خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون تكواندو گفت: در هيچ رشته ورزشي سراغ نداريم كه در يك سال سه عنوان قهرماني مهم بينالمللي را كسب كرده باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد پولادگر در نشستي مشترك با خبرنگاران خاطرنشان ساخت: بعد از 40 سال عنوان قهرماني جهان را به دست آورديم كه ثمره تلاش كادر فني و مجموعه فدراسيون بود. اين قهرماني از سه جهت داراي اهميت بود.
وي ادامه داد: يكي اينكه در كشور كره جنوبي صورت گرفت و براي نخستين بار به دست آمد. ديگري هم از نظر زماني بود، چون اين مسابقات قبل از پيكارهاي سهميه المپيك انجام شد تمامي تيم ها با نفرات اصلي خود آمده بودند. در دوره گذشته 126 كشور حضور داشتند و اين بار 149 كشور با يكديگر به رقابت پرداختند.
پولادگر تصريح كرد: البته ايران در دوره هاي گذشته نيز شايسته قهرماني بود اما نفوذ كره اي ها اين امكان را نداد. در هيچ رشته ورزشي سراغ نداريم كه دريك سال بتواند سه عنوان قهرماني در مسابقات آسيايي قزاقستان، جام جهاني چين و قهرماني جهان كره جنوبي به دست آورد. اين موفقيت مرهون تلاش كادر فني است كه سرمربي آن بهترين مربي جهان شد.اين كادر فني زماني خود از قهرمانان جهان و آسيا بودند.
رئيس فدراسيون تكواندو در پاسخ به استفاده از هوگوهاي الكترونيكي دي دو در مسابقات المپيك 2012 خاطرنشان ساخت: مشكلي براي استفاده از اين هوگوها نداريم چون در رقابت هاي منچستر و آلمان آن را امتحان كرده و توانسته ايم كه به مدال طلا هم دست يابيم.
وي اظهار داشت: فكر مي كنم دليل اصلي چنين تصميمي اين بود كه در برخي فينال هاي مسابقات جهاني كره جنوبي كامپيوترها همگي با هم هنگ كردند و مشكلاتي پيش آمد. به رغم مشكلات مالي كه فدراسيون دارد اين هوگوها را تهيه كرده و در اختيار تيم ملي قرار مي دهيم تا با آنها تمرين كنند.
وي ادامه داد: امسال 5 ميليارد تومان بودجه را براي فدراسيون برآورد كرده اين كه قرار است 2.5 ميليارد تومان آن را سازمان تربيت بدني در اختيارمان بگذارد و مابقي را خودمان درآمدزايي كنيم.
رئيس فدراسيون تكواندو درباره انتقاد از مربي كره اي گفت: او تازه سه ماه است كه آمده و اگر در مسابقات جهاني مدال طلا هم مي گرفت خيلي ها مي گفتند كه حاصل تلاش او نبوده است پس چطور ناكامي ها حاصل كار اين مربي است.
وي افزود: بعد از بررسي هاي زياد او را بر اساس تجربه قهرماني و فوق ليسانس تربيت بدني انتخاب كرده ايم. ما در جهان كلاً سه مربي زن داريم و بيشتر تيم بانوان با مردان تمرين مي كنند. اتحاديه آسيا نيز او را تاييد كرده بود.
پولادگر در پاسخ به حضور شش پري، آسماني و حاجي پور در وزن دوم المپيك و اعزام يك يا دو نفر به مسابقات سهميه المپيك اظهار داشت: تا هفته آينده دو نفر اعزامي را به باكو مشخص مي كنيم. ممكن است يكي از اين سه نفر به يك وزن بالاتر يا پايين تر بروند، اما پريسا فرشيدي نيز در اين ميان شانس دارد. اين بستگي به تصميم كادر فني دارد.
وي در پايان تاكيد كرد: انتقاد از اين مربي كره اي غير منصفانه است و نياز به زمان بيشتري دارد. در بخش زنان كار ما سخت تر است اما اميدواريم كه بتوانيم دو سهميه المپيك را كسب كنيم.
انتهاي پيام/