0

آخرین اخبار لیگ برتر در روز سه شنبه 3- 3

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

پاسخ به:آخرین اخبار لیگ برتر در روز سه شنبه 3- 3

نارضايتي رضايي را تاييد کردم

زرينه: سياست‌هاي باشگاه پرسپوليس در بخش پزشكي اشتباه است

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: سياست‌هاي باشگاه پرسپوليس در بخش پزشکي اشتباه است.

دکتر فريد زرينه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره درگيري لفظي روز گذشته خود با غلامرضا رضايي اظهار داشت: مشکل خاصي نبود. پس از اينکه رضايي در تمرين به من مراجعه کرد از نحوه درمان خود در کلينيک باشگاه پرسپوليس انتقادهايي کرد و دلايلي داشت که نارضايتي او را تاييد کردم.

وي افزود: به نظر من سياست باشگاه در قبال بخش پزشکي اشتباه است و نتيجه اين اشتباه هم مورد غلامرضا رضايي است که بعد از گذشت هفته ها هنوز درمان نشده است.

زرينه گفت: موضوعي که در حال حاضر مهم است سلامتي غلامرضا رضايي است که سعي خواهيم کرد اين اتفاق زودتر بيفتد. البته اين را بايد بگويم رضايي به دليل دور بودن مسيرش بعد از چند جلسه تمرين زير نظر من گفت مي خواهم به کلينيک باشگاه پرسپوليس بروم من هم گفتم با اين حساب شما از زير نظر مستقيم من خارج مي شويد.

پزشک تيم پرسپوليس خاطرنشان کرد: تمام تلاش خودم را انجام مي دهم تا رضايي که يکي از موثرترين بازيکنان پرسپوليس است زودتر به جمع قرمزپوشان اضافه شود اما با توجه به شواهدي که پيداست رضايي به بازي يکشنبه آينده با سپاهان نمي رسد.

زرينه در پايان درباره ساير مصدومان پرسپوليس گفت: تياگو و فشنگچي در تمرينات گروهي حضور پيدا کردند و مشکل خاصي ندارند اما وضعيت نوري وسکوبرت تا روز جمعه مشخص مي شود. حيدري نيز به بازي مقابل سپاهان نمي رسد.

سه شنبه 3 خرداد 1390  4:06 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

درخشان: از باشگاه شهرداري تبريز خواستم بازيكنان خوبي بگيرد

سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: براي ماندن در شهرداري شرطي نگذاشتم و فقط خواستم بازيکنان خوبي بگيرند.

حميد درخشان در مورد اينکه با تيم شهرداري تبريز براي فصل آينده ادامه همکاري مي دهد يا خير عنوان کرد: اوايل هفته آينده به تبريز مي روم تا توافقات اوليه انجام شده را نهايي کنم. من ليست بازيکنان را در اختيار باشگاه قرار دادم.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا براي ماندن در شهرداري تبريز شرطي دارد يا خير گفت: هيچ شرطي نگذاشتم و فقط خواستم که بازيکنان خوبي را به خدمت گيرند. من قصد دارم 50 درصد تيم را حفظ کنم.

سه شنبه 3 خرداد 1390  4:06 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

هيچ مشكلي براي بازديد نمايندگان AFC از ورزشگاه تبريز وجود ندارد

مدير کل تربيت بدني آذربايجان شرقي گفت: هيچ مشکلي براي بازديد نمايندگان AFC از ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز وجود ندارد.

''سيدمحمد شروين اسبقيان'' روز سه شنبه در جلسه هماهنگي براي بازديد اين نمايندگان از دو باشگاه تراکتورسازي و شهرداري و ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز، بر آمادگي اين اداره کل تاکيد کرد و افزود: اين ورزشگاه در مقايسه با ورزشگاه هاي ديگر کشور، مزيت هاي فراواني دارد.
وي اضافه کرد: نواقص اندکي که در اين ورزشگاه وجود داشت بخش عمده اش برطرف شده و در چند روز باقي مانده به کلي مرتفع خواهد شد.
وي اضافه کرد: تبريز و ورزشگاه يادگار امام (ره) اين شهر همواره ميزبان خوبي براي مسابقات و تيم هاي ميهمان بوده و مطمئن هستيم که نمايندگان AFC نيز در بازديد خود به اين موضوع پي خواهند برد.
نمايندگان دو باشگاه تراکتورسازي و شهرداري تبريز که در اين جلسه حضور داشتند، آمادگي خود براي پذيرايي از نمايندگان AFC را اعلام کردند و متعهد شدند تا نواقص موجود باشگاه هاي خود را برطرف سازند.
نمايندگان AFC که از بيست و ششم ارديبهشت ماه گذشته وارد کشورمان شده اند تاکنون از باشگاه هاي پيروزي، استيل آذين، شاهين بوشهر، سايپا، پيکان، پاس، ملوان، نفت تهران، راه آهن و صباي قم بازديد کرده اند و در ادامه از باشگاه هاي ذوب آهن، سپاهان، مس، تراکتورسازي، شهرداري، صنعت نفت، فولاد و استقلال بازديد خواهند کرد.
دو باشگاه تراکتورسازي و شهرداري تبريز روز ششم خرداد ماه جاري مورد بازديد اين نمايندگان قرار مي گيرند. 

سه شنبه 3 خرداد 1390  4:15 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

خواسته مظلومي از بازيکنان استقلال:

قهرماني در جام حذفي و اهداي كاپ قهرماني به حجازي

پرويز مظلومي در تمرين امروز از شاگردانش خواست قهرمان جام حذفي شوند و کاپ قهرماني را به منزل مرحوم حجازي ببرند.

تمرين صبح استقلال از ساعت 10 در ورزشگاه نوبنياد آغاز شد و آبي پوشان پس از سه روز تعطيلي با يک ساعت تمرين هوازي کار خود را پيگيري کردند.

* مهدي سيد صالحي مهاجم آبي پوشان با لباس شخصي حاضر شد و با اجازه مربيان نوبنياد را ترک کرد.

* اسماعيل شريفات، لوييز، فرهاد مجيدي، هوار ملا محمد و حنيف عمران زاده غايبان اين تمرين بودند.

* پرويز مظلومي قبل از تمرين امروز براي بازيکنانش صحبت کرد و گفت: حجازي از جمع ما جدا شد. اين غم بزرگي براي ما و فوتبالي ها به خصوص باشگاه استقلال است. اميدوارم بتوانيم قهرمان جام حذفي شويم تا اين قهرماني را به روح حجازي تقديم کنيم و کاپ قهرماني را به منزلش ببريم. فردا هم بايد حضور پر شوري را در مراسم خاکسپاري داشته باشيم.

* تمرين عصر امروز استقلال با يک دقيقه سکوت به احترام ناصر حجازي برگزار مي شود. اين تمرين ساعت 18 در همين زمين برگزار مي شود.

سه شنبه 3 خرداد 1390  4:20 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

ميثاقيان از بوشهر رفت

گزي: استاندار و نمايندگان بوشهر قول حمايت از شاهين را داده‌اند

سرپرست باشگاه شاهين بوشهر گفت: استاندار و نمايندگان بوشهر قول حمايت از باشگاه را داده‌اند.

احمد گزي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد وضعيت تيم شاهين بوشهر گفت: در حال حاضر استاندار و نمايندگان استان و مديرکل تربيت بدني استان بوشهر به ما قول حمايت داده‌اند تا مشکلات تيم حل شود. آنها چند گزينه براي حمايت از تيم دارند. هنوز من در جريان نيستم که آنها از چه طريقي مي‌خواهند به تيم کمک کنند اما شايد يکي از اين گزينه وجود يک اسپانسر قدرتمند براي شاهين باشد.

وي در مورد اينکه باشگاه شاهين مطالبات بازيکنانش را پرداخت کرده‌ يا نه گفت: بازيکنان حدود 30 درصد از مبلغ قراردادشان باقي مانده است.

گزي همچنين در مورد وضعيت اکبر ميثاقيان سرمربي شاهين گفت: ايشان که فعلا از بوشهر رفته‌اند و ما هم منتظريم تا استراتژي باشگاه براي فصل آينده مشخص شود و بعد در مورد کادر فني تصميم گيري کنيم. شايد هفته آينده وضعيت باشگاه مشخص شود.

سه شنبه 3 خرداد 1390  4:21 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

سوزوكي: سپاهان الگويي مطلوب براي باشگاه‌هاي ايراني است

رئيس هيات نمايندگان کنفدراسيون فوتبال آسيا گفت: سپاهان بزرگ‌ترين باشگاه ايراني است که به خوبي گام‌هاي بلندي را در مسير حرفه‌اي شدن برداشته است.

توکاتا سوزوکي در گفت و گويي با پايگاه خبري سپاهان اظهار داشت: از همه باشگاه هاي ايراني که بهترين همکاري را با ما داشته اند سپاسگزاري مي کنم و خوشحالم که فوتبال ايران به خوبي در مسير رشد و پيشرفت گام بر داشته است.

مدير بخش مسابقات اي اف سي با اشاره به بازديد خود از باشگاه سپاهان گفت: سپاهان از زير ساخت ها و امکانات و شرايط بسيار خوبي در همه حوزه ها بهره مند است. همچنين اين باشگاه در حوزه رسانه، بازاريابي و در آمدزايي، فروش اينترنتي، کانون هواداران و ساير مسائل مورد نظر کنفدراسيون فوتبال آسيا خيزهاي بلندي را برداشته و به موفقيت هاي چشمگيري دراين حوزه ها دست پيدا کرده است و با اطمينان مي توانم بگويم که اين باشگاه براي ساير باشگاه هاي ايراني مي تواند الگويي مثال زدني و نمونه باشد.
وي ادامه داد: مدير عامل باشگاه سپاهان امروز در گزارش خود به هيات نمايندگان اي اف سي اعلام کردند که مديريت تکميل ورزشگاه نقش جهان به اصفهان واگذار شده و با اين واگذاري مي توان اميدوار به ساخت هر چه سريع تر اين ورزشگاه بزرگ در اصفهان شد. ما نيز مايل و اميدواريم تا هر چه زودتر باشگاه سپاهان و شهر اصفهان بتواند از وجود اين ورزشگاه بهره مند شود.

سوزوکي در قسمتي ديگر از صحبت هايش با اشاره به هواداران ايراني گفت: باشگاه سپاهان به همراه چند باشگاه ديگر ايراني هواداران زيادي دارد و در حوزه کانون هواداران و سازماندهي هواداران خود اقدامات قابل توجهي داشته است ، من اميدوارم ساير باشگاه هاي ايراني نيز به اين مسئله مهم (تشکيل و سازماندهي کانون هواداران) توجه و عنايت ويژه اي داشته باشند. هواداران فوتبال ايران با شور و شکوه شان از نگاه اي اف سي در جايگاه بالا و منحصر به فردي قرار دارند و لازم است تا همه باشگاه ها براي توجه و سازماندهي هواداران شان تلاش زيادي داشته باشند.

وي در پايان گفت : لازم مي دانم تا قهرماني سپاهان را در رقابت هاي ليگ برتر ايران به همه مسئولان اين باشگاه و هوادارانش تبريک گويم و اميدوارم که اين تيم هم در ليگ قهرمانان آسيا و هم در رقابت هاي حذفي ايران نيز موفق و پيروز به مراحل نهايي اين رقابت ها راه پيدا کند.

سه شنبه 3 خرداد 1390  4:22 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

حضور سوزوکي و دوستان در سالن

مدير رسانه‌اي AFC: نشست‌هاي مطبوعاتي ذوب‌‌‌آهن را الگو قرار دهيد

نشست مطبوعاتي قبل از ديدار تيم‌هاي ذوب‌‌‌آهن و النصر با حضور ناظران و مسئولان کنفدراسيون فوتبال آسيا برگزار شد.

نشست مطبوعاتي قبل از ديدار تيم‌هاي ذوب‌‌‌آهن و النصر از مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا در حالي ظهر امروز برگزار شد که سوزوکي، مدير مسابقات ليگ قهرمانان آسيا به اتفاق ساير ناظران و بازرسان AFC که براي بازديد از امکانات و تجهيزات فوتبال ايران در کشورمان حضور دارند، در انتهاي سالن نشست مطبوعاتي مستقر شده و شاهد گفت و گوي اسکوچيچ، ابراهيم‌زاده و کاپيتانان النصر و ذوب‌‌‌آهن شدند.
نکته قابل توجه اينکه حدود 30 خبرنگار و عکاس ايراني و عربستاني از اين نشست استقبال کردند که اين موضوع سوزوکي و دوستانش را به وجد آورد به طوري که استيو کيم، مدير رسانه‌اي AFC نشست باشگاه ذوب‌‌‌آهن را داراي استانداردهاي لازم ناميد و از ساير باشگاه‌هاي ايراني درخواست کرد تا اين باشگاه را براي برگزاري نشست‌‌هايشان الگو قرار دهند.
مسابقه تيم هاي ذوب آهن ايران و النصر عربستان فردا از ساعت 19:15 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار مي‌شود.

سه شنبه 3 خرداد 1390  4:24 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

انگشت نگاري از بازيكنان النصر عربستان در فرودگاه اصفهان

پليس فرودگاه ايران به دنبال انگشت نگاري‌هاي اخير سعودي‌ها از بازيكنان ايراني،‌ اقدام به انگشت نگاري از بازيكنان عربستاني تيم فوتبال النصر كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پليس ايران در فرودگاه اصفهان به محض ورود كاروان تيم النصر اقدام به انگشت نگاري از بازيكنان عربستاني اين تيم كرد. اين در حالي بود كه از بازيكنان خارجي اين تيم انگشت نگاري نشد. هم چنان كه از اتوبوس حامل بازيكنان النصر مراقبت امنيت شديدي صورت گرفت و چهار خودرو پليس آن را همراهي كرد.

دراگان، سرمربي تيم فوتبال باشگاه النصر عربستان از عدم حضور احمد عباس، هافبك وسط اين تيم در ديدار فردا ابراز ناراحتي كرد.

احمدعباس به دنبال تمرين ديروز، مصدوميتش عود كرد كه اين ناراحتي دراگان را به دنبال داشت.

دراگان در اعتراض به پزشك تيم النصر گفت: چرا از وضعيت جسماني احمد عباس در رياض مطمئن نشده است و اين بازيكن را به اصفهان آورده است. همچنين وضعيت محمد السهلاوي براي بازي فردا مشخص نيست و چه بسا اين بازيكن نيز تيم النصر را همراهي نكند، اما بدر المطوع ،‌ بازيكن كويتي اين تيم دوران مصدوميت خود را پشت سر گذاشته است و در ديدار فردا شركت خواهد كرد.

بازي النصر با ذوب آهن در مرحله حذفي ليگ قهرمانان فردا ساعت 7:15 در ورزشگاه فولاد شهر برگزار خواهد شد.

سه شنبه 3 خرداد 1390  4:44 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

انگشت‌نگاری از سعودی‌ها در ایران

پلیس ایران در فرودگاه اصفهان به محض ورود کاروان تیم النصر اقدام به انگشت نگاری از بازیکنان عربستانی این تیم کرد. این در حالی بود که از بازیکنان خارجی این تیم انگشت نگاری نشد. هم چنان که از اتوبوس حامل بازیکنان النصر مراقبت امنیت شدیدی صورت گرفت و چهار خودرو پلیس آن را همراهی کرد.

دراگان، سرمربی تیم فوتبال باشگاه النصر عربستان از عدم حضور احمد عباس، هافبک وسط این تیم در دیدار فردا ابراز ناراحتی کرد.

احمدعباس به دنبال تمرین دیروز، مصدومیتش عود کرد که این ناراحتی دراگان را به دنبال داشت.

دراگان در اعتراض به پزشک تیم النصر گفت: چرا از وضعیت جسمانی احمد عباس در ریاض مطمئن نشده است و این بازیکن را به اصفهان آورده است. همچنین وضعیت محمد السهلاوی برای بازی فردا مشخص نیست و چه بسا این بازیکن نیز تیم النصر را همراهی نکند، اما بدر المطوع ،‌ بازیکن کویتی این تیم دوران مصدومیت خود را پشت سر گذاشته است و در دیدار فردا شرکت خواهد کرد.

بازی النصر با ذوب آهن در مرحله حذفی لیگ قهرمانان فردا ساعت 19:15 در ورزشگاه فولاد شهر برگزار خواهد شد.
سه شنبه 3 خرداد 1390  4:44 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

دايي د:
مردم قدر حجازي را مي‌دانند اما آنهايي كه بايد نه
صلاح نديدم در جلسه كميته فني شركت كنم
در دادگاه خيلي چيزها را ثابت مي‌كنم

علي دايي مي‌گويد مردم ما قدر امثال ناصر حجازي را مي‌دانند، اما آنهايي كه بايد كاري كنند، متاسفانه عملي انجام نمي دهند.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، از مسايل مختلفي از جمله درگذشت ناصر حجازي، عدم حضورش در جلسه كميته فني باشگاه ، شكايت يك خبرنگار از او و آخرين وضعيت پرسپوليس صحبت كرده است .

* ناصر حجازي براي هميشه از ميان ما رفت، شما هم كه جزو نخستين شاگردان اين مرحوم بوديد.

ما هر چقدر راجع به ناصر حجازي صحبت كنيم، كم گفته‌ايم. خود من به شخصه شاگرد او بودم و علاقه‌ ديگري به او داشتم و رابطه ما هميشه دو طرفه بود. به نظر من حجازي آدمي بود كه حالا مي‌بينيد همه مردم به خوبي و نيكي از او ياد مي‌كنند و به خاطر صراحت لهجه‌اش و اين كه زير بار حرف كسي نمي‌رفت، او را دوست دارند. مطمئنا مردم ما قدر چنين آدم‌هايي را مي‌دانند، اما آنهايي كه بايد براي امثال حجازي‌ها پا پيش بگذارند و كاري انجام بدهند، متاسفانه كاري نمي كنند. ما يك انسان خيلي بزرگ را از دست داديم و هميشه ياد حجازي در خاطر ما خواهد ماند. به نظرم شايد حجازي از نظر جسمي ديگر پيش ما نباشد، اما ياد او هميشه در ذهن ما است و او را حس خواهيم كرد، خود من كه اين گونه‌ام.

* وقتي اسطوره‌ها مي‌روند تازه مي‌فهميم كه چه كسي را از دست داده‌ايم و به همين خاطر بيشتر دلمان از كاري كه يك ليدر با علي دايي كرد، به درد مي‌آيد.

ببخشيد، هر كسي كه نمي‌تواند چنين كاري را بكند. مطمئن باشيد آن ليدر بيرون از باشگاه نمي‌تواند سراغ علي دايي بيايد و وقتي كه باشگاه مامن چنين افرادي باشد، اين اتفاق هم مي‌افتد. من چندين بار گفته‌ام كه همه مي‌دانند كه علي دايي كجاست يا كجا مغازه دارد. اگر آن ليدر با من كاري دارد،‌ چرا بيرون از باشگاه پيش من نمي‌آيد. به نظر من اينها مسايلي است كه بايد موشكافي شود و سازمان بازرسي كل كشور بايد رسيدگي كند كه چرا فلان كس تهديد مي‌شود يا يك گزارشگر و روزنامه نگار برايش مشكل به وجود مي‌آيد. بايد به اينها توجه كنند، نه مسايل ديگر. چون من در تمام اين مدت چيزي جز خوبي از مردم نديده‌ام. آنهايي كه بدون هيچ چشم داشتي و بدون شيله پيله سراغ آدم مي‌آيند، همين مردم هستند.

* آقاي دايي! آيا به همين خاطر در جلسه كميته فني شركت نكرديد؟

نه. من صلاح ديدم كه در جلسه كميته فني شركت نكنم. مسئول فني تيم من هستم و اين حق من است كه بگويم جلسه كميته فني برگزار شود يا نشود.

* با وجود اين كه از آن خبرنگاري كه در اصفهان از او نام برده بوديد، عذرخواهي كرديد، اما آن خبرنگار از شما شكايت كرده است.

چنين چيزهايي بايد انجام شود تا دست خيلي‌ها رو شود. بعضي‌ها يك كارهايي مي‌كنند تا به جايي برسند، اما با اين كارها دست خودشان را رو مي‌كنند. اتفاقا من خيلي خوشحال شدم كه آن فرد شكايت كرد، اسم آن خبرنگار را هم نمي‌دانستم و هيچ جا هم نديديد كه من اسم او را ببرم اما من جراتش را داشتم و واقعيت را گفتم و در دادگاه هم واقعيت را ثابت مي‌كنم. خواهش مي‌كنم راجع به اين چيزهاي كوچك صحبت نكنيد، اين مسايل دردي از ما دوا نمي‌كند.

* يكشنبه با سپاهان بازي داريد. شرايط تيم چگونه است؟

همان طور كه در بازي پيكان ديديد، شرايط پرسپوليس عالي است. بازيكنان من فقط به كار خود و وظيفه‌اي كه دارند فكر مي‌كنند و مطمئنا به شكست سپاهان فكر مي‌كنيم.

* هواداران پرسپوليس مي‌توانند براي شكست سپاهان به شما كمك كنند.

مطمئن همين طور است. انشاءالله با حضور هواداران واقعي‌مان كه تحت تاثير بعضي‌ها قرار نمي‌گيرند، خيلي حرف‌ها براي گفتن خواهيم داشت و مي‌توانيم يك كار كوچك براي آن‌ها انجام دهيم.

سه شنبه 3 خرداد 1390  4:45 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2823

بازيكن برزيلي تراكتورسازي تبريز از اين تيم جدا شد

'لئوناردو پيمنتا فاريا' بازيکن برزيلي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز با مسئولان باشگاه تسويه حساب و از اين تيم جدا شد.

به گزارش روز چهارشنبه سايت باشگاه تراکتورسازي تبريز، اين بازيکن که قراردادش با باشگاه خاتمه يافته به دليل مشکلات خانوادگي و تحصيلي فرزندانش، مجبور به بازگشت به کشورش شد.
بر اساس همين گزارش، پيمنتا به همين منظور به همراه خانواده اش ايران را به مقصد ترکيه ترک و از آنجا راهي برزيل خواهد شد.
پيمنتا با صعود تيم تراکتورسازي به ليگ برتر به اين تيم پيوست و اين تيم را در فصل هاي نهم و دهم ليگ برتر همراهي کرد.
البته اين بازيکن برزيلي در اواسط فصل نهم و به طور قرضي به تيم ''بوتافوگو'' برزيل ملحق و از ابتداي ليگ دهم دوباره به جمع ياران تراکتورسازي اضافه شد.
تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز در فصل دهم رقابت هاي ليگ برتر با کسب 57 امتياز از 34 بازي، رده پنجم جدول رده بندي را به خود اختصاص داد. 

چهارشنبه 4 خرداد 1390  1:41 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2823

سخنراني فتح‌الله‌زاده و حضور بيش از 400 خبرنگار و فيلمبردار

سرپرست باشگاه استقلال براي هواداران ناصر حجازي، سخنراني کوتاهي کرد.

علي فتح الله زاده که شور و حال مردم را در تشويق ناصر حجازي مي ديد با در دست گرفتن ميکروفن براي هواداران مشغول سخنراني شد و گفت: امروز براي ناصر حجازي هيچ چيز کم نگذاريد و با صداي بلند نام را فرياد بزنيد. او را طوري صدا بزنيد که بشنود. او امروز در ورزشگاه آزادي حاضر است. فکر کنيد که حجازي روي تک تک اين صندلي ها نشسته است. براي حجازي صلوات و فاتحه بفرستيد.

* جمعيت حاضر در ورزشگاه آزادي به 6 هزار نفر رسيد. هواداران شعار " رو قلب ما نوشته ناصر سلطان عشقه " اين مرحوم را تشويق کردند.

*بيش از 400 خبرنگار نوشتاري و تصويري در ورزشگاه آزادي حضور دارند. با مساعدت نبي دبير فدراسيون، حسيني روابط عمومي فدراسيون فوتبال و اصغر حاجيلو خبرنگاران و عکاسان توانستند در داخل زمين حضور پيدا کنند.

* وقتي درب آمبولانس حامل پيکر ناصر حجازي باز شد حدود 200 عکاس براي عکس گرفتن مقابل درب آمبولانس حضور پيدا کردند.

* پيشکسوتان فوتبال عکس ناصر حجازي را در دست گرفته اند.

چهارشنبه 4 خرداد 1390  2:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها