0

جلالي: آزادسازي خرمشهر الگويي براي ارتقا توان ملي در برابر تهديدات است

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

جلالي: آزادسازي خرمشهر الگويي براي ارتقا توان ملي در برابر تهديدات است

نسخه چاپي ارسال به دوستان
آيين رونمايي از 21 عنوان كتاب دفاع مقدس/3
جلالي: آزادسازي خرمشهر الگويي براي ارتقا توان ملي در برابر تهديدات است

خبرگزاري فارس: مسئول پدافند غيرعامل كشور گفت: اگر يك نگاهي كوتاه به آزادسازي خرمشهر داشته باشيم، مي‌توانيم از آن در شرايط موجود براي تهديد‌هايي كه صورت مي‌گيرد، توان ملي خود را ارتقا دهيم.

به گزارش خبرنگار ايثار و شهادت باشگاه خبري فارس «توانا»، سردار غلامرضا جلالي مسئول پدافند غيرعامل كشور در مراسم آيين رونمايي از 21 عنوان كتاب كه در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي برگزار شد، اظهار داشت: شرايط كشور در اوايل پيروزي انقلاب اسلامي طوري بود كه بعضي از عناصر رژيم طاغوت هنوز داراي مسئوليت بودند و اقدامات مشكوكي را انجام مي‌دادند كه مي‌توان به خدمات يكي از فرماندهان نظامي اشاره كرد كه توانست خدمت سربازي را كم كند و آمادگي رزمي كشور را به حداقل برساند و اين امر باعث شد كه تانك‌ها بدون خدمه مانده و سازماندهي نشده باشند.

وي ادامه داد: عراقي‌ها در طول جنگ فكر مي‌كردند، مي‌توانند كشور ما را فتح كنند و از زمين اهواز به كشور ما هجوم آوردند هرچند آمادگي كامل براي مقابله نداشتيم ولي با جملات كوتاه امام خميني (ره) كه صدام را يك ديوانه محسوب مي‌كرد، ايستادگي كرديم.

* نيروهاي بومي و عشاير كشور در شكست حصر آبادان تأثيرگذار بودند

مسئول پدافند غيرعامل كشور با اشاره به رشادت‌هاي هوانيروز و ارتش در زمين‌گير كردن دشمن، گفت: علاوه بر نيروهاي هوانيروز و ارتش، عشاير و نيروهاي بومي در مقابل دشمن مقابله كردند و اجازه ندادند كه آبادان همانند خرمشهر به تصرف دشمن در آيد.

وي با بيان اينكه 34 روز جنگ در خرمشهر بدون پشتيباني و خدمات صورت گرفت، يادآور شد: در آن ايام براي رساندن آب و غذا به رزمندگان و حمل مجروح با مشكلات بسياري مواجه بوديم و هر روز حلقه محاصره تنگ‌تر مي‌شد كه در 4 آبان دستور عقب‌نشيني صادر و بچه‌ها از خرمشهر بيرون آمدند؛ اين در حالي بود كه بني‌صدر فرمانده جبهه جنگ در مورد استراتژي دادن زمين و گرفتن زمان صحبت مي‌كرد و چه بسا اگر پشتيباني صورت مي‌گرفت، خرمشهر سقوط نمي‌كرد.

* بني‌صدر در 3 عمليات در مقابل دشمن شكست خورد

جلالي افزود: در 18 ماه و 28 روز زمان، تلاش‌هايي براي آزاد‌سازي خرمشهر صورت گرفت؛ زماني كه امام (ره) فرماندهي كل قوا را به بني‌صدر دادند و او با صحبت كردن از دكترين نظامي در 3 عمليات كه يكي از آنها هويزه بود شكست خورد و در همان شهر دزفول لباس نظامي خود را از تن درآورد و با لباس شخصي به محضر امام رسيد و به امام(ره) گفت «جنگ به بن‌بست خورده است».

وي يادآور شد: بني‌صدر معتقد بود كه در برابر 10 لشكر عراقي بايد 30 لشكر ايراني وجود داشته باشد تا پيروز شويم اما امام خميني (ره) فرماندهي كل قوا را به عهده گرفتند و با تبديل فضاي جنگ از تهديد به فرصت، جنگ قادسيه و صدام را تبديل به جنگ اسلام و كفر كردند.

* امام خميني (ره) جنگ را تبديل به دانشگاه انسان‌سازي كرد

مسئول پدافند غيرعامل كشور با مطرح كردن ابعاد ديگري از شخصيت امام خميني (ره) در دفاع مقدس، تصريح كرد: امام خميني (ره) جنگ را از حالت نفرت تبديل به يك دانشگاه انسان‌سازي كرد و اين نشان مي‌داد كه نگاه به صورت اساسي تغيير يافته نه تاكتيك كوچك و امام دستور داد كه حصر آبادان بايد شكسته شود.

وي در ادامه خاطرنشان كرد: وقتي كه فرهنگ ناب اسلام به رزمندگان داده شد آن دكترين نظامي آمريكا تغيير يافت كه جنگ را به عنوان تكليف دنبال كنيم و كم‌كم با اجراي عمليات‌ها تجربيات را كنار هم گذاشته و از دكترين عملياتي ايران با شيوه عمليات در شب و استفاده از سرزمين‌هاي ناهموار استفاده شد.

* دشمن در صدد بود كه معاهده تركمانچاي را تكرار كند

جلالي شهادت حسين فهميده را در ابتداي دفاع مقدس نقطه‌اي از ارزش‌هاي اسلامي دانست و گفت: دشمن تاريخ گذشتگان را در ذهن داشت و تصور مي‌كرد كه مي‌تواند خاك سرزمين ما را همانند تركمانچاي، هرات، بحرين تصرف كند و اعتماد به نفس واقعي ما باعث اين اقتدار ملي شد كه يك وجب از خاك كشور و تصرف دشمن در نيايد.

وي گفت: توليد قله‌هاي ارزشي كه شهدا به عنوان عَلم آن محسوب مي‌شوند، بزرگترين دستاورد خرمشهر در برابر هر تهديدي است كه بايد از اين قله‌هاي معنوي استفاده كنيم و در برابر اين تهديد‌ها بايستيم.

جلالي در پايان خاطرنشان كرد: اگر يك نگاهي كوتاه به آزادسازي خرمشهر داشته باشيم، مي‌توانيم از آن در شرايط موجود براي تهديد‌هايي كه صورت مي‌گيرد، توان ملي خود را ارتقا دهيم.
انتهاي پيام/و

 
 
چهارشنبه 4 خرداد 1390  1:59 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها