0

همدردي اهالي «قهوه تلخ» با مردم در سوگ ناصر حجازي

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

همدردي اهالي «قهوه تلخ» با مردم در سوگ ناصر حجازي

خبرگزاري فارس: همدردي اهالي «قهوه تلخ» با مردم در سوگ ناصر حجازي از حواشي مراسم ويژه «قهوه تلخ» بود.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، از حاشيه‌هاي مراسم ديروز قرعه‌كشي آپارتمان‌هاي مجموعه «قهوه تلخ» مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

*مجريان در ابتدا و آغاز مراسم از حضار خواستند تا براي همدردي با مردم و به ياد و احترام زنده‌ياد ناصر حجازي، بايستند و يك دقيقه سكوت كنند.

*سيامك انصاري با لباس مشكي در مراسم حضور داشت كه به نظر مي‌رسيد به دليل سوگواري در غم از دست دادن زنده ياد «ناصر حجازي» است.

*مهران مديري در حال صحبت بود كه محمدرضا گلزار وارد سالن شد و با ورود او جو آرام سالن به هم خورد، مهران مديري با ديدن اين اوضاع گفت: كسي اصلا گوش نمي‌كند كه چه مي‌گويي. محمدجان زودتر بنشين.

* اميرمهدي ژوله زماني كه روي سن رفت گفت: ما نويسندگان چون ديده نمي‌شويم، من را ببينيد تا بروم.

* در بخشي از مراسم، مهران مديري به پشت ميكروفن رفت تا مطلبي بگويد، ولي پس از مدتي مكث گفت: ببخشيد يادم رفت و تريبون را ترك كرد.

*برگزاري مسابقه بخشي از مراسم بود و شركت كنندگان بايد اداي بازيگران مجموعه «قهوه تلخ» را درمي‌آوردند.

*همسر فرد برنده كه از خوشحالي فرياد مي‌كشيد، طي سخناني به مهران مديري گفت: هر وقت شوهرم كارت‌هاي قهوه تلخ را پر مي‌كرد، من به او مي‌گفتم كه الكي و بي‌جهت وقت خودت را هدر مي‌دهي و هيچ وقت در اين مسابقه برنده نخواهي شد.

*انداختن عكس يادگاري و گرفتن امضاء نيز پايان بخش اين مراسم بود.
انتهاي پيام/ا

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 4 خرداد 1390  6:51 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها