نگهداري نان در كيسههاي پلاستيكي سرطانزاست
يك متخصص تغذيه در گفتوگو با فارس:
نگهداري نان در كيسههاي پلاستيكي سرطانزاست
خبرگزاري فارس: يك متخصص تغذيه گفت: نگهداري نان در كيسههاي پلاستيكي موجب سرطانيشدن نان ميشود زيرا كيسههاي نايلوني بر اثر حرارت با تغيير ph مواد سرطانزا را به نان انتقال ميدهند.
سيد ضياءالدين مظهري در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبري فارس «توانا» اظهار داشت: نگهداري نان در كيسهها و ظروف پلاستيكي موجب سرطاني شدن نان ميشود.
وي گفت: افرادي كه نان را در كيسههاي پلاستيك نگهداري ميكنند، نان سرطاني زا مصرف ميكنند به دليل اينكه كيسههاي نايلوني بر اثر حرارت با تغيير ph مواد سرطانزا را به نان انتقال ميدهند.
اين متخصص تغذيه افزود: نان بايد در فريزر نگهداري شود البته بسياري از مردم نحوه نگهداري موادغذايي را در فريز نميدانند؛ نان بايد در طبقات پايين فريزر نگهداري شود به دليل اينكه طبقات بالاتر براي نگهداري مواد با ارزش مانند گوشت، ماهي و سبزي از اهميت زيادي برخوردار است.
مظهري اضافه كرد: بهترين ظروف براي نگهداري نان، ظروف شيشهاي است؛ نگهداري نان در ظروف شيشهاي بي خطر و بهداشتي است كه مانند ظروف پلاستيكي نان را سرطاني نميكند.
وي بيان داشت: ارزش بيولوژيكي و غذايي نان بيات با نان تازه تفاوتي ندارد البته كساني كه مشكل هضم غذا دارند، بهتر است از نان تازه استفاده كنند.
انتهاي پيام/ش
چهارشنبه 4 خرداد 1390 2:31 PM
تشکرات از این پست