: "اگر بهشت به دست من باشد فقط بنی امیه را راه می دهم" در این حال تنها کسی بلند می شود و اعتراض می کند جناب عمار یاسر است، بصیرت یعنی این.
شجونی در ادامه گفت: من از آقای احمدی نژاد سوال کردم در آن ده روز کجا بودید؟ من در شهرهای مختلف سخنرانی می کنم هر جا می روم مردم از من می پرسند قضیه آن ده روز چه بوده؟ چرا آنطور شده؟
من به آقای احمدی نژاد گفتم این ده روز یک پوئن منفی در کارنامه شما به وجود آورده و از شما می خواهم درباره آن توضیح دهید مشروعیت خود را در حال از دست دادن هستید این کار شما خودزنی است.
می دانید چرا برخی از وزیرها را عوض کردند چون گزارش درست به رهبری می دادند.
خدا شاهد است بعضی ها به رهبری رحم نکردند حتی برخی از دوستان.
همانطور که برخی از باران پیامبر (ص) در کنار پیامبر (ص) شمشیر زدند ولی در کنار امام علی (ع) شمشیر نزدند و برخی در مقابلش قرار گرفتند ، در کشور ما هم برخی از کسانی که در کنار امام بودند و همراه امام بودند الان در کناتر مقام معظم رهبری نیستند و حتی برخی در مقابل ایشان هستند. برخی در جماران نشسته اند. بعضی قبلا خانه 200 متری داشتند ولی الان خانه 12000 متری دارند.
همه به اتفاقات آن ده روز اعتراض دارند از آقای مصباح گرفته تا دیگران ائمه جمعه تهران و مشهد و شهرهای مختلف.
یک تار موی آقای مصباح به ده نفر از این افراد می ارزد، مگر ما ناصرالدین شاه هستیم که برای خود ملیجک درست کرده ایم.
هیچ دینی به قدر اسلام زمامدار خائن نداشته است نمونه اش در کشورهای اسلامی منطقه را همین الان هم دارید می بینید .
هر کس سخن ولی فقیه را نپیذیرد کافر می میرد.
در دیداری که سال گذشته در سفر لبنان با سید حسن نصرالله داشتم ، سید حسن به من گفت: من سرباز آیت الله خامنه ای هستم، این فتنه گران چه افرادی هستند که مقام معظم رهبری را اذیت می کنند.
من چند روز پیش در سپاه سخنرانی داشتم و گفتم : من و شما ارزشی نداریم اگر بگذاریم که آسیبی به ولایت فقیه برسد.
شجونی در پایان ضمن تقدیر از برگزار کنندگان همایش و توصیه به حضار در زمینه وحدت و همدلی اظهار داشت: برای استاندار جدید گیلان آرزوی موفقیت داریم اگرچه قبل از آمدن ایشان شاید نظرمان روی اشخاص دیگری بود.