0

ايلگنر: مانوئل براي پيشرفت به بايرن برو

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

ايلگنر: مانوئل براي پيشرفت به بايرن برو

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان اسبق تيم ملي فوتبال آلمان معتقد است مانوئل نوير براي پيشرفت بايد به تيم بايرن‌مونيخ برود.

به گزارش خبرگزاري فارس، بودو ايلگنر كه در جام‌جهاني 1990 ايتاليا همراه با ستارگاني نظير لوتهار ماتيوس، آندرياس برمه، يورگن كلينزمن به مقام قهرماني جهان رسيد، اظهار داشت: بايرن در قالب يك باشگاه مي‌تواند به نوير ثبات و اطمينان ببخشد كه در پيكارهاي بين‌الملي بدرخشد. شالكه چنين فضايي را نمي‌تواند در اختيارش بگذارد.

وي در گفت‌‌وگويي با نشريه هفتگي اشپورت‌بيلد كه روز چهارشنبه (امروز) منتشر شد،‌ افزود: البته انتقال به باشگاهي جديد‌، هيچ‌گاه امري سهل نيست. آن موقع كه من به رئال مادريد رفتم، در آنجا با وجود پاكو بويو و سانتياگو كانيزارس، دو دروازه‌بان ملي‌پوش اسپانيايي كه سخت مورد علاقه هواداران نيز بودند اين انتخاب را انجام دادم و با ارائه بهترين كيفيت، توانستم هم‌تيمي‌ها، باشگاه و هواداران را متقاعد كنم كه از من حمايت كنند.

در اين مصاحبه سنگربان پيشين ژرمن‌ها كه در سال 1993 همراه با اف.ث.كلن به تهران براي انجام ديداري دوستانه مقابل ايران نيز سفر كرده است، در مصاحبه‌اي كه امروز با اشپورت بيلد داشته است به نكات ديگري نيز اشاره كرده كه به‌‌شرح زير است:

*خيلي‌ها درباره مانوئل نوير حرف مي‌زنند، شما چطور؟

من هم همينطورم. هرچند رنه آدلر قبل از جام جهاني 2010 تا حدي از او جلوتر بود و آن‌موقع پخته‌تر از نوير بود. ولي نوير از مصدوميت آدلر و فرصتي كه زمان در اختيارش گذاشت، ‌نهايت استفاده را برد.

*نوير شالكه را ترك مي‌كند. فكر مي‌كنيد تصميم‌اش درست است؟

تصميم درستي است. وقتي بازيكني مثل نوير در رده بزرگان است،‌ آن وقت مي‌خواهد خودش را همپاي بهترين‌ها بسنجد. بهترين راه براي اين منظور آن است كه سال به سال در ليگ قهرمانان اروپا بازي كند.

*آيا حضور در بايرن‌مونيخ انتخاب صحيحي است آن هم در شرايطي كه خيلي از هوادارانش تمايلي به او ندارند؟

درست است. اما بايرن در قالب يك باشگاه مي‌تواند به او ثبات و اطمينان ببخشد كه در پيكارهاي بين‌الملي بدرخشد. شالكه چنين فضايي را متاسفانه نمي‌تواند در اختيارش بگذارد. از طرفي انتقال به باشگاهي جديد، هيچ‌گاه امري سهل نيست. خودم آن موقع كه به رئال مادريد رفتم، در آنجا پاكو بويو و سانتياگو كانيزارس، دو دروازه‌بان ملي‌پوش اسپانيايي بودند كه سخت مورد علاقه هواداران بودند، اما با ارائه بهترين كيفيت كار توانستم هم‌تيمي‌ها، باشگاه و هواداران را متقاعد كنم كه از من حمايت كنند.

*آيا نوير الان بهترين دروازه‌بان جهان است؟

بطور قطع او جزو بهترين‌ سنگربانان جهان است. ولي از نظر من الان، ايكر كاسياس از رئال مادريد بهترين دروازه‌بان جهان است. در شرايطي كه او در سال‌هاي 30 سالگي ، به عناوين قابل توجهي رسيده كه در راه كسب آنان، سهم بسزايي داشته است. ايكر هفته به هفته نشان مي‌دهد چه اهميت فراواني براي رئال دارد.

* پنج دروازه‌بان برتر بوندس‌ليگا آلمان از نظر شما چه كساني هستند؟

نوير،‌آدلر، ويزه، وايدن‌فالر و بوت. همچنين تر‌اشتگن از بورسيامونشن‌گلادباخ دروازه‌باني جوان و جالب است كه بازي‌اش ارزش ديدن دارد.

*مي‌توانيد بگوييد چرا آلمان از جنبه دروازه‌باني،‌ نفر اول جهان است؟

از آنجايي كه آلمان هميشه دروازه‌بانان خوبي داشته، ‌براي كودكان و جوانان هميشه الگوهاي خوبي وجود داشته كه جا در پاي آنان بگذارند. براي من ابتدا زپ ماير الگو بود و بعد هارولدتوني شوماخر. الگوي شوماخر، توني تورك بوده و براي نسل جوان امروزي‌،‌ من،‌ كوپكه،‌كان و لمان الگو هستند. در آينده هم نوير و آدلر، الگوي بقيه مي‌شوند.

*از يك سال قبل همراه با خانواده‌ در بوكا راتون فلوريدا آمريكا اقامت داريد. چرا اسپانيا را ترك كرديد؟

ما 13 سال در اسپانيا زندگي كرديم كه خيلي خوب بود. از آمريكا در اوقاتي كه براي تعطيلات مي‌آمديم، شناخت داشتم و در دسامبر سال 2009 خيلي سريع چنين تصميمي گرفتيم. ولي سال بعد به اسپانيا بازخواهم گشت تا فرزندمان‌مان بتوانند در آنجا به ادامه تحصيل بپردازند.

*پيگيري مستمر فوتبال آلمان و اسپانيا توسط شما تا چه حد است؟

فوتبال اين دو كشور را مرتب از طريق اينترنت و تلويزيون پيگيري مي‌كنم.

*آخرين مرتبه‌اي كه در آلمان يك بازي را زنده و از نزديك تماشا كرديد، چه وقت بود؟

فصل 2008-2007 و بازي اف.ث.كلن مقابل ماينس. يك بازي سرنوشت‌ساز براي صعود به بوندس‌ليگا كه تيم سابقم يعني اف.ث.كلن موفق شد.

*آيا تيم ملي آلمان مقابل اسپانيا قهرمان اروپا و جهان شانسي براي كسب مقام در يك دوره مشخص دارد؟

تصور مي‌كنم از چنين بختي برخوردار است. خوشبختانه درمقطع زماني كنوني مجدداً نسلي تازه از بازيكنان قدرتمند در آلمان در حال شكوفايي است. اسپانيا هم كه هميشه بازيكنان خوب و تيم‌هاي برجسته‌ايي دارد، به انتظار خواهد ماند تا عناوين را درو كند. باور من اين است كه تيم‌هاي باشگاهي اين كشور از سال‌ها قبل در بالاترين سطح باشگاهي بين‌المللي حضور دارند كه باعث آمادگي و پختگي تك‌تك اعضاي‌ اين تيم مي‌شود. علاوه بر اين نفرات رئال و بارسا با وجود رقابت متقابلي كه با هم دارند، نسبت به ساليان گذشته، اكنون با هم در قالب تيم‌ملي اسپانيا، هماهنگ‌تر هستند.

*به لحاظ شغلي چه فعاليت داريد؟

با كمك دوستم در حال برنامه‌ريزي براي يك سمينار در فلوريدا در زمينه مديريت زمان هستيم. از اين طريق مي‌‌گوييم چگونه مي‌توان در كنار خانواده، شغل، سلامت و آمادگي جسماني فعاليت كرد و همه اين‌ها را باهم بطور مطلوب داشت. مي‌خواهيم اين نكته را منتقل كنيم چگونه انسان مي‌تواند سالم و آماده باشد. همسر من از چند سال قبل روي اختلالات عصبي كار مي‌كند. از اين رو در بخش سلامت اين اجلاس را برعهده خواهد داشت. من هم به امور ورزشي به اضافه روش‌هاي ايجاد انگيزه خواهم پرداخت.

*در فلوريدا زندگي را چگونه مي‌گذرانيد؟

از تمام زماني كه در اينجا به عنوان خانواده در كنار هم هستيم ،‌لذت مي‌بريم. براي كسب آمادگي بسيار ورزش مي‌كنم. به دوچرخه‌سواري مي‌پردازم، مي دوم، تنيس بازي مي‌كنم و سرانجام با خيلي از آدم‌هاي جالب ملاقات دارم.

*مثلا چه كساني؟

مثلا با خانواده لانگر. چقدر آدم‌هاي مهربان و آماده كمكي هستند. برنارد كه حتي ما را براي بازي گلف دعوت كرد.

*در اين ميان بازي كردن به‌عنوان بازيكن سابق ديگر برايتان مهم نيست؟

چرا. برخي رسانه‌ها در مورد من مطالبي نوشتند. به برخي تيم‌هاي جوانان و اميدها مشاوره مي‌دهم و آنان را تمرين مي‌دهم. با آنها در زمينه سيستم بازي، انگيزش و تجربيات شخصي همكاري دارم. بديهي است در مورد دروازه‌باني نيز كمك مي‌كنم.

*با دوستان و تيم‌هاي سابق در تماس نيستيد؟

چرا. در اسپانيا در چند نوبت و در بازي‌هاي دوستانه و خيريه براي رئال بازي كردم. با چندو، مدير تيم رئال مرتب در تبادل نظر هستم. همچنين با آلوفنس هيگل، هم‌تيمي سابقم در اف.ث.كلن قرار ملاقات دارم.

*تا چه اندازا اتفاقات تيم آلماني سابق‌تان يعني اف.ث.كلن را تعقيب مي‌كنيد؟

*اف.ث.كلن جايي است كه من در آن رشد كردم. تيمي كه بازي براي آن برايم اعتمادبه‌نفس زيادي را به ارمغان آورد. بديهي است كه به‌دقت تمامي آنچه را كه در آنجا روي مي‌دهد را زير نظر دارم.

*امكان اين است روزي به حيطه فوتبال حرفه‌اي بازگرديد؟ مدرك مربيگري داريد؟

مدرك مربيگري ندارم آن هم به يك دليل ساده چون هيچ‌گاه نخواستم مربي شوم. از اين جهت امكان اين كه بيشتر به عنوان مدير ورزشي فعاليت كنم، وجود دارد.

*قبلا براي چنين پستي پيشنهاد داشته‌ايد؟

خير. من تا اين لحظه روي چنين مساله جدي كار نكرده‌ام.

*مي‌توانيد شرح دهيد چرا پس از خاتمه دوران ورزشي‌تان به كلي از صحنه فوتبال كنار رفتيد؟

پس از 16 سال فوتبال حرفه‌اي با آن همه سفر و اقامت در هتل، خيلي راحت مي‌خواستم سر به بالين خود بگذارم و اوقاتم را با خانواده‌ام سپري كنم. به اين ترتيب همراه با خانواده‌ام سفر تفريحي زيادي كردم و خيلي‌ جاها را ديدم. ضمن اين‌كه من كلا از فوتبال دور نشدم. چون چند بار در برنامه‌هاي تلويزيوني به‌عنوان كارشناس حضور يافتم.

*چه زماني دنياي فوتبال مي‌تواند شاهد بازگشت مجدد شما باشد؟

به‌عنوان كارشناس فوتبال و مفسر تلويزيون من هميشه در دسترس هستم. در غير از اين بايد ديد چه پيش خواهد آمد. همان جمله‌اي كه هميشه تكه كلام فرانتس بكن باوئر است .

انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 4 خرداد 1390  6:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها