0

صنعتكاران: استعفاي بنا ربطي به من ندارد

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

صنعتكاران: استعفاي بنا ربطي به من ندارد

خبرگزاري فارس: مدير تيم‌هاي ملي كشتي گفت: استعفاي محمد بنا ارتباطي به من ندارد.

محمدعلي صنعتكاران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزش باشگاه خبري فارس «توانا»، درباره دلايل استعفاي محمد بنا گفت: من هم به طور دقيق علت اين موضوع را نمي‌دانم. البته از اين تصميم مطلع شدم، اما دليل دقيق آن را نمي‌دانم.
وي درباره‌ اينكه گفته مي‌شود دليل استعفا اين است كه وي به جاي بنا كاپ قهرماني كشتي فرنگي را دريافت كرده است، عنوان كرد: هنگامي ‌كه قصد داشتند جام قهرماني را تحويل سرمربي تيم قهرمان دهند هر چه گشتيم و گوينده سالن اعلام كرد كسي نبود تا جام را بگيرد و روي سكو برود.
مدير تيم‌هاي ملي كشتي افزود: حداقل 5 مرتبه از بلندگو اعلام شد. حتي خودم رفتم بالاي سكوها و دنبال بنا گشتم. از علي محمدي قهرمان 66 كيلو نيز سراغ بنا را گرفتم كه او هم نمي دانست. در حالي كه دبير فدراسيون جهاني از اين موضوع عصباني شده بود مارتينتي به من گفت كه خودت برو بالا و جايزه را دريافت كن.
وي ادامه داد:‌ خيلي سال‌ها پيش از اين از سكو بالا رفته‌ام و نيازي به اين چيزها ندارم. من 50 سال پيش روي سكوها رفته‌ام. حتي زماني‌ كه بالاي سكو هم بودم بازهم دنبال بنا مي‌گشتم و مطمئن باشيد به من ربطي نداشته است. همه با گرمكن روي سكو بودند و من با كت و شلوار رفتم.
صنعتكاران تصريح كرد: ‌مساله اين بود كه دبير و مسئولان فدراسيون جهاني از تاخير مسئولان تيم فرنگي ايران نارحت بودند. مارتينتي بعد از اين قضيه هم به خاطر اينكه مربي تيم نرفته جام را دريافت كند ناراحت بود و گله كرد. از اين 5 مربي هيچكدام را پيدا نكردم. گفتم شايد چون حق فرنگي‌كار 96 كيلو ما را خورده بودند، بنا رفته است.
انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

سه شنبه 3 خرداد 1390  11:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها