0

مارادونا: به خاطر تهمت اعتياد عليه گروندونا شكايت مي‌كنم

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

مارادونا: به خاطر تهمت اعتياد عليه گروندونا شكايت مي‌كنم

خبرگزاري فارس: چهره اسطوره‌اي فوتبال آرژانتين و جهان عليه رئيس فدراسيون فوتبال كشورش شكايت مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه لارازون، ديگو مارادونا گفت قصد دارد عليه خوليو گروندونا به دادگاه شكايت كند.
چند روز قبل رئيس 80 ساله فدارسيون فوتبال اين كشور آمريكاي جنوبي در ارتباط با مسائل سال گذشته تيم ملي در مصاحبه‌اي اظهار داشت برخي همچون مارادونا مشكلات حاشيه‌ايي فراواني براي وي ايجاد كردند.
اين مقام پس از آنكه در مصاحبه‌ خود از جمله "من سالم هستم ولي برخي بودند كه مشكلات پزشكي داشتند "‌استفاده كرد و در عمل خشم بازيكن، كاپيتان و سرمربي افسانه‌اي سابق كشورش را برانگيخت.

مارادونا كه هفته گذشته با باشگاه الوصل در ازاي 12ميليون دلار قرارداد همكاري بست، اظهار كرد:اين دفعه ديگر كوتاه نمي‌آيم. هركس ادعاي واهي كرده، بايد در دادگاه پاسخگو باشد. من هيچ چيز براي مخفي كردن از مردم ندارم.
اين ستاره كه در گذشته اسير اعتياد به مواد مخدر بود، افزود: ‌از هفت سال قبل كه براي ترك اعتياد تلاش كردم، پاك هستم. نمره مثبت در تست‌هاي پزشكي‌ چند سال گذشته بيان‌گر همين نكته است.
وي ادامه داد: بيان اين حرف‌ها نشان مي‌دهد گروندونا روز به روز وضعيتش سخت‌تر مي‌شود و ظاهرا او اكنون درگير مشكل افزايش سن است. او بايد اين حقيقت را بپذيرد و جا را براي جوان‌تر‌ها باز گذارد.
انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

سه شنبه 3 خرداد 1390  11:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها