0

مسابقه خرمشهر

zahrafirooz
zahrafirooz
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 45

پاسخ به:مسابقه خرمشهر

خرمشهر،شهرخون و شرف و حماسه، ای که ریختن خون پاک شهیدان بر تربتت برای حفظ اسلام و انقلاب باعث شد تا قداست خاصی پیدا کنی و بدون وضو وارد نشویم، تو سمبل مقاومت ایران وایرانی در برابر هر متجاوز ، جاودان خواهی ماند.

اگر خرمشهر امروز راست قامت واستوار قد برافراشته دارد مرهون ایثار وفداکاری نخلهای استواری است که ابستاده جام زرین شهادت را سرکشیدند و عاشقانه به دیار معبود شتافتند.
پنج شنبه 6 خرداد 1389  10:20 AM
تشکرات از این پست
mmaaam
mmaaam
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 4

خرمشهر، شهر خون، آزاد شد ...!

۲۴سال از این خبر فوری و این لید به یاد ماندنی گذشت اما هنوز در انتظار گوینده ای هستیم که شاید روزی لید طلائیش  این باشد :خرمشهر، شهر خون، آباد شد ...! اما گویی فقط باید صبوری کنیم و  انتظار بکشیم و دوره  بکنیم شب و روز را وهنوز را !

راستش خیلی حرفا بود که دلم می خواست برای خرمشهر و مردم دوست داشتنی اش بنویسم ، مقداری هم خط خطی کردم ولی فکر کردم اینهمه حرف زده اند و حرف زده ایم و می زنیم که کوچکترین ثمری برای خرمشهریهای عزیز که به یقین صبورترین و منتظرترین مردم دنیا هستند نداشته تازه اگر بخواهی بنویسی آنوقت تک تک حرفها و درد دلهای این مردم باید تیتر شود و تو به دستهای خالی خود فکر می کنی می اندیشی که تمام تیترهای دنیا را هم که خرج کنی حتا یک روز از آن ۳۵ روز مقاومت با دستهای خالی را هم نمی توانی توصیف کنی چه برسد به وصف درد این بیست و چند سال که از آغاز آن جنگ لعنتی می گذرد ..

پنج شنبه 6 خرداد 1389  10:29 AM
تشکرات از این پست
sanei_1361
sanei_1361
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 4

تقدیم به ساحت انتظار . مهدی موعود (عج)   0

خرمشهر شهر نیست ، بلکه قطعه ای از بهشتی است که وعده گاه وصال عاشقان بوده است . اگر خرمشهر امروز در حصاری از محبوبیتها جاری است . بی تردید حاصل خون غیرتمندان و دلاورمردان و سرو قامتانی است ، که با بوسه بر قرآن بی پروا تا پای جان ایستادند و از هیچ نترسیدند . و امروز که این قطعه از سرزمین عشق ، بوسه گاه فرشتگان شده است ؛ باشد که میعادگاه ظهور رمز یا مهدی مان ( عج ) باشد .
پنج شنبه 6 خرداد 1389  10:41 AM
تشکرات از این پست
HASADEGH
HASADEGH
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 100

خرمشهر شهر من شهر ما شهري به وسعت ايران
اگر خرمشهر را خدا آزاد نمي كرد داستان حماسه دفاع مقدس به خوبي الان نبود
پنج شنبه 6 خرداد 1389  12:51 PM
تشکرات از این پست
rasaepoor
rasaepoor
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 93

خرمشهر شهر زادگاه محمد جهان آرا و شهر پرواز به سوي لقاء  الله او بود
اگر خرمشهر نبود آيا حماسه دفاع مقدس جاودانه مي گرديد؟
پنج شنبه 6 خرداد 1389  12:59 PM
تشکرات از این پست
zakeri_m
zakeri_m
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1740

خرمشهر شهر خون شده بود. خرمشهر خونین ‌شهر شده بود تا طلعت حقیقت از افق غربت و مظلومیت رزم‌آوران و بسیجیان غرقه در خون ظاهر شود. و مگر آن طلعت را جز از منظر این آفاق می‌توان نگریست؟ آنان در غربت جنگیدند و با مظلومیت به شهادت رسیدند و پیكرهاشان زیر شنی تانكهای شیطان تكه تكه شد و به آب و باد و خاك و آتش پیوست. اما راز خون آشكار شد. راز خون را جز شهدا درنمی‌یابند. گردش خون در رگهای زندگی شیرین است اما ریختن آن در پای محبوب، شیرین‌تر است؛ و نگو شیرین‌تر، بگو بسیار بسیار شیرین‌تر است.

زندگی را تو بساز ، نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف
زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ، زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز . . .
پنج شنبه 6 خرداد 1389  1:14 PM
تشکرات از این پست
zakeri_m
zakeri_m
کاربر نقره ای

خرمشهرشهر من!

هرگز از خاطر نخواهیم برد

صمیمیت سیال تو را

بوی نخلی كتفهایت را و شرجی ات را

پنج شنبه 6 خرداد 1389  1:24 PM
تشکرات از این پست
zakeri_m
zakeri_m
کاربر نقره ای

خرمشهر شهر من ! چه روز باشكوهي است سوم خرداد، روزها و شب‌هاي منتهي به آن، سراسر خاطره و نيايش است و چه باشكوه كه نخل‌ها همچنان ايستاده‌اند. نخل‌ها هنوز ايستاده‌اند تا مقاومت را به رخ تاريخ بكشند، كارون همچنان جريان دارد تا رفتن و پيوستن را متجلي سازد.
نخل‌ها هنوز ايستاده‌اند تا ما بدانيم مردان و زنان اين سرزمين چگونه از خود عبور كردند...
نخل‌ها بيدارند و از راز و رمز شب، سنگر و سكوت و ستاره مي‌گويند، نخل‌ها ايستاده‌اند، خدايا ! فردا چه خواهد شد...

پنج شنبه 6 خرداد 1389  1:30 PM
تشکرات از این پست
zakeri_m
zakeri_m
کاربر نقره ای

خرمشهر شهر من ! چه روز باشكوهي است سوم خرداد، خدايا چه مي‌شود اگر خورشيد بر سرزمين‌ طلايي "خرمشهر" فرود آيد و بر دستان زنان و مردانش بوسه زند، سزاوارست اگر ماه بر پيشاني اين سرزمين سجده كند.
خدايا سزاوارست اگر ستاره‌ها يكي يكي بر زمين آيند تا در برابر عظمت فرزندان اين خاك كرنش كنند.
روبروي مسجد جامع خرمشهر، ايستاده‌ام چه رازها در خود دارد و چه سكوتي كه سرشار از ناگفته‌هاست، چه ايثارها به ياد دارند، احساس مي‌كنم ديوارهاي مسجد نيز خاضعانه در برابر صبوري دادن سرزمين آتش و خون تعظيم مي‌‌كند.

پنج شنبه 6 خرداد 1389  1:35 PM
تشکرات از این پست
yase66
yase66
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 31

خرمشهر شهر مردان عشق وغيرت و شيرزنان دلاور كشورعزيزمان ايران است،خرمشهر شهر خون و مهد دلاوري و غيرت است،آن مردان عشق و غيرت وشير زنان دلاور با  از جان گذشتگي خود به دفاع از كشور عزيزشان ايران پرداختند.آنها  سينه خود را در برابر گلوله هاي دشمن ستبر كردند و از كشور عزيزشان ايران دفاع كردند،تا من و توي ايراني در آسايش و امنيت كامل زندگي كنيم.سلام خداوند بر امام شهدا و تمامي شهداي عزيز كشورمان و مخصوصا شهداي عزيز خرمشهر شهر خون وشهر مهد زيبايي گرامي باد.

امیدوارم همیشه گل باشید.

موفق باشید.

پنج شنبه 6 خرداد 1389  9:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها