خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال النصر عربستان گفت: تنها نگراني من به خط حمله ذوبآهن مربوط ميشود.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، دراگان اسكوچيچ در نشست مطبوعاتي پيش از ديدار تيمهاي ذوبآهن ايران و النصر عربستان در مورد اين ديدار اظهار داشت: براي ذوبآهن احترام زيادي قائل هستم. از اين تيم شناخت زيادي دارم و بدون شك براي صعود آمدهايم، چراكه ميدانم در مسابقات حذفي ديگر شانسي وجود ندارد.
وي ادامه داد: به شانس اعتقاد زيادي ندارم و معتقدم شانس با تيمي خواهد بود كه بيشتر تلاش و تمرين ميكند.
اسكوچيچ تأكيد كرد: ايمان دارم برنده اين ديدار النصر است و همانگونه كه استقلال را شكست داديم، ميخواهيم ديگر تيم ايراني را هم شكست دهيم.
وي افزود: بازيهاي ذوبآهن در ليگ قهرمانان آسيا را ديدهام و از اين تيم شناخت خوبي براي بازي فرداشب پيدا كردهام. تنها خط حمله حريف ايراني من را نگران ميكند.
سرمربي النصر يادآور شد: 2بازيكن مصدوم داريم كه وضعيت آنها براي بازي فردا هنوز مشخص نيست.
وي در مورد نايب قهرماني ذوبآهن در آسيا تصريح كرد: اين موضوع به تاريخ پيوسته و شرايط اين بازي با بازيهاي سال گذشته متفاوت است. من نگران اين موضوع نيستم، چراكه تيم من تيمي است كه مقابل تيمهاي قدرتمند بازي هاي بهتري انجام ميدهد.
انتهاي پيام/