0

چهارمین یادواره شهدای گمنام پنجم خرداد در دانشگاه آزاد اسلامی کرمان

labeik_ya_khameneei
labeik_ya_khameneei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1819

آنا: چهارمین یادواره شهدای گمنام پنجم خرداد دردانشگاه آزاد اسلامی کرمان برگزار می شود
به گزارش آنا، مصیب روشان مسوول هیات شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی کرمان اظهارداشت: چهارمین سالگرد شهدای گمنام دانشگاه، پنجم خردادماه با اجرای برنامه های معنوی وفرهنگی دردانشگاه آزاد اسلامی کرمان برگزار می شود.
وی بااشاره به اهمیت نسل جوان در اداره کشور گفت: امام خمینی (ره) تمام هستی خود را صرف بیداری مردم کرد و دانشجویان همه با تاسی جستن از اندیشه وروح امام، آن بزرگ مرد تاریخ، ولبیک به ندای رهبر معظم انقلاب در جهت تحقق آرمانهای مقدس شهدای والامقام وپیشرفت ایران اسلامی می کوشند.
آستارا
بزرگداشت روز زن، آزادی خرمشهر و تولد امام خمینی در واحد آستارا
به گزارش آنا، موسی رضوانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آستارا گفت: ما امروز به برکت وجود دانشگاه آزاد اسلامی اینحا جمع شده ایم وبعد از 29سال از تأسیس داشگاه آزاد اسلامی این شجره طیبه انقلاب اسلامی و رشد تعالی چشمگیر این مجموعه بحمدالله شاهد چیدن میوه های شیرین علم ودانش در سراسراین مرز بوم هستیم. وی ادامه داد: ما باید به کمک هم کمی ها، کاستی های احتمالی در امر تحصیلات را توسط شما دانشجویان وهمکاران شناسایی ورفع نمائیم واین میسر نیست جز با همکاری شما .
رضوانی رئیس واحد آستارادر ادامه سخنرانی افزود: بعد از 24سال از تاسیس این واحد امسال برای اولین بار با 8رشته درمقطع کارشناسی ارشد وباحضور چشمگیر شرکت کنندگان درآزمون امسال کارشناسی ارشد فقط در یک رشته بیش از 830نفرداوطلب شرکت نموده بودند .
من از شما دانشجویان انتظار دارم با تلاش وکوشش وکسب علم دانش با عالی ترین رتبه ها ی علمی در تداوم رشد ترقی این واحد سهیم باشید .
دراین مراسم که با برنامه های متنوع همراه بود شاعر نامی آستاراکبر اکسیر نیز شرکت نموده بود ودر پایان مراسم از چند تن از دانشجئسان فارغ التحصیل بصورت نمادین بااهدای هدایایی تجلیل شد./110

16:10:06 1390/03/03

حسین  منی و انا من حسین

چهارشنبه 4 خرداد 1390  9:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها