0

مدير برنامه هاي زلاتان: غيرممکن است او به رئال برود

masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2823

مينو رايولا، مدير برنامه هاي زلاتان ابراهيموويچ اعلام کرد غيرممکن است اين بازيکن در تابستان پيش رو به رئال مادريد برود ور در مقابل انتظار دارد اين مهاجم سوئدي قراردادي دائم با ميلان امضا کند.

ایبرا در این فصل به طور قرضی از بارسا به میلان پیوست و با زدن 21 گل و کسب هشتمین قهرمانی پیاپی اش در لیگ های مختلف، فصل خوبی را پشت سر گذاشت. با این وجود مسائل انضباطی و انتقادهایی که در مورد هماهنگی او با دیگر بازیکنان ایجاد کرده، آینده او در سن سیرو را در هاله ای از ابهام قرار داده است.

رسانه های ایتالیایی و اسپانیایی روز گذشته اعلام کردند، مورینیو، سرمربی سابق ایبرا در اینتر، به دنبال به خدمت گرفتن اوست زیرا باشگاه مادریدی قصد ندارد قرارداد قرضی آدبایور را دائمی کند اما مدیر برنامه های زلاتان این شایعات را رد کرد.

رایولا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من این احتمال را که میلان آخرین جای بازی زلاتان باشد، رد نمی کنم. من این را 10 سال است که می گویم. من هیچ اتفاق یا سناریویی را رد نمی کنم زیرا وقتی ما به بارسا رفتیم قصدمان این نبود که تنها بعد از یک سال این باشگاه را ترک کنیم.
زلاتان می خواهد فوتبالش را در میلان به پایان برساند اما من نمی دانم چه اتفاقی رخ خواهد داد. من احتمال پیوستن او به تیم دیگر را هم رد نمی کنم اما نه برای فصل آینده. اگر باشگاهی می خواهد او را از میلان بگیرد، باید برای فصل 13-2012 تلاش کند.

من چیزی در مورد علاقه مندی مورینیو برای خرید او نمی دانم. او تماسی با باشگاه میلان یا من نداشت. در واقع این فلورنتینو پرس است که باید با گالیانی تماس بگیرد و با او به توافق برسد. اما غیرممکن است زلاتان در این فصل تیمش را تغییر دهد و آن هم به دو دلیل: اول اینکه میلان نمی خواهد او را بفروشد و دوم اینکه او نمی خواهد از میلان برود حتی اگر مورینیو به دنبالش باشد. اما اگر فردا پرس برای خرید او پیشنهادی 100 میلیون یورویی به گالیانی داد، این دیگر مشکل گالیانی است. ما تنها بعد از آن تصمیم می گیریم زیرا بازیکن است که همیشه تصمیم نهایی را می گیرد."

چهارشنبه 4 خرداد 1390  1:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها