0

آخرین اخبار لیگ برتر در روز سه شنبه 3- 3

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

آخرین اخبار لیگ برتر در روز سه شنبه 3- 3

با سلام خدمت دوستان عزیز

با توجه  به اتمام بازیهای فوتبال لیگ برتر در پست هاي زير آخرين اخبار و حواشی مرتبط  به تيم هاي فوتبال ليگ برتر كشور  را در روز  سه شنبه  3-3-90 بصورت مجموع قرار داده ميشود

این اخبار به تناوب و در طول روز گذاشته خواهد شد   

اميدوارم كه مور توجه دوستان قرار گیرد

دوستان  با مطالعه پست ها  لطفا از درج مطالب تکراری خودداری کنید - ممنون

22

سه شنبه 3 خرداد 1390  3:57 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

پاسخ به:آخرین اخبار لیگ برتر در روز سه شنبه 3- 3

يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا

ماموريت ممكن ذوب‌‌‌آهن براي صعود به جمع 8 تيم

تيم فوتبال ذوب‌‌‌آهن فردا در ديداري حساس به مصاف النصر عربستان مي‌رود.

مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا فردا با برگزاري 4 ديدار ديگر به پايان مي‌رسد و در ديداري حائز اهميت براي فوتبالدوستان ايراني تيم فوتبال ذوب‌‌‌آهن به مصاف النصر عربستان مي‌رود.

*النصر با يک گل بيشتر حريف ذوب‌آهن شد
تيم فوتبال النصر عربستان فردا در حالي در فولادشهر به مصاف نماينده اصفهاني فوتبال ايران مي‌رود که با خوش شانسي اين قرعه نصيبش شد و اگر در هفته پاياني مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا يکي از فرصت‌هاي بي‌شمار استقلالي‌ها تبديل به گل مي‌شد، فردا يک نبرد تمام ايراني در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار مي‌شد و النصري‌ها ديگر با سفر به ايران به دنبال حاشيه سازي و بهانه تراشي نبودند.البته نابساماني در کادر فني النصر و اعلام آشکار رئيس باشگاه براي استعفا شرايط روحي و رواني تيم عربستاني را به هم ريخته و ذوب آهن مي تواند از اين نکات منفي نهايت استفاده را برده و براي کسب يک پيروزي خود را آماده کند.

*اولين مصاف آسيايي ذوب‌‌‌آهن – النصر
شاگردان ابراهيم‌زاده بارها و بارها مقابل تيم‌هاي عربستاني در ليگ قهرمانان آسيا صف‌‌آرايي کرده‌اند، اما مصاف فردا از اين جهات حائز اهميت است که دو تيم براي نخستين بار در عرصه آسيا به مصاف هم مي‌روند.
نماينده سبزپوش اصفهان در اغلب مواقع مقابل نمايندگان عربستان نتايجي درخشان و درخور شأن فوتبال ايران کسب کرده است و اگر از ديدار برگشت اين تيم مقابل الشباب در هفته پاياني ليگ قهرمانان آسيا که به صورت تشريفاتي برگزار شد، چشم پوشي کنيم به اين نتيجه مي‌رسيم که شاگردان ابراهيم‌زاده هر زمان که مقابل عربستاني‌ها به دنبال نتيجه هستند در رسيدن به اين هدف هميشه موفق مي‌شوند.
الهلال، الشباب و ... زخم ذوبي‌ها را به تن دارند و اگر فردا روز خوب ذوب‌‌‌آهن باشد بايد از از همين حالا نماينده ايران را در بين 8 تيم برتر آسيا بپنداريم.

*ليگ برتر عربستان با تحقير حريف ذوب‌‌‌‌آهن به پايان رسيد
هفته بيست‌و‌ششم و پاياني ليگ برتر عربستان برگزاري 7 ديدار همزمان به پايان رسيد.
در حساس‌ترين بازي اين هفته تيم‌هاي آسيايي الاتحاد و النصر به مصاف هم رفتند که اين ديدار با برتري پرگل 5 بر 2 الاتحاد به پايان رسيد.
النصر پس از شکست از استقلال با خوش‌شانسي به عنوان تيم دوم گروه دوم راهي مرحله حذفي و حريف ذوب‌‌‌آهن در اين مرحله شد و الاتحاد نيز در اين مرحله به الهلال رسيد.
به نظر مي‌رسد شکست تحقير‌آميز النصر که مي‌تواند از لحاظ روحي و رواني نيز تأثيرگذار باشد، کار شاگردان ابراهيم‌زاده براي صعود به جمع 8 تيم برتر آسيا را راحت‌تر از گذشته کرده باشد.
در نهايت و پس از پايان ليگ برتر عربستان النصر با 43 امتياز و قرار گرفتن در رده پنجم در ليگ امسال به کار خود خاتمه داد تا در هر صورت النصر از کسب سهيمه آسيا براي فصل آينده محروم شود.

*ذوب‌‌‌‌آهن با غلبه بر استيل‌‌‌‌آذين سوم شد
در ليگ برتر ايران و از هفته پاياني اين ليگ نيز ديدار تيم‌هاي ذوب‌‌‌آهن و استيل‌‌‌آذين با دو گل به سود اصفهاني‌ها به پايان رسيد.
ذوب‌‌‌آهن با اين پيروزي با 63 امتياز عنوان سومي ليگ و سهميه آسيا را به دست آورد و با يک پله نزول نسبت به سال گذشته به کار خود پايان داد.

*ماهيني تنها محروم ايراني در مرحله يک‌هشتم نهايي
حسين ماهيني از ذوب‌آهن تنها محروم ايراني در مرحله يک‌هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا است.
کنفدراسيون فوتبال آسيا اسامي محرومان مرحله يک‌هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا 2011 را که سوم و چهارم خرداد برگزار مي‌شود، اعلام کرد که بر همين اساس حسين ماهيني از ذوب‌آهن اصفهان 4 خرداد در بازي مقابل النصر عربستان از همراهي تيمش محروم خواهد بود.
اين ديدار از ساعت 19:15 فرداشب در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار مي‌شود.

*برنامه کامل مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا به شرح زير است:
غرب آسيا:
السد قطر - الشباب عربستان (ورزشگاه جاسم بن حمد)
ذوب‌‌آهن ايران - النصر عربستان (ورزشگاه فولادشهر اصفهان)
سپاهان ايران - بنيادکار ازبکستان (ورزشگاه فولادشهر اصفهان)
الاتحاد عربستان - الهلال عربستان (ورزشگاه ملک فيصل)

*شرق آسيا:
چونبوک موتورز کره‌جنوبي - تيانجين تدا چين (ورزشگاه جامجهاني جنجو)
گامبا اوزاکا ژاپن - سرزو اوزاکا ژاپن (ورزشگاه اوزاکا اکسپو 70)
سوان بلووينگز کره‌جنوبي - ناگويا گرامپوس ژاپن (ورزشگاه جام جهاني سوان)
اف سي سئول کره جنوبي - کاشيما انتلرز ژاپن (ورزشگاه جام جهاني سئول)

سه شنبه 3 خرداد 1390  4:01 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

هاشميان:

نمونه‌هاي كنترل دوپينگ دربي منفي اعلام شد

رئيس کميته پزشکي فدراسيون فوتبال از منفي اعلام شدن نمونه‌هاي تست دوپينگ در دربي تهران خبر داد.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، احمد هاشميان در مورد نتايج 48 نمونه ارسالي تست دوپينک به آزمايش کلن آلمان اظهار داشت: نتايج 48 نمونه تست دوپينگ ارسالي به آزمايشگاه کلن آلمان منفي اعلام شد.

وي افزود: اين نمونه ها متعلق به رقابت هاي ليگ برتر و دسته اول برگزار شده در ماه هاي فروردين و نيمه اول ارديبهشت است. ضمن اينکه در بازي پرسپوليس و استقلال نيز از بازيکنان تست دوپينگ گرفته شد که تمامي آنها نيز منفي است.
هاشميان گفت: حدود 90 نمونه ديگر به آزمايشگاه کلن آلمان فرستاديم که منتظر اعلام نتايج آن از سوي آزمايشگاه هستيم.

رئيس کميته پزشکي در ادامه درباره برگزاري همايش هاي آموزش مباني مبارزه با دوپينگ در استان هاي کشور گفت: به دنبال اعلام برگزاري سمينار هاي استاني،3 استان کرمانشاه،کردستان و کهکيلويه و بوير احمد آمادگي خود را اعلام کرده اند که اولين همايش در تاريخ 20 خرداد در کردستان و دومين همايش در 26 خرداد در کهکيلويه و بوير احمد برگزار مي شود اما هنوز استان کرمانشاه تاريخ برگزاري اين همايش را اعلام نکرده است.

وي در پايان گفت: در اين سمينارها که با حضور کليه ورزشکاران،مربيان،سرپرستان و کادر پزشکي فعال استان ها برگزار مي شود که پس از پايان اين دوره به شرکت کنندگان گواهي نامه داده مي شود که در فصل آتي براي فعاليت در مسابقات، از افرادي که داراي اين گواهي نامه ها هستند استفاده مي شود.

سه شنبه 3 خرداد 1390  4:01 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

برهاني، نوري، نوروزي، حمودي، انصاري فرد، حاج صفي و صادقي در ليست تراكتور

کمالوند در مصاحبه هايش مدعي شده که يک تيم قدرتمند و پرستاره را مي بندد.

فراز کمالوند و مسئولان تراکتورسازي فعاليت خود را در بازار نقل و انتقالات آغاز کرده اند. کمالوند در مصاحبه هايش مدعي شده که يک تيم قدرتمند و پرستاره را مي بندد.
بر همين اساس تراکتورسازي ليستي را تهيه کرده تا با انها مذاکره کند. آرش برهاني، احسان حاج صفي، اميرحسين صادقي، علي حمودي، محمد نوري و رضا نوروزي بازيکناني هستند که در ليست فصل آينده تراکتور جاي دارند.
بايد منتظر ماند وديد آيا کمالوند و تراکتورسازي مي توانند اين ستاره هاي ليگ برتري را جذب کنند يا اينکه مثل فصل گذشته تيمي متوسط را خواهند بست؟

سه شنبه 3 خرداد 1390  4:02 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

ويسي: صبا را در ليگ يازدهم به موفقيت مي‌رسانيم

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: هدف اين است که صبا را در يازدهمين دوره ليگ برتر فوتبال به نيمه بالايي جدول برسانيم.

عبدالله ویسی بعد از عقد قرارداد دوساله با تیم فوتبال صبای قم درباره انتخابش به عنوان سرمربی صبای قم در یازدهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور اظهار داشت: اینجا رفاقت خوبی با مسئولان باشگاه دارم و تمام تلاشم این است که برای موفقیت صبا از جان و دل مایه بگذارم.

بازیکنانی را جذب می‌کنیم که از هر نظر به کار تیم بیایند

وی با تأکید بر اینکه هدف ما در لیگ آینده این است که صبا را در لیگ به تیمی قوی و منسجم تبدیل کنیم، افزود: درخواست خودم برای جذب بازیکنان موردنظر را به مسئولان باشگاه داده‌ام، ضمن اینکه بازیکنانی را جذب می‌کنیم که از هر نظر به کار تیم بیایند.

سرمربی تیم فوتبال صبای قم افزود: با این اتفاق یک پله نسبت به سایر تیم‌ها جلوتر هستیم چون لیگ قبل هم در قم بودم و با صبا کار کردم، اما ابتدا دنبال جذب مهره‌های مورد نظر هستم تا برای هماهنگی بیشتر کا خود را با جدیت آغاز کنیم و تیمی قوی را تشکیل دهیم.

صبا هوادارانی دارد که فوتبال را خوب می‌فهمند

وی با بیان اینکه با جو قم و تماشاگرانش آشنایی کامل دارم و این تیم هواداران خوبی دارد که فوتبال را خوب می‌فهمند و تاکنون به خوبی رفتار کرد‌ه‌اند، ابراز داشت: مردم قم در این مدت به من لطف داشته‌اند و اکنون که مورد اعتماد مسئولان باشگاه و آنها هستم، فکرهای خوبی برای موفقیت صبا دارم.

تیمی خوب با نفراتی با انگیزه تشکیل می‌دهیم

سرمربی جدید صبا تصریح کرد: تمام نقاط ضعف و قوت صبا در لیگ دهم را در ذهن دارم و هدفم این است که تیمی خوب با نفراتی با انگیزه تشکیل دهیم زیرا اگر تیم خوب بسته شود و بازیکنان از انعطاف پذیری بالایی برخوردار باشند توانایی بازی کردن در بهترین شرایط را داریم.

وی اظهار داشت: رابطه خوبی با مجموعه باشگاه صبا دارم زیرا به نظر من برقراری ارتباط سالم با مجموعه باشگاه اعم از مدیران، بازیکنان و همکاران خود در کادر فنی تیم می‌تواند تاثیر زیادی در روند رو به رشد تیم داشته و مسیر روشنی را در پیش رو قرار دهد.

دهمی لیگ دهم ویسی با صبا

گفتنی است: ویسی در دهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور در 21 مسابقه هدایت تیم  فوتبال صبای قم را بر عهده داشت که در این مدت با صبای قم موفق به کسب پنج پیروزی، 9 مساوی و هفت شکست شد و در نهایت تیمش با کسب 41 امتیاز در مکان دهم جدول رده بندی لیگ برتر قرار گرفت.

ویسی در حالی با حضور در دفتر هیئت فوتبال استان قم قرارداد خود را امضا کرد که قرارداد وی با این باشگاه دو فصل ورزشی است و این مربی که پیش از این در فصل نهم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور دستیار رسول کربکندی در تیم راه‌آهن بود و سابقه مربیگری در فولاد خوزستان و صبای قم را در زمان سرمربیگری کربکندی دارد از امروز رسما سرمربی صبای قم در لیگ یازدهم می باشد.

سه شنبه 3 خرداد 1390  4:03 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

در واکنش به عدم حضور در کميته فني باشگاه

دايي: الان وقت اين حرف‌ها نيست؛ نياز به آرامش داريم

سرمربي پرسپوليس در جواب اين سؤال که چرا در جلسه کميته فني باشگاه شرکت نکرديد، گفت: الان وقت اين حرف‌ها نيست و پرسپوليس نياز به آرامش دارد.

علي دايي در گفت‌وگویی با اشاره به درگذشت ناصر حجازي عنوان کرد: حجازي بزرگ فوتبال ايران بود. چيزهايي را از حجازي ياد گرفتم که هميشه در زندگي‌ام به دردم خورده است. حجازي مربي من، استاد اخلاقم و همه چيزم بود. در اين مدت جزء تنها مربياني بود که هميشه با او درباره موارد مختلف صحبت مي‌کردم. با او در ارتباط بودم و خيلي اوقات حرف‌هايي به او مي‌زدم که نمي‌توانستم به افراد ديگر بگويم.

مردم ما قدرشناس هستند. شما ديديد از وقتي که ناصر حجازي بيمار شد و به بيمارستان رفت مردم چه کارهايي کردند. خودتان مي‌دانيد در بيمارستان کسري چه خبر بود. اين نشان مي‌دهد که مردم ما باغيرت و افرادي هستند که اسطوره‌هاي خود را دوست دارند. امثال من به اين مردم افتخار مي‌کنيم. مردم قدر کساني که براي مملکت زحمت کشيده‌اند را به خوبي مي‌دانند.

دايي خاطرنشان کرد: مردم مي‌دانند اين اسطوره‌ها به عشق آنها وارد زمين شده‌اند و براي اين مملکت افتخار آفريدند. در مقابل مردم هم به خوبي جواب محبت‌هاي آنها را مي‌‌دهند و امروز مي‌بينيم ناصر حجازي ياد و خاطره‌اش در دل همه زنده است. ناصر خان الان در بين ما نيست اما خاطره‌ها، رشادت‌ها، دلاوري‌ها و بزرگ‌منشي‌هايش هميشه در اذهان باقي مي‌ماند. اميدوارم مردم قدرشناس ما در روز تشييع جنازه حجازي باز هم ثابت کنند که هميشه قدر اسطوره‌ها را مي‌دانند. من از تمام هواداران پرسپوليس دعوت مي‌کنم در اين مراسم حضور پررنگي داشته باشند.

وي در ادامه گفت‌وگو در خصوص بازي يکشنبه آينده با سپاهان در چارچوب جام حذفي اظهار داشت: همه سپاهان را مي‌شناسند و نياز به صحبت کردن درباره‌ اين تيم نيست. سپاهان تيم بسيار بزرگي است. اين تيم کادر فني و مديريت بسيار خوب و بازيکنان خلاقي دارد.

دايي يادآور شد: همه بازيکنان سپاهان در سطح ملي هستند، بنابراين بازي بسيار سختي داريم اما ما فقط مي‌خواهيم جام بگيريم و در اين راه از هيچ تلاشي دريغ نمي‌کنيم.

سرمربي پرسپوليس در جواب اين سؤال که فکر مي‌کنيد چه تعداد هوادار به ورزشگاه آزادي بيايند، گفت: من در اين باره نمي‌توانم اظهار نظر کنم اما هواداران واقعي پرسپوليس مي‌آيند و تيم خودشان را با تعصب خاص تشويق و حمايت مي‌کنند. از همه هواداران مي‌خواهم بدون هيچ جبهه‌بندي و جبهه‌گيري فقط تيم خودشان را تشويق کنند.

وي در پايان در جواب اين سؤال که چرا در جلسه کميته فني باشگاه شرکت نکرديد، گفت: الان وقت اين حرف‌ها نيست و پرسپوليس نياز به آرامش دارد.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

تذكر كميته انضباطي به حاج‌صفي و انصاري‌فرد؛ مراقب مصاحبه‌هايتان باشيد

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال به دو ملي‌پوش اميد بابت مصاحبه‌هايشان تذکر داد.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، کميته انضباطي فدراسيون پس از بررسي مصاحبه هاي احسان حاج صفي و کريم انصاري فرد بازيکنان تيم سپاهان و ساپيا که عضويت در تيم اميد را دارند و اعلام دو بازيکن فوق مبني بر اينکه مصاحبه هايشان تحريف شده و از بيان اين مطالب قصدي نداشته اند، ضمن تذکر به دو بازيکن فوق، لزوم به رعايت مقررات در بند 2 ماده 23 آئين نامه انضباطي را تاکيد کرد و از بازيکنان خواست مراقب مصاحبه هايشان براساس همان بند باشند.

*جلسه رسيگي به تخلف تماشاگران تيم شاهين بوشهر در ديدار مقابل استقلال تهران روز سه شنبه 17/3/90 با حضور مدير عامل و رئيس کانون هواداران باشگاه شاهين بوشهر در کميته انضباطي فدراسیون برگزار مي شود.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

مهرداد اولادي بهترين پنالتي زن ليگ دهم

در فصل جاري ليگ برتر 69 گل حاصل ضربات پنالتي بود و مهرداد اولادي مهاجم تيم ملوان انزلي با به ثمر رساندن 6 ضربه پنالتي بهترين پنالتي زن ليگ دهم شناخته شد.

اولادی در این فصل 14 گل به ثمر رساند که 6 گل او حاصل ضربات پنالتی بود. اولادی 2 ضربه پنالتی مقابل سایپا و یک ضربه مقابل نفت آبادان، شاهین، پرسپولیس و ذوب آهن را تبدیل به گل کرد و یک ضربه پنالتی را مقابل صبا از دست داد.

پس از اولادی، سعید دقیقی مهاجم تیم شهرداری تبریز موفق ترین پنالتی زن بود که 5 ضربه را گل کرد و یک ضربه را نیز از دست داد. جاسم کرار(تراکتورسازی) فرهاد خیرخواه(پاس) و فرزاد آشوبی(استقلال) نیز هر کدام 4 ضربه پنالتی را تبدیل به گل کردند.

سه شنبه 3 خرداد 1390  4:04 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

گزارش تمرين امروز(صبح) پرسپوليس

تمرين صبح امروز تيم فوتبال پرسپوليس در آکادمي ملي المپيک و در غياب 4 بازيکن برگزار شد.

در اين تمرين که از ساعت 10:30 امروز آغاز شد بازيکنان پرسپوليس پس از گرم کردن بدن هاي خود به کار با وزنه هاي سبک پرداختند.

* محمد پروين، جلال اکبري، سامان آقازماني، حميد علي عسگر، محمود خوردبين و دکتر زرينه غايب بودند.

*علي دايي، تياگو و سکوبرت با تاخير چند دقيقه اي در تمرين امروز حضور پيدا کردند. دايي با لباس شخصي در تمرين حضور داشت.

*عليرضا محمد و رضا نورمحمدي بيشتر از سايرين تمرين کردند.

*علي دايي در تمرين امروز دقايقي با پرويز کماسي و پايان رافت که در محل تمرين حضور داشتند به گفت و گو پرداخت.

*پرسپوليسي پس از تمرين براي حضور در مراسم تشييع جنازه ناصر حجازي که فردا برگزار مي شود با يکديگر قرار گذاشتند.

*مياچ در تمرين امروز به يادداشت برداري مي پرداخت.

* پرسپوليس بعد از ظهر امروز تمرينات خودرا در مجموعه ورزشي درفشي فر پيگيري خواهد کرد.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

ميزباني به ما در راه موفقيت کمک مي‌کند

ابراهيم‌زاده: النصر راه و رسم بازي با تيم‌هاي بزرگ را مي‌داند

سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: النصر تيم باهوشي است و راه و رسم بازي برابر تيم‌هاي قدرتمند را مي‌داند.

منصور ابراهيم‌زاده در نشست خبري پيش از بازي برابر النصر عربستان ضمن تبريک به مناسبت روز زن و ولادت حضرت فاطمه(س) و تسليت به مناسبت درگذشت ناصر حجازي اظهار داشت: چون مسابقات به صورت تک حذفي برگزار مي‌شود و تيم‌ها با يک بازي صعود يا سقوط مي‌کنند بازي سختي در پيش خواهد بود.
وي ادامه داد: النصر تيم باهوشي است و راه و رسم بازي برابر تيم‌هاي قدرتمند را مي‌داند. نبايد به ديدار‌هاي گذشته اين تيم نگاه کرد.

ابراهيم‌زاده با بيان اينکه براي موفقيت وارد ميدان خواهيم شد خاطرنشان کرد: ما ميزبان هستيم و اين موضوع کمک مي‌کند تا بازهم مراحل موفقيت را طي کنيم و اين بار به قهرماني برسيم. بايد تلاش کنيم و هر نتيجه‌اي حاصل شد حداقل از عملکرد خود راضي باشيم.

سرمربي ذوب‌آهن گفت: بايد از ميزباني، تماشاگران و زميني که به بازي در آن عادت داريم به خوبي استفاده کنيم. جايگاه تيم‌ها در ليگ‌هاي کشورهاي خود مهم نيست، چراکه آنها مي‌دانند چگونه بايد بازي کنند.

وي درمورد صحبت مظلومي، سرمربي استقلال مبني براينکه اگر النصر همانگونه که برابر ما براي کرد مقابل ذوب‌آهن هم بازي کند، نماينده ايران مي‌تواند اين تيم را شکست دهد تصريح کرد: از مظلومي تشکر مي‌کنم که اينگونه درخصوص تيم من اظهار نظر کرده است. تيم ما هميشه هجومي بوده و البته منطقي نيست که آنها هم به دفاع مطلق رو بياورند چرا که اين مسابقه بازي برگشت ندارد.

ابراهيم‌زاده گفت: در عين حال که هجومي بازي خواهيم کرد در دفاع هم حواسمان را جمع مي‌کنيم تا اشتباه نکنيم. با آناليزهايي که کرده‌ام مي‌دانم که النصر ضدحملات خطرناکي مي‌زند و شوت‌‌هاي از راه دور ديگر تاکتيک آنها محسوب مي‌شود؛ با اين شرايط بايد در ميانه ميدان عملکرد فوق‌العاده‌اي داشته باشيم.
ديدار تيم‌هاي فوتبال ذوب‌آهن اصفهان و النصر عربستان فردا در اصفهان برگزار مي‌شود.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

مي‌خواهيم در فولادشهر پيروز شويم

اسكوچيچ: نگران خط حمله ذوب‌آهن هستم

سرمربي تيم فوتبال النصر عربستان گفت: تنها نگراني من به خط حمله ذوب‌آهن مربوط مي‌شود.

دراگان اسکوچيچ در نشست مطبوعاتي پيش از ديدار تيم‌هاي ذوب‌‌‌آهن ايران و النصر عربستان در مورد اين ديدار اظهار داشت: براي ذوب‌‌آهن احترام زيادي قائل هستم. از اين تيم شناخت زيادي دارم و بدون شک براي صعود آمده‌ايم، چراکه مي‌دانم در مسابقات حذفي ديگر شانسي وجود ندارد.
وي ادامه داد: به شانس اعتقاد زيادي ندارم و معتقدم شانس با تيمي خواهد بود که بيشتر تلاش و تمرين مي‌کند.

اسکوچيچ تأکيد کرد: ايمان دارم برنده اين ديدار النصر است و همان‌گونه که استقلال را شکست داديم، مي‌خواهيم ديگر تيم ايراني را هم شکست دهيم.
وي افزود: بازي‌هاي ذوب‌‌آهن در ليگ قهرمانان آسيا را ديده‌ام و از اين تيم شناخت خوبي براي بازي فرداشب پيدا کرده‌ام. تنها خط حمله حريف ايراني من را نگران مي‌کند.
سرمربي النصر يادآور شد: 2بازيکن مصدوم داريم که وضعيت آنها براي بازي فردا هنوز مشخص نيست.
وي در مورد نايب قهرماني ذوب‌‌‌آهن در آسيا تصريح کرد: اين موضوع به تاريخ پيوسته و شرايط اين بازي با بازي‌هاي سال گذشته متفاوت است. من نگران اين موضوع نيستم، چراکه تيم من تيمي است که مقابل تيم‌هاي قدرتمند بازي هاي بهتري انجام مي‌دهد.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

کمالوند:

احساس كنم نمي‌توانم تراكتورسازي را به جاي بهتري برسانم، مي‌روم

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: اگر احساس کنم نمي‌توانم تراکتورسازي را به جاي بهتر برسانم، نمي‌مانم.

فراز کمالوند در مورد اينکه گفته مي شود با باشگاه سايپا مذاکراتي انجام داده است، اظهار داشت: اين خبر کذب محض است. از سه، چهار تيم پيشنهاد دارم و با آنها صحبت کردم اما به تعهدم به باشگاه تراکتورسازي پايبند هستم.

وي افزود: در مورد اينکه به طور قاطع بگويم فصل آينده هم در تراکتورسازي هستم يا خير بايد دو اتفاق رخ دهد. اول اينکه با بازيکنان تسويه حساب شود و دوم در يارگيري موفق عمل کنيم.

سرمربي تراکتورسازي تصريح کرد: دليل اينکه روي اين دو موضوع تاکيد مي کنم اين است که توقع هواداران از تيم بالا رفته و کار کردن بسيار سخت شده است. هواداران تراکتورسازي از متعصب ترين ها هستند. در اواخر فصلي که گذشت کارم شده بود عيادت از هواداراني که با نتايج تراکتورسازي فشارشان بالا و پايين مي شد. پس براي اينکه توقع اين هواداران برآورده شود برنامه ها بايد انجام شود.

کمالوند در مورد ليستي که در اختيار باشگاه گذاشته است، گفت: از باشگاه خواستم که بين 8 تا 10 بازيکن را حفظ شوند. تا سقف زير 20 نفر هم بازيکن مي خواهيم. در اين فصل بازيکنان خيلي زحمت کشيدند. ما بعد از چهار تيمي در جدول قرار گرفتيم که همگي از قدرت هاي فوتبال ايران هستند. در ليستم نام بازيکناني را نوشتم که نه قراردادي با تيم هاي خود دارند و نه مذاکره با آنها سخت است. مثلا نام عقيلي، رحمتي و توره را در ليست نگذاشتم.

