عبدالله ویسی بعد از عقد قرارداد دوساله با تیم فوتبال صبای قم درباره انتخابش به عنوان سرمربی صبای قم در یازدهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور اظهار داشت: اینجا رفاقت خوبی با مسئولان باشگاه دارم و تمام تلاشم این است که برای موفقیت صبا از جان و دل مایه بگذارم.
بازیکنانی را جذب میکنیم که از هر نظر به کار تیم بیایند
وی با تأکید بر اینکه هدف ما در لیگ آینده این است که صبا را در لیگ به تیمی قوی و منسجم تبدیل کنیم، افزود: درخواست خودم برای جذب بازیکنان موردنظر را به مسئولان باشگاه دادهام، ضمن اینکه بازیکنانی را جذب میکنیم که از هر نظر به کار تیم بیایند.
سرمربی تیم فوتبال صبای قم افزود: با این اتفاق یک پله نسبت به سایر تیمها جلوتر هستیم چون لیگ قبل هم در قم بودم و با صبا کار کردم، اما ابتدا دنبال جذب مهرههای مورد نظر هستم تا برای هماهنگی بیشتر کا خود را با جدیت آغاز کنیم و تیمی قوی را تشکیل دهیم.
صبا هوادارانی دارد که فوتبال را خوب میفهمند
وی با بیان اینکه با جو قم و تماشاگرانش آشنایی کامل دارم و این تیم هواداران خوبی دارد که فوتبال را خوب میفهمند و تاکنون به خوبی رفتار کردهاند، ابراز داشت: مردم قم در این مدت به من لطف داشتهاند و اکنون که مورد اعتماد مسئولان باشگاه و آنها هستم، فکرهای خوبی برای موفقیت صبا دارم.
تیمی خوب با نفراتی با انگیزه تشکیل میدهیم
سرمربی جدید صبا تصریح کرد: تمام نقاط ضعف و قوت صبا در لیگ دهم را در ذهن دارم و هدفم این است که تیمی خوب با نفراتی با انگیزه تشکیل دهیم زیرا اگر تیم خوب بسته شود و بازیکنان از انعطاف پذیری بالایی برخوردار باشند توانایی بازی کردن در بهترین شرایط را داریم.
وی اظهار داشت: رابطه خوبی با مجموعه باشگاه صبا دارم زیرا به نظر من برقراری ارتباط سالم با مجموعه باشگاه اعم از مدیران، بازیکنان و همکاران خود در کادر فنی تیم میتواند تاثیر زیادی در روند رو به رشد تیم داشته و مسیر روشنی را در پیش رو قرار دهد.
دهمی لیگ دهم ویسی با صبا
گفتنی است: ویسی در دهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور در 21 مسابقه هدایت تیم فوتبال صبای قم را بر عهده داشت که در این مدت با صبای قم موفق به کسب پنج پیروزی، 9 مساوی و هفت شکست شد و در نهایت تیمش با کسب 41 امتیاز در مکان دهم جدول رده بندی لیگ برتر قرار گرفت.
ویسی در حالی با حضور در دفتر هیئت فوتبال استان قم قرارداد خود را امضا کرد که قرارداد وی با این باشگاه دو فصل ورزشی است و این مربی که پیش از این در فصل نهم لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور دستیار رسول کربکندی در تیم راهآهن بود و سابقه مربیگری در فولاد خوزستان و صبای قم را در زمان سرمربیگری کربکندی دارد از امروز رسما سرمربی صبای قم در لیگ یازدهم می باشد.