0

سامي خديرا: از رقابت با نوري شاهين نمي ترسم

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

سامي خديرا، هافبک رئال مادريد، با نگاهي به فصل آينده اعلام کرد ترسي براي رقابت با نوري شاهين، خريد جديد رئال ندارد.

این بازیکن ملی پوش همچنین از شرایطش در پایتخت اسپانیا در یک سال حضورش در باشگاه رئال ابراز رضایت کرد.

او همچنین از حضور نوری شاهین استقبال کرد و گفت حضور این بازیکن می تواند موجب پیشرفتش شود.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این کاملا طبیعی است که مربی برای 60 بازی در یک فصل نخواهد تنها از یک بازیکن در یک پست استفاده کند. من از رقابت نمی ترسم و از حضور نوری شاهین خوشحال هستم. من او را از قبل می شناسم. او فرد فوق العاده و یک بازیکن بزرگ است.

این برای رئال خیلی خوب است که یک بازیکن باکیفیت را به خدمت گرفته است. ما می خواهیم در جام های مختلف به قهرمانی برسیم و به همین دلیل نیاز به بازیکنان باکیفیت داریم اما من مطمئنم که فصل بعد هم در ترکیب اصلی خواهم بود.

رئال باشگاهی است که به دنبال رسیدن به بیشترین موفقیت است: لیگ، جام حذفی، چمپیونزلیگ. ما این فصل لالیگا و چمیپونزلیگ را از دست دادیم. من هم البته برای خودم اهدافی دارم. بنابراین شاید بعضی ها این فصل را یک ناکامی بدانند.

اما شما باید همه جوانب را در نظر بگیرید. بارسلونا شش-هفت سال است که تیم جا افتاده ای دارد. ما یک تیم جدید هستیم،با یک مربی جدید و فلسفه بازی جدید. ما به اهداف اصلی مان نرسیدیم ما بازی های بسیار خوبی انجام دادیم."

سه شنبه 3 خرداد 1390  4:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها