برای روی میز صبحانه میتوان از سفره بزرگ قشتگ دست دوزی شده و یا از دست مال های مخصوص زیر بشقاب و شمن دوتابل که بطرز زیبایی گل دوزی شده باشد استفاده کرد, وسط میز را میتوان یک سبد میوه فصل یا گلدان پر از گل قرار داد.
برای هر نفر بشقاب و کارد و چنگال و قاشق لازم است و باین طرز باید قرار داده شود :
بشقاب مقابل صندلی و جلوی بشقاب کارد و چنگال کره خوریوسمت چپ بشقاب چنگال دسر خوری و سمت راست آن کارد و قاشق مربا خوری.قاشق چایخوری و یا قهوه خوری در نعلبکی زیر فنجان و حوله یا دستمال کوچک ما بین بشقاب و نعلبکی فنجان و یا سمت چپ بشقاب قرار میگیرد , در هتل های منظم فنجان ها را قبلآ گرم میکنند و هنگام صرف صبحانه روی نعلبکی قرار میدهند.
نان تست یا ساده در ظرف های مخصوص لای دستمال باید سر میز گذاشته شود ممکن است نان را سر میز تست کرد ,