خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتسال بانوان تجارتخانه جنوب هرمزگان گفت: يكي از بينقصترين عملكردها را مقابل مليحفاري اهواز در اين فصل به نمايش گذاشتيم.
شهرزاد مظفر در گفتوگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، بازي مقابل حفاري را يكي از بينقصترين نمايشهاي تيمش در اين فصل دانست و اظهار داشت: فيلم بازي مقابل حفاري اهواز در دور رفت را چندين بار آناليز كرديم و نقاط قوت و ضعف را به كمك كادر فني تيم شناختيم. شب قبل از بازي نيز در جلسهاي با بازيكنان، روي فيلم صحبتهاي زيادي با بازيكنان انجام داديم و اين خيلي كمك كرد كه اشتباهات بازي دور رفت را تكرار نكنيم و در مقابل از اشتباهات حريف بيشترين نتيجه را بگيريم.
وي ادامه داد: در همان نيمه اول كار را بسيار خوب شروع كرديم و توانستيم با نتيجه 4 بر يك به رختكن برويم تا به هدفمان كه پيروزي مقابل اين تيم با اختلاف بالا بود برسيم. خوشبختانه اين اتفاق افتاد در مجموع در حمله و دفاع بسيار بينقص بازي كرديم و نتيجه دلخواه را كسب كرديم.
سرمربي تيم ملي فوتسال با بيان اينكه اين نتيجه از ارزشهاي تيم ملي حفاري كم نميكند، اضافه كرد: هر تيمي ممكن است چنين روزي داشته باشد. ما هم روز بد داشتهايم. شايد در اين مسابقه روز بد شركت ملي حفاري و روز خوب تيم ما بود كه اين نتيجه رقم خورد.
وي در خصوص محروميت خود در بازي روز جمعه مقابل فدك ياسوج خاطرنشان كرد: در تمام طول بازي جلو بوديم و اصلا مسئله اشتباه سوت زدن نبود؛ بلكه مسئله اين بود كه سلامتي بازيكن ما داشت واقعاً به خطر ميافتاد. حدود شش دقيقه بازي به شدت خشن شد و بازيكنان حريف خطاي تكل از پشتي روي پاي بازيكن من انجام دادند كه در فوتبال هم كارت قرمز مستقيم دارد، اما داور خيلي بيتفاوت از كنار اين مسائل عبور ميكرد. من فقط به بيتفاوتي داور نسبت به خشونت بازي اعتراض كردم وگرنه بحث اعتراض به داوري نبود.
سرمربي تيم فوتسال بانوان تجارتخانه جنوب هرمزگان با اشاره به ديدار حساس مقابل تيم دوم جدول گفت: فدك ياسوج براي اين بازي انگيزه بالايي دارد چون اين ديدار برايش تعيين كننده است تا بتواند جاي تيم حفاري را در رده دوم جدول بگيرد، اما در واقع ما نيز هميشه انگيزههاي خودمان را داريم. اگر ياسوج را ببريم قهرماني خود را مسجل ميكنيم.
مظفر با بيان اينكه بازي بسيار سختي خواهد بود، ادامه داد: ياسوج تيم بسيار خوبي است و در بازي رفت هم دردسرهاي زيادي براي ما ايجاد كرد و به سختي توانستيم اين تيم را شكست دهيم، بسيار اميدوار هستم كه بتوانيم در ياسوج كار را تمام كنيم و بقيه فصل با خيال راحت كارمان را دنبال كنيم.
انتهاي پيام/