کمالوند در پايان خاطر نشان کرد: اگر احساس کنم نمي توانم تراکتورسازي را به جاي بهتري برسانم قطعا در اين تيم نمي مانم.

سه شنبه 3 خرداد 1390  4:05 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

تنها 3 گل دريافت کرده‌ايم

صلصالي: ترسي از النصر نداريم

کاپيتان تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: ساختار دفاعي تيم ما بسيار خوب است و هيچ ترسي از النصر نداريم.

محمد صلصالي در نشست خبري پيش از بازي برابر النصر عربستان در جمع خبرنگاران حاضر شد و در پاسخ به اين سوال که النصر تاکنون 10 گل زده است و آيا ترس از اين تيم نداريد اظهار داشت: درست است که تيم عربستاني 10 گل به ثمر رسانده است، اما تيم ما هم تاکنون تنها 3 گل دريافت کرده است.

وي ادامه داد: ذوب‌‌آهن خط دفاع نه، بلکه ساختار دفاعي بسيار خوبي دارد و هيچ ترسي از حريف ندارد. هميشه در مسابقات ابتدا به فکر گل نخوردن و سپس به فکر گلزني هستيم.
تيم‌هاي فوتبال ذوب‌آهن اصفهان و النصر عربستان فردا از ساعت 19:15 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف هم خواهند رفت.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

ناظر AFC موافقت کرد

بازيكنان ذوب‌آهن به احترام حجازي با بازوبند مشكلي به ميدان مي‌آيند

با موافقت کنفدراسيون فوتبال آسيا بازيکنان ذوب‌‌‌آهن براي ديدار مقابل النصر عربستان براي احترام به مرحوم حجازي با بازوبند مشکي به ميدان مي‌روند.

با موافقت AFC مقرر شد تا قبل از ديدار تيم هاي ذوب‌‌‌آهن و النصر عربستان از مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا که فرداشب در ورزشگاه فولادشهر برگزار مي‌شود، به خاطر درگذشت ناصر حجازي، اسطوره فوتبال ايران حاضرين در ورزشگاه يک دقيقه سکوت کنند.
يک دقيقه سکوت در ديدار امشب سپاهان و بنيادکار هم انجام مي‌شود با اين تفاوت که باشگاه ذوب‌‌‌آهن در مورد بستن بازوبند مشکي بر روي بازوي بازيکنان اين باشگاه در ديدار فردا شب نيز به توافق رسيد.
همچنين قرار است براي زنده نگه داشتن ياد و خاطره ناصر حجازي بازيکنان اين تيم با عکس وي وارد زمين مسابقه شوند.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

حرفه‌اي هستيم و تحت تاثير قرار نمي‌گيريم

المهلاوي: براي صعود اميدوارم شانس النصر را ياري كند

کاپيتان تيم فوتبال النصر عربستان گفت: اميدوارم در مسابقه فرداشب شانس با ما يار باشد و بتوانيم صعود کنيم.

محمد المهلاوي در نشست مطبوعاتي پيش از ديدار تيم‌هاي ذوب‌‌‌آهن ايران و النصر عربستان در مورد اين ديدار اظهار داشت: اميدوارم در اين مسابقه شانس با ما يار باشد و بتوانيم صعود کنيم.
وي ادامه داد: براي باشگاه النصر پيروزي در اين مسابقه و صعود به جمع 8 تيم برتر آسيا بسيار مهم است.
کاپيتان النصر در مورد هواداران ذوب‌آهن گفت: ما تيمي حرفه‌اي هستيم و هيچ گاه تحت تأثير هواداران ميزبان قرار نمي‌گيريم. پيش از اين هم در کشورهاي متفاوتي بدون توجه به اين موضوع بازي هاي خوبي را برگزار کرده‌ايم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها